Strumfi si prichindei iul-aug 2011 (38)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Investigatiile sunt recomandate in special persoanelor care au in familie antecedente de varice, AVC, tromboze venoase etc.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Investigatiile sunt recomandate in special persoanelor care au in familie antecedente de varice, AVC, tromboze venoase etc.

25+

Mamutz, eu le-am facut inainte de FIV, dar m-ai pus pe ganduri.......Ca sa nu mai repet tot setul, as face decat proteina S...Ce parere ai?
P.S. Si eu m-am gandit ca nu ai mai scris, mai ales ca stiam ca ai probleme cu contractiile. Pup mamica frumoasa si sexoasa

Ireth, te felicit si eu, si asta este o invatatura de minte:sa nu ne mai panicam, fara rost (stau bine la teorie, nu?!
Alexa, tare sunt curioasa ce ai facut la eco
Roxi si Pufi, va invidiez pentru concediu, dar hai, treaca de la mine...

20+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

ma uit la analizele scrise de tine ca la avioane

la ce dracu imi da sa fac lunar d-dimeri si hemograma sa mor daca stiu...

22+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Hello ,

Mamutz ,imi pare rau k ai fost internata

Ramyy.....si eu fac o data la 3 sapt- o luna d-dimeri , INR ,aptt ,timpul quick ,timp protrombina,activitate protrombinica si fibrinogen .
iar med .ginecolog imi monitorizeaza si valoarea pe arterele uterine.

eu am facut clexane pana la 10 sap jumate ,iar de atunci sunt pe aspenter si femibion 2 + celelalte vitamine .

21 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Buna seara fetele
Mamutz tare rau imi pare pentru cele intamplate cate se pot intampla, dar bine ca esti ok acum
Burtocika te rog trimite-mi un PM cu adresa ta de mail sa iti fac fw la programul de curs + detaliile de care ai nevoie pentru inscriere
Si sa o iau de la coada la cap ... la scoala mamaei a fost superrr primul curs, discutii foarte interesante legate de conceptie, fecundare , ce avem voie sa papam ce nu , miscarea si data viitoare despre masajul in sarcina ( se pare ca sotii prezenti vor fi supusi la un test , sa ne faca masaj ...wow)
La eco au fost toate bune si frumoase, domnisoara este 100% fetita fara discutii, statea cracita cu toata splendoarea la lumina si apoi isi ducea mana la gura si parca molfaia ceva
La contolul gineco, cam nasol, pentru ca am placenta anterioara, uterul retrovers iar domnisoara pozitionta f jos a spus mai fara efort, treaba si la capitolul sex , citez pe dr " mai trist asa "
pun acum si 2 pozici pe picasa !
Babylicious mi-ai facut-o am ramas paf cand te-am vazut la maternitate !!!
Arianna bine ca ai aparut la apel!!!

20+ cu Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

aaa si ce am uitat , mi-am ridicat si foaia cu rezultatele de la TT :
- trisomia 21 risc de 1/3973
- trisoia 18 risc de 1/10000
- defecte de tub neural risc de 1/10000
- risc varsta 1/969
- si vad ca mi-a facut si analiza oentru diabet zaharat ce a iesit negativa
cam astea , mai stau si eu umpic si mai bag la nani , dupa o zi plina

20+ cu Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Rammy acum am vazut si eu pozele cu tine si burtica iar tricoul bestial !!!

20+ cu Ruxandra Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Rammy acum am vazut si eu pozele cu tine si burtica iar tricoul bestial !!!

20+ cu Ruxandra Ioana

mersi

22+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

feliciatri pt rezultate.
merg sa vad poze frumoase
n buna!

Mama de Ana si 26+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babylicious spune:

Buna dimineata burtici! Dau eu dimineata asta? va astept cu drag...
Ieri am fost lipsa la apel ca am fost dimineata la cumparaturi, si eram franta, si dupa amiaza la Scoala Mamei cu Alexandra . Confirm si eu cele spuse de ea, a fost super, ne-am mai lamurit cate una alta, abia astept orele care urmeaza .
Pupici multi si sanatate multa burticilor cu probleme...Am retinut de mamutz, roberta, babyblue sper sa esti mai bine...dar si pe cele care le-am uitat
Ireth ma bucur de vestile bune!!! Si pup toate burticile si comorile lor.
O zi superba va doresc

24+ cu
Eliza Maria

Mergi la inceput