Aspirante optimiste >20 ani (667)
Raspunsuri - Pagina 16
Mihaelafalt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Fetelor, ce sa mai iau pt durerea de dinti? Ce pot lua, ca sa nu afecteze, ca eu pana acum am tot luat paracetamol, uimitor ca functioneza, dar nu tine mult efectul. ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
Gabyv nu stiu ce sa zic ca si pe mine ma doare toata partea dreapta, nu mai pot dar stau si astept sa treaca, aseara am cumparat niste tigari si mi-a pus sotul in ureche dar nu au avut prea mare efect.

Mihaelafalt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui felicityhope
Am 5 saptamini si 6 zile calc de doctora si am fost azi la eco.S-a vazut sacul si doua puncte albe,mari,frumoase si clare.Unul va fi bebe si celalalt punct placenta. 5+ |
Ce zici daca sunt 2 te bucuri sau nu?
draguta spune:
gaby
daca ai miere in casa si scortisoara amesteci intr- longurita de miere un varf de cutit scortisoara si te ungi acolo, mie asa imi trecea, offf...stiu cat e de dureros sau ceva tarie daca ai in casa tii acolo si mai amorteste dupa care scuipi
Mihaelafalt spune:
Fetelor acum m-am terminat de aranjat pentru domnul doctor pe maine si cand sa imi pregatesc hartiile mi-am dat seama ca am lasat adeverinta la doct de familie si originalul si copia si degeaba am luat trimitere ca fara adeverinta nu ma primeste. Of mor de nervi ce proasta sunt. 

draguta spune:
dar de ce iti trebuie trimitere, in cazul asta nu platesti?
eu imi fac programare direct la ginecolog
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui draguta dar de ce iti trebuie trimitere, in cazul asta nu platesti? eu imi fac programare direct la ginecolog |
Nu daca am trimitere nu platesc consultatia si nu stiu acum dar in decembrie anul trecut nu plateam nici controlul de dupa, si daca trebuie sa faci papa nicolau si ai trimitere iti face fara plata, daca platesti consultatia platesti si papa.
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui draguta Miha nu poti sa mergi maine sa le iei? ![]() |
Nu pot sa merg la doctorul de familie ca e la tara si vine pe la 8 si eu trebuie sa ajung la ginecolog pana la 7 la judet ca e foarte aglomerat la el si dupa degeaba ma mai duc. Si chiar trebuie sa ma duc maine ca mi-a zis sa ma duc imediat ce pleaca uratii ca vrea sa vada cum e cu chistul.
draguta spune:
am inteles acum Miha, la noi e totul cu bani, daca nu am bani sa platesc , imi fac prgramare la doctorul de famile la acre ma rezint dupa 9 zile, imi da trimitere dar in spital unde nu se uita nici naiba si pot sa mor pana astept atata
eu merg la particular unde trebuie sa ai banul pe tine daca nu, nu se uita nimeni, tara lui peste...
draguta spune:
cred ca si la mine tot de chisturi este vorba, oi vedea..
mi-e sa nu-mi recomande AC sa stau iar pe tusa ca imbatranesc instant

5+