Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello , ce faceti?

Fetelor merci pentru sfaturi de periaj ,ii voi lua si periuta electrica dar sa caut intai ,sa vad de pe unde iau.

Dbunny durerea surda pe care o simti in dreptul vezicii urinare nu o fi tocmai de la prea putine lichide consumate?Sa nu iti afecteze si lichidul amniotic,sa devina cantitatea insuficienta . Incearca ca consumi macar multe fructe zemoase ,care contin multa apa ,sa te hidratezi mai bine. Eu sunt printre cele cu broashte in burta , beau aproximativ 2 litri de apa ( sifon,nu dati cu parul ,dar alta nu ii place burticii) ,plus fructe mancate sau facute suc, plus ceai .

Camady am gogalit nitel despre chestia helicopteroasa a sotului tau,si cica o au multi dintre noi,tre sa mai aprofundez ca ma intriga numele. Si poza, e o imagine cu o chestie cu elice ,verde...

Si vreau si eu o lopata de bani ...

Revin ...

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

proba de semnatura.

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=camady&year=2011&month=09&day=07&babycount=1
18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

camady, pot sa te ajut cu tikerul daca vrei.spune-mi ce vrei sa apara in dreptul lui.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Fetelor ... sa tineti pumnii...
V-am citit da nu mai stiu nimik din ce am citit am emotii...

Va pup.. ma prega sa merg

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Alta proba

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

CAmady Incearca la proba de semnatura asa : [@url="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=camady&year=2011&month=09&day=07&babycount=1"@] Eva Maria[@/url] ,stergi @ si scrii ce vrei in loc de Eva Maria .

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 17+ speram la o minune roz

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

camady

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Zicea cineva ca trebuie sa manance papaya. Ia uitati ce am gasit pe net:
"De asemenea suprima secretia de progesteron la femei, avand in felul acesta proprietati contraceptive. Femeile din India, Pakistan, Sri Lanka si din alte tari folosesc din timpuri vechi fructul de Papaya pentru a inlatura posibilitatea unei sarcini."

Sursa:http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~medicina-alternativa/9488/papaya-sau-fructul-ingerilor-o-adevarata-farmacie-naturala.html

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mie mi-a zis sa pap papaya si mango eu pap nu ma uit la articole din astea deocheate si imi si plac la gust

14+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Am reusit.
Iar redroseru este fina mea care m-a ajutat cu semnatura.
Are si ea cont si facea proba.
Ea e mamica de fetita de aproape 3 anisori, finuta mea Delia.

camady's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Fetelor ... sa tineti pumnii...
V-am citit da nu mai stiu nimik din ce am citit am emotii...

Va pup.. ma prega sa merg

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

seidana, unde mergi?La eco?Atunci sa vii cu un ai inteles?

Mergi la inceput