Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 9
Victo spune:
haideti ca-s treaza de mult.
l-am impachetat pe stefan, l-am culcat pe mihai..
m-am gandit juma de noapte ce si cum sa fac cu bona.greu tare.
ieri stefan a fost la circ-incantat nevoie mare-. a primit biletul grtauit de la gradi- da nu-i bai ca a mai cheluit ta-su pe dat cu poneiul si nu-s ce sabie kitchioasa de aia cu lumini si sunete
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
paula_m spune:
Neata
Anca, eu ceai servesc. Multu
Victo, stiu ca e greu. Dar nu le poti chema pe fiecare cate 3 zile si dupa aceea sa te hotarasti. Asa macar iei decizia in cunostinta de cauza si nu pe baza sentimentelor.
Ieri Raul a reusit sa indese suzeta lui proprie si personala in gura bunicului. L-a luat pe nepregatite si prin invaluire. A fost socat tatal meu cand s-a trezit cu suzeta in gura, mai ales ca Raul nu facea din astea. Acum cand il vad cu suzeta in gura, stau cu gura bine inchisa, ca nu prea simt nevoia de o suzeta plina de bale.
La multi ani Amelia, Analisa, Giuliano, Robert si Anne!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9
adrianaBuc spune:
NEATA
victo, deci nu sunt singura care are "frica" de bona.
paula, hahaha Si mie mi-a facut-o Rebeca intr-o noapte cu zuza. Priveste partea plina a paharului: e darnic.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
saddie spune:
Buna dimineata delfinariu!
Si eu cu cafeaua in nas. Am stat aseara pana la unu jumate la film si acum imi pica ochii, ca maimutica la sapte era sus. Acum doarme la mine in brate iar eu motai si mai trag cu ochiul la voi.
bumblebee spune:
Neata!
Paula, Victor face si el din astea, ma cauta in gura daca ma vede ca mestec. asa de zgariata-s in jurul buzelor, cum mi le strang si asta tot trage.
Amelia si Analisa de Sheritra
Giuliano de Anne45
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 8
bambi_bv spune:
Buna dimineata fetelor!
Beau si eu azi cafeaua cu voi...de obicei nu sunt asa matinala, dar azi nu am mai vrut sa dorm pentru ca visez numai tampenii.Nu stiu ce am, dar de ceva vreme incoace visez ca m-am dus inapoi la servici si ca lumea nu ma mai baga in seama deloc, sunt toti suparati pe mine ca am stat prea mult timp acasa.Aseara, am schimbat visul: am visat ca m-am dus la birou si eram foarte ingrijorata ca pe Matei l-am lasat cu strabunica lui care nu mai vede din cauza diabetului, asa ca a doua zi am renuntat la servici...Doamne, ce o fi in subconstientul meu de visez mereu asta?
Victo, da-mi voie sa imi dau si eu cu parerea: daca tu vei fi mereu in casa cu bona deci vei putea sa supraveghezi lucrurile, eu as alege-o pe mamica cu copil, sa iti faci pomana cu sufletelul ala mic de 3 ani.Iti dai seama ca daca nu a refuzat mancarea pentru el ca era disperata..
Sa aveti o zi superba!
bambi_bv spune:
Paula_msuper tare faza cu suzeta!!!
Azi e vreme frumoasa in Bucuresti, asa ca ii pregatesc acum lui Matei fructele pentru 12 si legumele pentru 16 si cred ca ma duc sa stau toata ziulica in parc - IOR!
Victo spune:
am chemat-o azi pe fata mai tanara- sa faca curatenie- mai stau pe lg ea, mai vb cu ea..ma uit..e curata, vorbeste bine, copilasul l-a dus de mic la cresa sa poata lucra...si e f dornica sa munceasca, eu asa o vad.
i-am zis sa vina la 9, a venit la 8 jumate.
si vorba lui Bambi imi fac pomana. oricum vreau sa ajung intr-o dupa amiaza sa vad unde sta si sa ii cunosc copilasul.
eu zic sa ii dau o sansa, ca daca esti sarac nu inseamna ca esti tentat sa fii infractor. oricum, i-am zis ca nu tin bani in casa si bijuterii n-am :)
si are pielea alba alba, o cheama Moldovan, deci nu e risc sa fie de alta natie.
ma duc sa imi beau cafeaua sa ma mai linistesc.:)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
tanti spune:
Buna dimineata
Am zis sa va scriu si eu ca nu am mai scris de mult, am si eu un copil agitat si plangacios, decand s-a ridicat in picioare nu vrea sa stea deloc la patut si noaptea se trezeste de foarte multe ori si m-a suparat si de sambata am taiat suzeta in 2 zile nu a m-ai vrut-o, vad ca acum nopatea (asta de 2 zile) se trezeste decat o data sper sa il tina asa
pup fetele
Rody drum bun