Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(27)
Raspunsuri - Pagina 2
Siuta spune:
La multe lunite Puficelor !
La multi ani Lore!
Azi am facut vaccinul de 4 luni.Jale mare pe capul lui Toma de cum am intrat in cabinet . S-a potolit doar cand am ajuns acasa.
Are 6750g si 67 cm.Dna doctor a zis ca pot sa il mai sprijin in fundulet intre perne si pot sa ridic si spatarul caruciorului la 45'.Mi-a dat si o foaie cu diversificarea dar vom incepe dupa 5 luni.
Cam asta executaram noi azi...
va
sugubina spune:
Cucul buna!
Martuta ai zis, ai zis hahah!
Multumim tuturor de urari! pupacinizari.
Joann felicitari, ce au mai papat bubulinileee!
Iara fuse vreme uraata..si dupa kineto am venit acas ca nu era de stat. Cik tot aprilie o sa fie asa scimbator. ORIBIL! IMi e dor de mers in parc, de suaree..
Azi macar am profitat dupa ce am venit si am hranit Puficele - ca m-am patucinizat si eu odata cu ele.Muaama ce bine a fost!
Ajtept sa vie socrela si sa putem pleca si noi doi. Sa ne relaxam cu cias..pan la 21 probabil. Eu tare as vrea la mall la un film, da titicu cam stramba din nas. UF
Puficele va roaga sa le dati un vot la concurs.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana_o Bunaaaa! Heidy, multumim pentru noul capitol! JoAnn, dar de ce singura, dc nu sunt indiscreta? Te-ajutam noi!!! Lore, draga noastra, La multi ani si tot ce-ti doresti sa se implineasca!! Te pupam si te imbratisam! Ana, mami de pui mic, David Ciprian, minunea minunilor! |
Ana, nu am facut eu capitolul.. :)
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
amelia_ilie spune:
Multumim pentru capitolul nou !
La multe lunite ursuletelor si ursuletilor sarbatoriti azi!
La multi ani Lore!
Mami de Cristiana (29.12.2010)
sashenka_h spune:
La multi ani Lore!!
La multi ani Puficelor!!!
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
BraveGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Corina,mai da un semn! Ne-ai ramas datoare sa ne povestesti de noaptea de la hotel! bebe are preferinte culinare deja. Nu-i place merisorul, ca-i acrisor. Dar nu mi-a vomitat!In ceea ce priveste piureul de legume, doar cel de la Humana si unele de la Hipp. |
Beatrice, nu suntem pe plaiuri mioritice. Sunt rupta si am ramas la hotel (azi am vizitat castelele din Bavaria) si am zis sa bag un ochi pe forum, ca sunt in urma rau.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
heidy spune:
Wow Corina!!! FELICITARI!!
La multi ani PUFICELOR si tuturor bebeilor care implinesc astazi un nr de lunite! La cat mai multe!
E cam pustiu pe aici ...
Noi am bagat o curatenie micuta .. Ce bine e sa ai curat in casa, deja ma obseda praful de peste tot.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
Elfica spune:
Felicitari, Corina si petrecere frumoasa! Sunteti doar voi, parintii, la cura de relaxare si incarcat bateriile, nu? Poate iese bebe 3 la interval ! Te asteptam cu vesti cand te intorci!
Si eu votez in fiecare zi toti trei puiutii inscrisi in concurs si la final de luna ajustam voturile. Sa iasa fiecare si pe locul 1 si pe 2, sa ia si fila in calendar si jucarie! Iar pufele sa iasa de doua ori pe 2, sa primeasca fiecare cate o jucarie. Sugubina: ai primit deja jucaria pentru locul 2 de luna trecuta? E frumoasa? Locul 3 nu primeste nimic?
Si mai ramasesem datoare cu un raspuns legat de Ca, Vigantol etc. Pediatra stie ce ii trebuie copilului, nu va faceti griji. La mine prima pediatra a pipait fontanela si i-a prescris Ca + 3 pic. de Vigantol. Cand am trecut la a doua pediatra, mi-a spus sa ii dau doar 2 pic. de Vigantol si sa renunt la Ca. Cred ca a vrut sa urmareasca fontanela. Vazand ca nu i se inchide fontanela si oasele parietale sunt moi, mi-a dat Ca. in continuare in fiecare luna + Vigantol care a ajuns si la 4 pic. luna trecuta. Apoi a zis ca e mai bine si am revenit la 3 pic. Asa ca situatia e sub control, nu imi fac griji ca nu mi-ar prescrie corect.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
lore76 spune:
buna seara la toate fetele si la toti ursuletii
va multumesc pentru urari si ca v-ati gandit la mine si la maimutele mele, cu toate ca nu sunt ff activa in ale scrisului {dar de citit, va citesc}
la multi ani puficelor, sa creasca mari si sa fie sanatoase
am verificat ce-am scris de cateva ori sa nu cumva sa iau nota proasta de la ''d-na profesoara....
va