Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 2
Savvy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui florina_g Buna fetelor si burticilor! Am si eu nevoie de o parere de la voi, de maxim o luna imi vine sa mananc dulciuri la greu, eu pana acum nu am avut pofte si am mancat in cantitati normale, inainte de asta eu nu prea sufeream dulciurile, adica mancam un rand dintr-o ciocolata si gata imi era de ajuns, dar acum niciodata nu-mi ajunge, am auzit de la cineva ca asta ar putea inseamna ca am glicemia scazuta si ca asta ar putea fi semn de diabet gestational, voi ce credeti? peste o saptamana jumate este urmatorul control, sper sa fie bine P.S: in legatura cu intalnirea mi-ar place si mie sa vin dar la mine asta e weekend de strans din apartament pentru ca ne mutam.Sper ca veti mai face si alta intalnire. 27 + Va pupa prima burtica din odisee! |
Buna, Florina! Vezi ca la capitolul anterior am povestit experienta mea cu testul pentru diabetul gesational. Pana sa-l faci, intreaba-l pe medicul de familie daca nu ar fi bine sa faci hemoglobina glicozilata, sa scapi de o grija (pe mine m-a costat 50 de lei, nu s-a compensat). Apropo, eu mancam si mananc dulciuri si nu am pb. cu glicemia, ba uneori e scazuta. M-am tot testat, dar se pare ca n-am treaba cu diabetul, problema o fi in alta parte (tiroida?).
Dragi burtici, multumesc mult de sustinere (cu testul de diabet si cezariana). Sanatate multa la burtici si pitici!
In we viitor ma duc la targul de la Baneasa. De-abia astept. Acum macar am cateva idei in cap cu ce-as vrea sa cumpar, sa vedem daca am si noroc. Pupici!
P.S. Mai intreb si eu o data: fetele care fac cezariana - ati stabilit ceva proceduri cu medicul vostru (cum va decurge, de ce aveti nevoie etc.)? Multumesc!
DPN 4 iulie 2011 - baby boy
roxybarbu spune:
Florina_g eu mananc exagerat de multe dulciuri si tocmai mi-am facut o serie de analize printre care si glicemia si este ok, deci nu cred ca este cazul sa iti faci griji
Alexia_ada mersi de raspuns
Fetele de peste ocean daca stiti ceva de acest site (Amazon) poate imi dat si mie mai multe detalii
Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 27+
DPN 04.07.2011
AlyMih spune:
Si eu as vrea sa stiu daca cineva a comandat de pe acest site Amazon ...am vazut niste lucruri tare frumoase m ar interesa cum corespund marimile si cum e cu modalitatea de plata
Eu nu am probleme cu glicemia dar doc mea mi a dat sa fac acest test pt depistarea diabetului gestational...sincera sa fiu nu stiu ce sa fac ..mai am o saptamana ca tre sa l fac la 26 saptnu prea imi surade ideea deloc...stie cineva cat costa testu asta?
24+
Ireth spune:
alymih, vezi ca savvy a scris un pic mai sus, si in capitolul precedent, toata procedura, cat a platit, unde a fost, etc
22+
Roberta84 spune:
Florina g si eu mananc foarte multe dulciuri comparativ cu inainte de a fi insarcinata si nu am probleme cu glicemia, probabil ca sunt doar pofte..
Alymih, eu am facut testul de diabet gestational, desi nu aveam probleme cu glicemia la analizele initiale, insa asa mi-a dat sa fac.
aici este o analiza gratuita in timpul sarcinii , daca o faci la stat.
La laborator privat , eu am dat 30 E( pt ca la spital era destul de departe si cu problemele mele am preferat sa ma duc undeva mai aproape)
dar cred ca in tara ar trebui sa fie ceva mai ieftin..
Oricum testul a iesit ok si asa ca nu are legatura ca mananc dulciuri.
25+ cu Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Krissy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxybarbu Fetele de peste ocean daca stiti ceva de acest site (Amazon) poate imi dat si mie mai multe detalii |
Apropos de fetele de peste ocean, oare Betty sau Flavia ati facut TT? Noi avem asigurare medicala f buna, si totusi vad ca testarea genetica a fost acoperita f putin, m-am trezit ieri cu o factura de aproape 500$. Sunt curioasa cat a fost la voi...
Pupici tuturor,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 20+ cu
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
mariaruxi spune:
Hello!
Adra, Laura, Savvy ma bucur pentru vestile bune
Mihaela sper sa te razgandesti si sa revii cat mai repede inapoi
Babyblue am o verisoara care mi-e ca o sora (botezata de ai mei parinti) si acum 3 ani am trecut prin aceeasi problema ca si tine. Am intrebat cativa preoti si toti au spus ca vara-mea imi poate boteza copilul fara nicio restrictie.
Florina_g si eu am inceput sa "simt" nevoie de dulciuri de ceva vreme insa nu imi fac atatea griji. Eu merg pe principiul ca organismul cere ce are nevoie.
Ireth eu sunt sigura ca totul e bine, lamureste-i si pe medici
In prima sarcina am luat utrogestan de la inceput pana la sfarsit, de aia o fi Maria asa paroasa?
gasca!
Maria (27 nov. 2007) si 25+
babyblue spune:
buna fetelor.
si eu, de aprox o sapt, simt nevoia sa mananc dulciuri. constant. am tot felul de pofte de dulce. si pana acum am mancat normal, am avut un apetit normal. as zice ca mi-e si foame mai mereu. motiv pt care s-au si adaugat cateva sute de grame si declar pana acum 4 kg luate in sarcina.
legat de utrogestan, eu am luat pana in sapt 10 de sarcina apoi l-am oprit si mi-a mai dat medicul acum cand am avut contractii, dar pana la urma nu l-am mai luat, pt ca mi-am revenit relativ repede de la no-spa si statul in pat.ma rog, statul in pat jumate de zi, nu non stop.
_
Babyblue va pupa pe toti!!
20+ cu Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
alexia_ada spune:
Savvy , targul de la baneasa este chiar la aeroport sau unde anume ?
Oare or sa fie aceleasi firme ca la baby expo ?
20+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !