Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
racheel spune:
ancaroro, stiu ca daca era intre rezultatul ala atunci era echivoc si trebuia sa repete testul.Dar cum ea il are 3.0 inseamna xca este negativ.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
oanaiasi spune:
pai socotim asa: oua prajite , fierte , omleta , ouale cu care mai facem sos de smantana (pt cele care fac), ouale din praji , checuri aluaturi de orice fel , cele din maioneza...
Mai iese socoteala ?
Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
racheel spune:
iese, iese si + ooo-le din ciorbita de pasare.ca io pun doua ca-mi plac.
oanaiasi tu cand vii cu caruciorul colorat?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
ancaroro spune:
Daca tot vorbim de oua, cu ce faceti maioneza? Am incercat din ou fiert, s-a taiat, am incercat din cartof fiert, s-a taiat. Din oua crude am mancat chiar la inceput, dar parca mi-e cumva sa mai risc
13+
Bijuteriile mele
oanaiasi spune:
Lore , pune peste oul fiert mustar in loc de ou crud si iese ...e mai migaloasa dar iese.Eu m-am scapat de vreo 2 ori la maioneza cu ou crud ...sper ca nu am patit nimic. Ma duc luna asta sa imi refac toxo. Am emotii ...mai ales ca lactatele le iau de la tara de la bunici , tre sa refac si listeria.
Racheel, sper ca marti daca nu o fi prea rusinos asta micu '
Oana 15+
May3 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui May3 neatza. ce faceti? cine ma ajuta si pe mine cu rezultatele de la toxmoplasma? am asa: Toxoplasma Igg Abs : 3.0 IU/ml 7.2-8.8 Equivocal Toxoplasma Igm Ab : Negative Comment : No evidence of Toxoplasma infection. deci n-am avut niciodata oala asta si n-am anticorpi, nu? ce ma mira e ca am avut trei pisici la viata mea, carora le schimbam ladita si dormeam cu ele :D eram precisa ca am avut candva boala asta. salut noile gravidute si pe cele vechi 14+ http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii |
cred ca nu mi-a vazut nimeni mesajul de mai sus asa ca ma citez.
maine merg la dr si o sa-l vad pe bebe
sper sa nu mai vad si hematomul
14+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
oanaiasi spune:
Scuze Anca , te-am botezat! Dau mielu'!
Oana 15+
racheel spune:
oanaiasi, mai asteptam pana marti.saptaman trece repede.
Sa stiti ca eu ma risc de paste si tot manc salata boef.
racheel spune:
may, la-m vazut am si comentat dar tu nu ai citit.Du-te cu o pagina in urma.
daca iti iesea valoarea intre aceste limite 7.2-8.8 Equivocal, ceea ce si scrie echivoc, trebuia sa repeti testul.Dar, cum ti-a iesit 3.0 inseamna ca este negativ, nu ai facut infectia nu ai infectia.
Dar a spus cineba sa mai repeti testul peste 10 saptamani.
oanaiasi spune:
May , stai linistita , sunt convinsa ca o sa fie bine ...La odiseea asta ne-am facut norma de vesti proaste la inceput; de acuma cred ca Doamne Doamne ne are sub aripa lui !
Oana 15+