Ajutor de urgenta , va rog :(:(:(

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

si ca sa te lamuresc ce e cu vopsitul asta, la varsta ta.

daca vrei sa nu-ti strici relatiile, alea pe care le explicitezi tu f. bine, sa stii ca te inteleg perfect.

fiica-mea are parul lung, saten mediu cu reflexe aurii. superb, greu, fir perfect ondulat la capat.
inainte de a-i veni vreo idee "revolutionara" i-am explicat ca atat timp cit e in custodia mea nu voi permite niciodata sa se vopseasca.
i-am explicat rapid ca acest par numai acum il va avea asa, indiferent de vointa ei la un moment dat probabil va fi obligata sa il vopseasca.
eu ma vopsesc lunar si e obositor.

nu intelege gresit atitudinea mea, sunt relaxata si permit aproape orice, dar va avea timp sa experimenteze si vopsele. nu pe un par minunat.

a inteles exact ce am explicat si a promis ca nu va vopsi parul.

prietena ei, par lung, drept, blond inchis natural.
s-a vopsit cu saten inchis apoi am vazut-o cu reflexe roscate.
abia astept sa o vad iar, cred ca a experimentat si cu henna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalia00 spune:

Pai da, imi aplic o masca dupa fiecare spalare. Nu conta daca eram saten inchis sau cum sunt acum [ un portocaliu decolora ] . Parintii mei nu sunt foarte severi in general, dar da, cum a zis si tic_tac ei tin la parul meu..Ca am mai avut tentative cu nuantatorul,dar nu a prins nici unul. Mie imi sta mai bine cu par inchis, blonda par prea palida..Dar nu mi-am vazut parintii demult si acum ceva vreme vorbea mama cum isi amintea ca imi facea codite impletite pana in talie si de-abia asteapta sa ma vada. Plus ca a mai adaugat un :"vezi ce bine ca nu te-ai vopsit? vai de tine daca te prindeam cu par vopsit". Eu am ras sec ca mai mult nu am putut pe moment .Si daca mama mi-a zis asta, nu vreau sa aflu ce mi-ar Ice tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SailorPluto spune:

Daca nu se duce vopseaua sau raman reflexe de roscat/ morcoviu, ai putea sa le spui ca ai incercat de curiozitate cu un sampon colorant care se duce repede, dar nu ai de gand sa te vopsesti. Vroiai sa vezi cum iti sta si de ce nu, tu crezi ca blonda esti prea palida. Daca nu e alta problema, decat un par frumos la care ei tin, deci nu le e teama ca nu-ti vezi de scoala sau mai stiu eu ce, cred ca vei scapa cu o cearta. Un rol joaca si interdictia aici, eu ma vopseam din liceu... bineinteles aveam parte de alte interdictii, in alte privinte. Acum, s-ar putea ca odata fapta comisa, nici ei sa nu reactionzeze asa dur precum te-astepti, doar sa fie suparati sau dezamagiti. Bafta!

Mergi la inceput