Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 19
racheel spune:
ancaroro, stiu ca daca era intre rezultatul ala atunci era echivoc si trebuia sa repete testul.Dar cum ea il are 3.0 inseamna xca este negativ.![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
18+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!
oanaiasi spune:
pai socotim asa: oua prajite , fierte , omleta , ouale cu care mai facem sos de smantana (pt cele care fac), ouale din praji , checuri aluaturi de orice fel , cele din maioneza...![]()
Mai iese socoteala ?![]()
Oana
15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
racheel spune:
iese, iese 

si + ooo-le din ciorbita de pasare.ca io pun doua ca-mi plac.![]()
oanaiasi tu cand vii cu caruciorul colorat?
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
18+ cu 
ancaroro spune:
Daca tot vorbim de oua, cu ce faceti maioneza? Am incercat din ou fiert, s-a taiat, am incercat din cartof fiert, s-a taiat. Din oua crude am mancat chiar la inceput, dar parca mi-e cumva sa mai risc
13+
Bijuteriile mele
oanaiasi spune:
Lore , pune peste oul fiert mustar in loc de ou crud si iese ...e mai migaloasa dar iese.
Eu m-am scapat de vreo 2 ori la maioneza cu ou crud ...sper ca nu am patit nimic
. Ma duc luna asta sa imi refac toxo. Am emotii ...mai ales ca lactatele le iau de la tara de la bunici , tre sa refac si listeria.
Racheel, sper ca marti daca nu o fi prea rusinos asta micu '![]()
Oana
15+
sanatos si la termen!
May3 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui May3 neatza. ce faceti? ![]() cine ma ajuta si pe mine cu rezultatele de la toxmoplasma? am asa: Toxoplasma Igg Abs : 3.0 IU/ml 7.2-8.8 Equivocal Toxoplasma Igm Ab : Negative Comment : No evidence of Toxoplasma infection. deci n-am avut niciodata oala asta si n-am anticorpi, nu? ce ma mira e ca am avut trei pisici la viata mea, carora le schimbam ladita si dormeam cu ele :D eram precisa ca am avut candva boala asta. salut noile gravidute si pe cele vechi 14+http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii |
cred ca nu mi-a vazut nimeni mesajul de mai sus asa ca ma citez.
maine merg la dr si o sa-l vad pe bebe

sper sa nu mai vad si hematomul

14+http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii
oanaiasi spune:
Scuze Anca
, te-am botezat!
Dau mielu'!
Oana
15+
sanatos si la termen!
racheel spune:
oanaiasi, mai asteptam pana marti.
saptaman trece repede.
Sa stiti ca eu ma risc de paste si tot manc salata boef.![]()
18+ cu 
racheel spune:
may, la-m vazut am si comentat dar tu nu ai citit.Du-te cu o pagina in urma.![]()
daca iti iesea valoarea intre aceste limite 7.2-8.8 Equivocal, ceea ce si scrie echivoc, trebuia sa repeti testul.Dar, cum ti-a iesit 3.0 inseamna ca este negativ, nu ai facut infectia nu ai infectia.
Dar a spus cineba sa mai repeti testul peste 10 saptamani.
18+ cu 
oanaiasi spune:
May , stai linistita , sunt convinsa ca o sa fie bine ...La odiseea asta ne-am facut norma de vesti proaste la inceput; de acuma cred ca Doamne Doamne ne are sub aripa lui ! 
Oana
15+
sanatos si la termen!