Aspirante optimiste >20 ani (667)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Eu am avut azi la serv o zi de cacao. Mi-am mai revenit putin dar eram un car de . Imi doresc mult fetelor sa-mi schimb locul de munca, nu ma mai implineste deloc ce fac acum.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

draguta abia astept sa vii cu vesti bune de la dr. maine
katy nu mai fi supi, mai sunt si zile din astea la servici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Eu am avut azi la serv o zi de cacao. Mi-am mai revenit putin dar eram un car de . Imi doresc mult fetelor sa-mi schimb locul de munca, nu ma mai implineste deloc ce fac acum.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

ce lucrezi Katy?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Citat:
citat din mesajul lui draguta

fetele eu am calculat si astazi as avea 5 sapt. si 5 zile, deja am luat-o razna,

daca e ceva s-ar vedea maine la ecograf?

Am 5 saptamini si 6 zile calc de doctora si am fost azi la eco.S-a vazut sacul si doua puncte albe,mari,frumoase si clare.Unul va fi bebe si celalalt punct placenta.

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Am intrat sa va salut,sa va urez multa bafta la
(ca asa am vazut ca fac fetele de molipsire)

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

felicity felicitari pentru punctuletele albe, sa fiti sanatosi si am luat de molipsire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui felicityhope

Am 5 saptamini si 6 zile calc de doctora si am fost azi la eco.S-a vazut sacul si doua puncte albe,mari,frumoase si clare.Unul va fi bebe si celalalt punct placenta.

5+

sau pot fi 2

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenusht spune:

ha ha, ce tare ar fi sa fie doi!

Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!

vreau sa fiu !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Fetelor, ce sa mai iau pt durerea de dinti?
Ce pot lua, ca sa nu afecteze, ca eu pana acum am tot luat paracetamol, uimitor ca functioneza, dar nu tine mult efectul.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Fetelor, ce sa mai iau pt durerea de dinti?
Ce pot lua, ca sa nu afecteze, ca eu pana acum am tot luat paracetamol, uimitor ca functioneza, dar nu tine mult efectul.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

gabita,nu stiu daca in franta exista dar in romania exista o sticluta cu un lichid,se numeste DENTOCALMIN dar garantez 100% ca face minuni!cel putin in cazul meu a facut!daca ai avea pe cineva sa iti trimita ar fi minunat!stiu ca nu te alina lucrul asta acum dar ar fi minunat macar pentru viitor!atat am stiut atat te-am putut ajuta!sper ca sa iti foloseasca sfaturile mele! pe obrajor sa treaca!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput