Ajutor de urgenta , va rog :(:(:(

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

solutia cea mai la indemana si simpla, dute la un coafor si te aranjeaza acolo.

asta da panica cu parul

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Invingatorii nu renunta, iar cei ce renunta nu ajung invingatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Of, da Laura, stiu. De-aia m-am corectat, subiectul in sine se incadreaza perfect aici. Titlul cu abuzul ala de :(:(:( de sta sa cada cerul, eiiii aici e loc de interpretari Gata, nu mai scriu offtopic, eu am dat solutii la indemana, si pana nu s-a plans ca se simte luata la misto chiar vorbeam serios cu tunsul la 0. Acum depinde ce isi doreste: sa poarte peruca o viata ca tina Turner sau sa se tunda o data la zero.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

amalia, daca varsta declarata in profilul tau este reala, adica 25 de ani, mi se pare putin aiurea sa-ti fie teama de reactia parintilor. ai deja o varsta, nu mai esti un copilas care nu indrazneste sa iasa din cuvantul adultilor.

iar daca stiai ca parintii sunt atat de stricti, de ce te-ai mai vopsit ? ei nu te-au vazut pana acum, inteleg. deci locuiti separat, sau in localitati diferite. pai daca esti suficient de matura sa-ti porti singura de grija, consider ca esti suficient de matura si pentru a lua o decizie in legatura cu parul tau. nu sunt parintii sau rudele stapane pe parul tau. daca tu consideri ca arati mai bine cu parul vopsit morcoviu, ce mai conteaza parerea lor ? tu oricum te-ai vopsit, fara sa mai tii cont de asta. si pana la urma, ce-ti pot face, te tund cu forta sau cum ?

mai exista si varianta "minciuna" sau "deformarea realitatii", insa nu cred ca vrei sa faci asta. dar daca e nevoie, pana la urma poti gasi o minciuna salvatoare, spui ca ai mers la coafor pentru un tratament sau masca pentru par si produsul folosit nu a corespuns, iar decolorarea/decaparea ti-ar fi distrus parul de tot si ti s-a recomandat sa ai rabdare pana se mai duce culoarea morcovie din par, urmand sa-l vopsesti blond peste ceva timp. pana la urma ce e mai important, un par sanatos indiferent de culoare, sau unul blond insa deteriorat ireversibil ?

eu ti-am recomandat peruca, fara tuns 0, in ideea in care ai spus ca mergi la bal si puteai inchiria o tinuta, costumul unui personaj cunoscut, iar peruca ar fi fost parte din costum.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Ptiu, piei, drace, ce catastrofa! Am crezut ca e vorba, Doamne fereste, de vreun copilas cu probleme!
Cu prostii din-astea cu vopsitul si cu "relatiile bune" bagi oamenii in sperieti? Alta treaba n-ai?
Sau fata asta ne foloseste pe noi si rapsunsurile noastre ca material pentru ora de sociologie?

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Savvy

Ptiu, piei, drace, ce catastrofa! Am crezut ca e vorba, Doamne fereste, de vreun copilas cu probleme!
Cu prostii din-astea cu vopsitul si cu "relatiile bune" bagi oamenii in sperieti? Alta treaba n-ai?
Sau fata asta ne foloseste pe noi si rapsunsurile noastre ca material pentru ora de sociologie?

DPN 4 iulie 2011 - baby boy

Citeste te rog din nou ce am scris lui Androix pe pagina anterioara. Si link-ul pe care i l-am dat ei. Daca nu ai nimic de zis la subiect, poti sa te abtii si sa nu scrii.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citeste te rog din nou ce am scris lui Androix pe pagina anterioara. Si link-ul pe care i l-am dat ei. Daca nu ai nimic de zis la subiect, poti sa te abtii si sa nu scrii.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

OK, atunci poate ca unele reguli ar trebui schimbate. Hai sa privim problema si din acest unghi. Dupa cum se vede din raspunsurile antecesorilor, nu sunt singura cu aceasta opinie. Te rog politicos sa nu ma inviti sa ma abtin, este suficient sa faci trimitere spre acel link.
Pe de alta parte, daca mai multa lume reactioneaza cum am reactionat eu, inseamna ca exista pe undeva ceva-ceva dreptate in reactia noastra. Repet, poate ca unele reguli ar trebui schimbate.

27 de sapt. cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

spala-te cu un sampon pt matreata.

**Fur is for petting***
http://www.facebook.com/#!/adoptiicaini
www.adoptiipisici.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

Xio ce are samponul antimatreata in acest caz? Decoloreaza parul vopsit? Intreb pentru ca sunt curioasa daca asta e cauza de ce mi se duce asa repede vopseaua de pe par, chiar daca nu ma spal asa des, dar folosesc sampon antimatreata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalia00 spune:

Nu am 25 de ani, am pus la repezeala , nu fac liceul acasa la parinti. Si nu inteleg de ce trebuie sa dau detalii despre viata mea personala. Am vrut sa ma vopsesc tocmai pentru ca am tenul si ochii foarte deschisi..Dar parintii mei au tinut mult la culoarea mea naturala si mi-au spus in mod expres sa nu ma vopsesc.Eu nu stiu ce faze or sa faca si mie frica ca poate chiar ma iau acasa , poate e exagerat din partea mea dar totusi asta e grija mea. Imi place culoarea dar nu vreau dar daca ati intelege cum e sa va fie frica ca va iau din locul unde v-ati facut prieteni ati stii cum e, de aia am pus titlul, nu ca sa va iau la misto . Pe timp de vara da , mai am joburi , dar in timpul liceului nu am timp, Savvy Laura si cine au zis ca nu li se pare o catastrofa , imi cer scuze daca am suparat pe cineva , vroiam doar pareri sau sfaturi..Eu m-am gandit sa ma spal de multe multe ori pe cap si mi-am luat si ulei pt masca, ei ce o iesi acum nu stiu...Si cu tunsul 0 , daca ma vad cheala sau periuta atunci chiar ma iau acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amalia00 spune:

Imi cer scuze pentru greselile de mai sus .Inca o completare , parintii mei ma intretin si nu sunt un copil cu probleme,am si eu cu cine sa socializez, dar nu gasesc o solutie si sunt in impas asa ca o iau pe incercate. Balul nu e cu costumatii si daca nu reusesc o sa merg pe varianta Corinei , multumesc si imi pare rau ca nu am inteles bine ideea:)

Mergi la inceput