Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

oaw, merci fetelor, sarisem pagina
ma scuzati
mi-au trimis rezultatele si mi-au zis doar ca e normal, nu mi-a zis de repetat.
dar o intreb maine, ca tot la chinezoiaca aia mi-am facut programare.

oana, asa sa fie cum zici tu si sa nu mai fie nicio veste proasta in odiseea asta

nane, ce ma bucur ca e totul bine

va pup pe toate de va albesc.

azi sunt bine dispusa, nush ce am, cred ca e frumos rau afara si de aia si eu sunt acas si ma fac ca muncesc.
mai trimit cate un email sa se vada ca am activitate

camady, o sa fie bine

cate oua mancati!!! euam probleme cu colesterolul, asa ca mai rarut ca ii mai dragut.

14+

http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui racheel

oanaiasi, mai asteptam pana marti.saptaman trece repede.

Sa stiti ca eu ma risc de paste si tot manc salata boef.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mie mi se pare ca nu mai trece .... Am niste emotii....

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Si eu am avut emotii, dar atunci in ziua aceea inainte sa plec.Si cand m-a pus la eco si am vazut bebelinul am uitat complet, nu -mi mai pasa ce sex are.

may, asa te vrem mereu.....bine dispusa

ei si noua cine ne face casuta noua daca seidana nu este acasa....

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu

Mergi la inceput

Eu la 3 plec , ma duc sa imi iau pantaloni de bortzi ca nu se mai poate . Va pe toate de pe acuma si ne revedem maine

Ma duc acasa sa vad daca mai pun de niste oua.....poate ma apuc si de clocit

Oana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Oana, noroc ca nu-mi place mielul .
Mustar pun oricum la maioneza, ii da altfel de gust. Trebuie sa mai incerc, cu mai multa rabdare cu ou fiert. Ca stau cu vinetele in congelator si n-am ce face cu ele

13+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancaroro

Oana, noroc ca nu-mi place mielul .
Mustar pun oricum la maioneza, ii da altfel de gust. Trebuie sa mai incerc, cu mai multa rabdare cu ou fiert. Ca stau cu vinetele in congelator si n-am ce face cu ele

13+

Bijuteriile mele

Trebuie sa iasa , oul fiert tare tare ca sa fie sfaramicios si peste mustar si se bate!

Oana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

rachel arzi de nerabdare sa il simti pe bebe mai sus? Eu zau ca nu! Cat sunt mici si garsoniera e mare, au loc de salturi, dar cand ne apropiem de termen, atunci sa vezi ce suturi in coaste o sa primesti, de iti ia rasuflarea, sau in stomac, sa-ti sara sucul gastric in gura. Aproape de termen scartaim din toate incheieturile, asta e

camady nu am auzit de helicopteru ala, vorba lui dnbunny, dar daca faceti analize, o sa va calmati cu siguranta

ancaro arunca la mine vinetele alea cu care nu ai ce face, mmmm

may3 cum au zis si fetele, nu ai facut toxo. Si eu am crescut cu matzele, le pupam, dormeam cu ele, le moseam si tot nu am facut toxo.

de si15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Bebelina mea da destul de tare, se simte si cu mana deja. Plus ca o simt foarte bine deasupra buricului. Sarcina mea s-a ridicat extrem de mult, deja e o palma intre osul pubian si uter. Si la eco a pus ecograful si deasupra buricului. Oricum, eu am burta mai mare decat varsta sarcinii. Am sanse s-o fac de peste 4 kile ca pe frate-su.

bujo mami de Filip si 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

inutsa, ei nici chiar asa de sus.... ma refeream si eu prin zona buricului

Dar ne da la coaste in stomac picioare, pumni

Apropo de toxo nici eu nu am facut-o si am trait l;a tara pana cum cativa ani tot printre pisici.Si aveam una preferata si o pupam numai in bot...si-mi zicea tata...lasa ma pisica aia ca mananca soareci si tu o pupi in bot.Si eu nimic....nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Si eu am pupat matzele cand eram copila. Dar m-a ajutat, ca am imunitate la toxo. Bunica mea avea cateva deodata, si eu am crescut cu ele. Plus fructe si legume din gradina mancate crude, din gradina, fara spalat inainte....

13+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput