Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
Dbunny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zubi Dbunny, infectia asta urinara nu situ ce sa zic, presupun ca tre sa simti ceva diferit cand faci pipi,eu cand am fost la urgenta,m-au intrebat drii daca ma ustura, daca am mancarimi , daca ma doare spatele...adik ar fi niste simptome..dar trtebuie facute analize oricum |
Usturimi si mancarimi n-am, doar dureri joase si cateodata de spate. Alea de spate le am de 3-4 saptamani si m-au speriat la inceput, ca acu 3 ani am avut d'alea si dupa cateva ore am si inceput sa sangerez si-am pierdut sarcina. Azi in schimb sunt ok, dpoar ca merg la pipi mai des...sa fi crescut bebe si sa apese mai tare pe vezica? marti am intrevedere cu ginecologul+ ecografie, si-am zis ca astept pana marti...
loredana foarte frumos patutul!! Sa doarma bebe linistit in el!
alayna eu cand merg in Romania(de obicei stau cate 7 zile) vin cu 3 kg in plus

camady nu stiu nimic de helicopteru ala, googaleste la greu si consulta si medicul tau...
Cu ocazia googalirii despre infectia in urina in sarcina am citit ca sunt o gramada de antibiotice care nu dauneaza bebelusului...
aseara am iesit la restaurant cu colegii sotului...mama mama, am bagat ca sparta pizza, cartofi prajiti si alte porcarii...si nu le-am vomat! adica bebelusuilui meu ii pica rau pepenele verde si nu-i pica rau porcariile ?? hmmmm asta cum s-o mai traduc?
11+Dbunny si
Daniel (23.11.2006)I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Creola spune:
Oanaiasi arunca-ne si noua cate o lopata ,din cand in cand
ca nu ne suparam.
Fetelor eu ma retrag ,azi printesa mea iese la doua de la gradi,ne mai auzim ....va doresc o zi frumoasa !
16+
racheel spune:
Ma am vrut sa zic si eu ceva si am uitat complet 
alayna te-a certat pentru 1,5 Kg?!!!Ce doctor....Multe dintre noi in saptaman 14 aveam deja 4 Kg![]()
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
18+ cu 
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
| citat din mesajul lui Creola Oanaiasi arunca-ne si noua cate o lopata ,din cand in cand 16+ |
si eu vreau o lopata....

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
18+ cu 
oanaiasi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui racheel
si eu vreau o lopata.... ![]() ![]() ![]() Stati asa ca intai imi iau o lopata din aia mare de zapada Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu ![]() Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Oana
15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen!
racheel spune:
asteptam, asteptam 

![]()
18+ cu 
redroserou spune:
| citat din mesajul lui redroserou Sa-ti fie de bine mamicuto .... Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat bune si rele... Mada's baby |
Mada's baby
racheel spune:
red, esti mamica in 18 saptamani?
18+ cu 
May3 spune:
neatza.
ce faceti? 
cine ma ajuta si pe mine cu rezultatele de la toxmoplasma?
am asa:
Toxoplasma Igg Abs : 3.0 IU/ml 7.2-8.8 Equivocal
Toxoplasma Igm Ab : Negative
Comment : No evidence of Toxoplasma infection.
deci n-am avut niciodata oala asta si n-am anticorpi, nu?
ce ma mira e ca am avut trei pisici la viata mea, carora le schimbam ladita si dormeam cu ele :D
eram precisa ca am avut candva boala asta.
salut noile gravidute si pe cele vechi ![]()
14+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii

, daca ma doare spatele...adik ar fi niste simptome..dar trtebuie facute analize oricum