Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 15
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui zubi Dbunny, infectia asta urinara nu situ ce sa zic, presupun ca tre sa simti ceva diferit cand faci pipi,eu cand am fost la urgenta,m-au intrebat drii daca ma ustura, daca am mancarimi, daca ma doare spatele...adik ar fi niste simptome..dar trtebuie facute analize oricum |
Usturimi si mancarimi n-am, doar dureri joase si cateodata de spate. Alea de spate le am de 3-4 saptamani si m-au speriat la inceput, ca acu 3 ani am avut d'alea si dupa cateva ore am si inceput sa sangerez si-am pierdut sarcina. Azi in schimb sunt ok, dpoar ca merg la pipi mai des...sa fi crescut bebe si sa apese mai tare pe vezica? marti am intrevedere cu ginecologul+ ecografie, si-am zis ca astept pana marti...
loredana foarte frumos patutul!! Sa doarma bebe linistit in el!
alayna eu cand merg in Romania(de obicei stau cate 7 zile) vin cu 3 kg in plus e grele cu sarmalutele, ciorbita de burta, placinta cu mac, branzica romaneasca de toate felurile....
camady nu stiu nimic de helicopteru ala, googaleste la greu si consulta si medicul tau...
Cu ocazia googalirii despre infectia in urina in sarcina am citit ca sunt o gramada de antibiotice care nu dauneaza bebelusului...
aseara am iesit la restaurant cu colegii sotului...mama mama, am bagat ca sparta pizza, cartofi prajiti si alte porcarii...si nu le-am vomat! adica bebelusuilui meu ii pica rau pepenele verde si nu-i pica rau porcariile ?? hmmmm asta cum s-o mai traduc?
11+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Creola spune:
Oanaiasi arunca-ne si noua cate o lopata ,din cand in cand ca nu ne suparam.
Fetelor eu ma retrag ,azi printesa mea iese la doua de la gradi,ne mai auzim ....va doresc o zi frumoasa !
16+
racheel spune:
Ma am vrut sa zic si eu ceva si am uitat complet
alayna te-a certat pentru 1,5 Kg?!!!Ce doctor....Multe dintre noi in saptaman 14 aveam deja 4 Kg
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
citat din mesajul lui Creola Oanaiasi arunca-ne si noua cate o lopata ,din cand in cand ca nu ne suparam. 16+ |
si eu vreau o lopata....
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
oanaiasi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racheel
si eu vreau o lopata.... Stati asa ca intai imi iau o lopata din aia mare de zapada si apoi arunc si pe la voi ! Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
racheel spune:
asteptam, asteptam
redroserou spune:
citat din mesajul lui redroserou Sa-ti fie de bine mamicuto .... Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat bune si rele... Mada's baby |
Mada's baby
racheel spune:
red, esti mamica in 18 saptamani?
May3 spune:
neatza.
ce faceti?
cine ma ajuta si pe mine cu rezultatele de la toxmoplasma?
am asa:
Toxoplasma Igg Abs : 3.0 IU/ml 7.2-8.8 Equivocal
Toxoplasma Igm Ab : Negative
Comment : No evidence of Toxoplasma infection.
deci n-am avut niciodata oala asta si n-am anticorpi, nu?
ce ma mira e ca am avut trei pisici la viata mea, carora le schimbam ladita si dormeam cu ele :D
eram precisa ca am avut candva boala asta.
salut noile gravidute si pe cele vechi
14+
http://www.zebraroz.ro/ - hainute copii