Puiuti de Sept-Oct 2011 (34)
Raspunsuri - Pagina 13
mikka11 spune:
Nane imi pare bine ca ai ajuns la medic si e si mai bine ca totul este in regula. In legatura cu durerea de cap, nu stiu ce sa iti spun sa iei, si pe mine ma doare capul destul de des in ultima vreme (eu de obicei aveam dureri de cap de 2- 3 ori pe an, atat) si nu iau nimic, incerc sa suport durerea, pur si simplu...
Zubi ma bucur ca te simti mai bine. Astazi nici eu nu am mai avut greturi asa nasoale, am avut doar o tentativa de de dimineata. Dar la mine cam asa e, o zi doua imi e bine, a treia...dezastru.
15+
racheel spune:
mikka asa afost si la mine pana acum in saptamana 18.Acum ma simt bine,cu mici exceptii, bineinteles.Hai ca mai ai putin.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Nane spune:
mikka si eu incerc sa le suport, dar sunt cate unele care ma tin zile in sir. de exemplu duminica am cedat pt ca ma chinuiam deja cu ea de sambata si se facuse deja duminica spre luni noapte si nu ma lasa sa dorm deloc. s-a tot agravat si simteam cum ma ustura capul pe dinauntru. acum deja rezist de ieri de pe la ora 14,00... vad ca tot asa... se agraveaza. :(((
11+
seidana spune:
Nane.. pe pielea mea nu am incercat No spa pt cap, insa am auzit variante...
Si eu suport durerile de cap, sau trag un somn.. sau papa dulce.., eu nici inainte de bebe nu luam pastile f usor..
18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
racheel spune:
Nane incearca cum a zis Seidana cu un nos-pa.Intr-o dimineata si eu m-am trezit cu o durere ingrozitoare de cap (o aveam de seara si nu-mi trecuce chiar daca am dormit noaptea)si am luat nos-pa, pe nemancate si bineinteles ca l-am vomitat imediat.eram in perioada cand vomitam.Mi-a trecut mie capul pe la ora 12 dar nu stiu sa-ti spun daca de la nos-pa, ca nu avea cum sa-si faca efectul.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Creola spune:
fetelor
Subscriu la ce a spus Dbunnyde periuta electrica.E mult mai eficienta decat cea manuala si daca ii alegi una si cu personajul favorit sigur nu dai gres .
Loredanar frumos patutul si pretul este foarte bun.
Nane ma bucur ca esti bine si tu si bebe si eu am avut parte de o sangerare abundenta (inclusiv cheag) prin saptamana a 6-a,am fugit la medic si tare m-am bucurat ca era totul bine (pe moment am crezut ca am pierdut sarcina)...cum merg la 2 doctori vreau sa va zic ca unul mi-a dat tratament de sustinere si celelalt nu.Eu am luat arefam pana la 14 saptamani.
Pentru dureri de cap e ok no spa.
lai bine ai venit printre noi !
Camady ,iti inteleg ingrijorarea ,dar te rog gandeste pozitiv ...sotul tau va face tratament,voi incercati sa evitati contactul apropiat macar primele zile si totul va fi bine ,vei vedea.
Seidana azi la ce dr. mergi? Sa nu ne mai ti in suspans ca joia trecuta.Ma bucur ca ti-ai rezolvat cu serviciul si ai mai mult timp de odihna.
15+
alayna spune:
Neata mamicute ,acum am sosit si eu de la nenea doctor ,am luat analizele de la dublu test si nu inteleg absooollluuttt nimic. El mi-a zis ca sunt bune ,apoi m-a lasat in ceata.
Na ca a venit randul meu sa va rog sa-mi ziceti si parerea voastra,a celor care va pricepeti
Trisonomie 21
Hintergrund 1:581
Biochimie <1:20000
Nt 1:3205
Nt -Nb
Kombiniert <1:20000
Trisonomie 13/ 18
Hintergrund 1:1027
Biochimie 1:23067
Nt 1:6269
Nt -Nb
Kombiniert 1:40000
Se pare ca e fetita 85 % pana acum , masuratorile (cm,greutate etc) sunt normale si ...nimic nou,am si uitat ce mi-a mai zis.
Mi-a prescris acid folic normal care-l voi lua pana la nastere. Nu mi-a prescris alte vitamine sau pastilute ,deoarece mi -a recomandat sa mananc ffff mult papaya si mango,deoarece vitaminele care imi trebuiesc se gasesc in aceste doua fructe si cate 1-2 oua tari pe saptamana.
Am fost certata pe bune deoarece am luat 1,5 kg de luna trecuta pana in prezent si sa nu pun 1 gram pana luna viitoare.Pfoaaa cred ca glumeste,mai ales ca abia astept sa merg de sarbatori acasa saptamana viitoare si sa ma bag intr-un cozonac si pasca cu cioco
14+
Se pare ca va fi
:)
Creola spune:
Din expeienta va spun ca daca inainte nu imi treceau durerile de cap numai cu ibalgin forte sau aulin acum imi trec si cu no spa.
Ieri am fost la medic si e totul in regula .Bebe mi-a facut cu mana,foarte emotionat momentul.Saptamana viitoare merg si eu la triplu test.
15+
seidana spune:
Alayna.. ce frumos fetita... de abia astept si eu sa vad ce e...
Creola.. eu merg de regula la sbarciu, azi vreau sa merg la Ciortea..
Tu la ce medic mergi?
18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
alayna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana Alayna.. ce frumos fetita... de abia astept si eu sa vad ce e... 18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos ! |
Hmmm,am scris cu cate capitole in urma ce indispusa si posomorata am fost cand mi-a zis medicul ca e posibil sa fie fata,eu care care ma vad mama de baiat de cand ma stiu ,de parca mi-a dat in cap atunci , ma certasem si cu sotul ca faceam mofturi si-mi zicea ca bebele sa fie bine sanatos,nu mai conteaza ce e mai ales ca e primul bebe.
M-am consulat usor cu ideea ca voi avea fata ,sa fie ea bine acum si nu ma va opri pana cand nu vine si baiatu lu mama
Mie de la 12 saptamani mi-a zis ca e fata si azi mi-a confirmat 85 % . Nu stiu cum la voi nu s-a vazut. Bebelina mea statea ffff cracanata
14+
Se pare ca va fi
:)