Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
ancaroro spune:
Alayna, felicitari pentru caruciorul roz. Rezultatele sunt ft bune pentru dublu test, esti mult peste limita de risc
Trisonomie 21 - Sindrom Down problema e sub 1:250
Hintergrund 1:581 - riscul bazat pe varsta
Biochimie <1:20000 - riscul bazat pe testele de sange
Nt 1:3205 - riscul bazat pe masuratorile lui bebe
Nt -Nb
Kombiniert <1:20000 - riscul combinat din toate
Trisonomie 13/ 18 - Sindrom Patau / Edwards problema e sub 1:100
Hintergrund 1:1027 - riscul bazat pe varsta
Biochimie 1:23067 - riscul bazat pe testele de sange
Nt 1:6269 - riscul bazat pe masuratori
Nt -Nb
Kombiniert 1:40000 - riscul combinat din toate
13+
Bijuteriile mele
Creola spune:
Alayna felicitari pentru .Si eu am pus cam mult in ultima luna (2 kg)...acum incerc sa fiu un pic mai atenta dar nu ma stresez deloc.
Seidana ieri am fost la Mihu .Cam zgarcit si el la informatii,totul a decurs 8 minute...daca nu-l intreb eu cate ceva te expediaza repede.Mai merg si la Rotaru Daniela care ma lamureste cu toate nedumeririle mele si parca se bucura si ea odata cu mine de progresele pe care le face bebe.Pentru triplu test voi merge la Gine I.Adevarul e ca sunt si eu paranoica ...pentru eco morfo-fetala mi-am facut programare si la Muresan care mi-a urmarit prima sarcina.N-am mai mers la el deoarece dupa nastere nu-mi mai permiteam sa stau la rand cate o ora ,o ora jumate cu tot cu programare .
16+
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Creola Alayna felicitari pentru .Si eu am pus cam mult in ultima luna (2 kg)...acum incerc sa fiu un pic mai atenta dar nu ma stresez deloc. Seidana ieri am fost la Mihu .Cam zgarcit si el la informatii,totul a decurs 8 minute...daca nu-l intreb eu cate ceva te expediaza repede.Mai merg si la Rotaru Daniela care ma lamureste cu toate nedumeririle mele si parca se bucura si ea odata cu mine de progresele pe care le face bebe.Pentru triplu test voi merge la Gine I.Adevarul e ca sunt si eu paranoica ...pentru eco morfo-fetala mi-am facut programare si la Muresan care mi-a urmarit prima sarcina.N-am mai mers la el deoarece dupa nastere nu-mi mai permiteam sa stau la rand cate o ora ,o ora jumate cu tot cu programare . 16+ |
Si banui ca vei naste la Stanca cu mihu...
Cam peste tot e la fel.. eu la sbarciu stam minim 1 h cu programare, poate si 2 h jumate...
Am inteles ca ciortea, ca si Surcel, ffind tinerei sunt bogati in detalii si incurajari.. vom vedea.. In sit in care voi merge cu Sbarciu o sa mai imi caut un medic de paralel, probabil surcel..
Am emotii sa stau azi prin spitale...
18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
Creola spune:
Alayna ...deci si tu ai fost dezamagita din cauza caruciorului,la fel si eu...ieri speram sa-mi zica ca i-a crescut cuc dar medicul a zis ca nu se poate pronunta din cauza pozitiei ( ne-a aratat si noua fundicul).Deci fetelor,adevarul e ca inca nu m-am resemnat
Oaniasi ti-i se potriveste bine cea ce ti-ai scris sub nume,m-am mirat cand ne-ai scris ca lucrezi la banca
16+
alayna spune:
citat din mesajul lui ancaroro Alayna, felicitari pentru caruciorul roz. Rezultatele sunt ft bune pentru dublu test, esti mult peste limita de risc 13+ Bijuteriile mele |
iuu-haaaa ma bucur ca sunt ok ,mai m-ai linistit ,ceea ce doctorul nu a facut-o ,nu m-a lamurit pe intelesul meu cum stau lucrurile, mai ales ca am pierdut o sarcina si bebele avea 90 % sanse de Sindromul Down parca . De asta sunt un pic nelinistita cu testele astea,imi este frica
Creola,bine ai venit in club si eu mai sper ca bebelinei sa-i creasca...cuc
14+
Se pare ca va fi
:)
redroserou spune:
Sa-ti fie de bine mamicuto ....
Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat bune si rele...
<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Eva - Maria&year=2011&month=9&day=7&babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Eva - Maria&year=2011&month=9&day=7&babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>
Creola spune:
Seidana cred ca la Stanca voi naste,doctorita R are contract cu Gynia dar eu as prefera sa fac recoltarea de celule stem cu banii aia.
Bafta la eco !
16+
alayna spune:
citat din mesajul lui Creola Alayna felicitari pentru .Si eu am pus cam mult in ultima luna (2 kg)...acum incerc sa fiu un pic mai atenta dar nu ma stresez deloc. 16+ |
De suparare ca m-a luat cam tare din usa pentru 1,5 kg in plus ,cand am iesit de la el din cabinet ,am fugit glont in prima patiserie si mi-am luat 2 covrigi mari cum sunt aia la noi in piata ,unsi cu unt,niste grisine torinesi si jeleuri
Cand ma gandesc ca vine Pastile ,el crede ca ma duc in Romania sa fac diete pe acolo sa nu vin cu un gram in plus???
Nu ma poci abtine de la bunataturi ,inainte o mai faceam dar acum dau vina pe bebe ,ba ca vrea,daca ma abtin ii fac rau etc adica ma mint singura
14+
Se pare ca va fi
:)
oanaiasi spune:
citat din mesajul lui Creola Alayna ...deci si tu ai fost dezamagita din cauza caruciorului,la fel si eu...ieri speram sa-mi zica ca i-a crescut cuc dar medicul a zis ca nu se poate pronunta din cauza pozitiei ( ne-a aratat si noua fundicul).Deci fetelor,adevarul e ca inca nu m-am resemnat Oaniasi ti-i se potriveste bine cea ce ti-ai scris sub nume,m-am mirat cand ne-ai scris ca lucrezi la banca 16+ |
Nu lucrez la banca, da intorc banii cu lopata ...la serviciu bineinteles...
Ma flatezi ...eu sunt cu leacurile astea mai de babe...si asta pentru ca mult timp am fost ipohondra si imi gaseam afectiuni care mai de care ... ma mai si tratam dupa ureche. Pana mi-am impus sa ma autoeduc si sa fiu mai optimista !Nici acum n-am scapat de tot de ipohondrie dar macar incerc!
Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!
oanaiasi spune:
Zicea cineva ca trebuie sa manance papaya. Ia uitati ce am gasit pe net:
"De asemenea suprima secretia de progesteron la femei, avand in felul acesta proprietati contraceptive. Femeile din India, Pakistan, Sri Lanka si din alte tari folosesc din timpuri vechi fructul de Papaya pentru a inlatura posibilitatea unei sarcini."
Sursa:http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~medicina-alternativa/9488/papaya-sau-fructul-ingerilor-o-adevarata-farmacie-naturala.html
Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!