Ajutor de urgenta , va rog :(:(:(

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Amalia, draga mea, acum sa trecem la lucruri serioase:
1.De ce te-ai vopsit daca stiai ca parintii tai nu admit vopsea in par sub nicio forma?

Citat:
voiam sa iasa saten inchis spre negru.dar a iesit roscat inchis si acum e morcoviu

2.Daca tot ai vrut sa experimentezi vopseaua de ce nu ti-ai luat din aia care se duce dupa nsuh cate spalari(am un lipsus acum despre cum se numeste exact)
3.Fetele au perceput mesajul tau aiurea din cauza modului de expunere (un pic cam pitzi...scuza-mi comparatia, dar asa suna) si datorita emoticoanelor folosite.Modul de comunicare a unui fapt, cand e corect, la urechile celor ce il recepteaza ajunge in stare buna, cand nu te exprimi cum trebuie ajunge distorsionat!Deci e o eroare din vina ta.
4.Cand cineva raspunde la acest subiect, nu cred ca citeste regulamentul sub. in cauza, mai intai!Si la o prima citire, mesajul parea hilar, dar cum am precizat si in prima mea postare, e clar o problema.

Acum..ce poti face...daca parul tau e natural blond..si acum el e morcoviu..deci e tot deschis!Cauta o vopsea(Iti recomand Brilliance) blond scandinav parca(are si decolorant in ea si nu iti arde parul, am testat-o eu care am avut saten inchis si acum e saten deschis dupa vopsire), vopseste-te, respecta instructiunile de pe cutie si vezi de iese!

Succes!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalia00 spune:

Pai..a cam fost o prostie faza cu vopsitul,recunosc.Am intrebat la un coafor daca pot sa ma vopsesc si au spus ca nu prinde vopsea. Mi-am luat vopsea fara amoniac,spunea ca la 29 de spalari se duce si eu ma spal in fiecare zii. Oricum astazi m-am spalat de 5 ori cu sampon anti-matreata, e maid eschis dar tot are reflexii morcovii..O sa vad cat il pot decolora asa si dupa ma si vopsesc, incerc cu vopsea Brilliance daca spui ca e buna,multumesc de ajutor:)

Mergi la inceput

succes..si cand mai faci lucruri nepermise de parinti, ia-ti masuri de precautie mai intai

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

si ca sa inveselim atmosfera..nu cred ca te-ai mai spalat vreodata atat de des pe cap

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Cat de lung este parul? De ce sa nu te tunzi scurt? Nu 0, nu periuta, insa scurt! Plus ca sunt sigura ca ti-ai distrus deja firul de par, cu nu-stiu-ce sampoane/vopsele/decolorante/tratamente, deci cat de sanatos mai este?

Giiizas, aveam si eu 15 ani, insa am inceput intai cu vopsea nuantatoare care se ducea dupa 8 spalari si cu o nuanta apropiata parului meu. Si cand nu-mi convenea, ma tundeam marimea 15 (cam 2-3 cm de par ).

Mda, inteleg si eu tragedia! Sa mergi la sindrofie si in loc de Frumoasa balului sa fii Muma Padurii! Hai, o tunsoare shic si termini cu tot cirscul asta! CURAJ!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalia00 spune:

Problema e ca eu am parul ondulat si de ex cand il aveam tuns pana la umeri se ondula si parea mai scurt,cam pana la barbie :)).Nu e intr-o conditie proasta,e putin mai aspru si da nu m-am mai spalat atata ,dar se duce cu sampon anti-matreata mai repede decat cu samponul meu obisnuit.Multumiri celei care a dat sugestia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Io nu inteleg un lucru: de ce credeai ca parintii tai care ti-au spus i mod expres sa nu te vopsesti, ar fi acceptat mai bine nuanta de saten inchis spre negru decat ar accepta reflexele morcovii?

Bine ca n-ai citit pe vreun forum sa te faci cu henna ca nu te vedeam bine

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

amalia00 sa inteleg ca e adevarat ca samponul antimatreata este contraindicat parului vopsit.Atunci imi explic de ce mai mult de o luna si ceva nu ma tine vopseaua , si se decoloreza
Sper sa rezolvi cumva problema ta, stiu cum e sa ai parinti severi care chiar cand isi dau seama ca e vorba de un lucru marunt , o tin pe a lor inflexibili , si daca depinzi de ei au un atu important .Eu m-am vopsit in anul intai de facultate, deabia atunci m-am simtit destul de stapana pe mine sa nu mai consider ca fac o crima daca ma tund fara sa le spun.Cu toate ca depindeam tot de ei financiar.
Dar la liceu cand am intrat, era cu treapta nu stiu acum daca mai e si pentru ca am luat la liceul la care am vrut (si ei au vrut acelasi norocul meu )si m-au lasat sa imi fac permanet ...asa era moda atunci.Si asta a fost o dovada maxima din partea lor.

Probabil ei considera ca daca te vopsesti deja ai ganduri de altfel de viata , decat cea de elev silitor, si cum esti si departe de supravegherea lor directa...le sporeste neincrederea.Poti sa le spui ca vei ramane aceeasi fata cum erai si inainte de vopsire, ...vorba aceea "nu conteaza catd e lung am parul....important e ce si cum gandesc" .Nu stiu daca iti sunt cunoscute versurile...dar se pot aplica si in cazul tau .Bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

dupa ce ti-ai spalat de nu-stiu-cite-ori parul cu samponul ala, poate iti aplici si o masca hranitoare, ca altfel s-ar putea sa nu mai ai ce vopsi data viitoare.

dupa masca aplici si un balsam sau un ser, ulei, ceva sa poti descurca usor parul.

de obicei se face o proba pe o suvita din spatele urechii, chiar este indicat ptr. alta culoare.
doar pe radacini, vreo 3-4 cm.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaramona spune:

Eu te-am sfatuit sa te mai vopsesti o data pt k eu am patit ceva de genul asta.Am fost blonda fff mult timp si knd am incercat sa ma fac bruneta mi-a iesit dar dupa 2-3 spalari aveam nuante de verde in cap.M-am revopsit si a fost ok.Succes!!!

Mergi la inceput