Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 8
Victo spune:
tu fetelor, la mine bona vine si sta cu mine in casa, deci nu sg cu copilul. si numa pana in iunie, deci ceva temporar.
fata aia mai e si de ceva religie neoprotestanta.am sunat pe cineva la care a mai lucrat.i-am verificat buletinu . o sa merg cred ca maine sa vad si unde sta.
oho si eu is cu pitici pe creier. pai pe stefan l-am dat la cresa la 2 ani apropae, ca mi-a fost frica sa iau bona
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rubia spune:
Sunt happy,motivul principal este ca a avut fiimea scaun acum inainte de culcare 80% normal si doar vreo 20% moale,asa ca se pare ca suntem pe drumul cel bun.Un alt motiv e ca am ajuns la zi cu cititul(mai pe diagonala)nu am retinut prea multe dar tousi sunt la zi
M-am saturat de vremea asta vreau sa vina vara... poate mergem si noi la plaja pt ca desi stam in Cta nu am fost deloc de vreo 3 ani eu vreau la munte vara ca i se pare ca se aglomereaza prea mult aici...(fiecare cred ca vrea ce nu are nu?)
va doresc somn usor ca azi nu mai intru.,am ceva de spalat,calcat si curatat bucataria ca am facut de mancare...
Roxana_Theo spune:
Ce liniste e in delfinariu in seara asta.
Va doresc si eu o noapte la fel de linistita.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#
Diana_Eva spune:
Bianca - nu iti dau carcalacul meu - nici la dusmani nu l-as da! In plus vad eu la sfarsitul saptamanii cate mai am in minus.
E crunta faza cu masina de spalat vase dar f reala. Repet eu nu m-as fi gandit. De aia am postat.
Rubia - Din observatiile mele: cand o pun pe olita - prima parte e tare( parca ar fi constipata), apoi aee consistenta normala, iar la sfarsit e mai moale. Din ce descrii tu pare un scaun normal .
Paula - E tare greu de dat sfaturi legat de bone. Le ceri si analize? Bucatareasa sigur le are stiu ca se cer regulat la ele. Oricat de mila ti-ar fi de d-na cu copilas al tau e pe primul plan.
Noi exersam rotirile noaptea. E cand pe spate, cand pe o parte, cand cu fundul in sus - titirez nu altceva. Bine ca nu plange sa o intorc eu. Se roteste singurica. Singura trezire( in general) e la 3-4 cand o iau cu mine sa ma rasfat si eu un pic . La 20-
21 adoarme nu ma pot plange.
De cand cu carcalacul a slabit un pic dar avem de unde. Ma ingrijoreaza usurinta cu care vomita acum. Cum nu ii convine tuseste o data si am mancarea pe masuta. Ieri a facut de 2 ori . Azi cand o vedeam ca vrea o pacaleam cu ceva si uita.
Oare sa o mai tin la regim?
Rody - am uitat sa iti zic - sambata visam la o vecina ca tine! Sa am unde lasa copilul in caz de urgenta maxima. Nemtoaica de deasupra e sloi de gheata, la ultimul etaj sta un stomatolog dar nevasta( prietena) e mai mult plecata, vecina de langa noi( casa de langa) nu prea stie engleza dar pare mai draguta... cam astia sunt toti vecinii mei.
Carmen - merci de link!
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
carla_2008 spune:
Buna fete,
multumim de urarile de azi!!!La multi ani Ariana!!!!
Roxana ma bucur ca papa mai bine al tau micut!
Fete sa va povestesc ceva.A fost mai demult un scandal,o stire cum ca o gramada de copii s-au imbolnavit la o gradinita!nu se stia de ce!s-au apucat sa le faca analize femeilor ce ii ingrijeau,bucatareselor,chiar si femeilor de serviciu.Si ghiciti care era problema???Bucatareasa avea un fel de candida si le-a transmis virusul copiilor,fiindac nu se spala pe maini cand mergea la toaleta!revoltator!iar va imbuib capul cu asa ceva!stiti de ce!
Am vazut filmuletele cu fetele la baie si cu Vladut!niste scumpi!pozele cu aida sunt tare frumoasa!mami da i-ai facut album in fiecare luna,eu nu le am chiar asa frumos structurate si imi pare rau!
L-am vazut si pe Matei cu noua masuta si cum sta el la terasa cu Raul!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ilinca79 spune:
Seara buna delfinariu,
noi am avut o noapte mai buna, a fost si doctorita azi, a zis ca e agitat in special pentru ca e rosu in gatut si il deranjeaza. Acuma sper sa fie asa si sa se calmeze in cateva zile. Desi tind sa cred ca are dreptate si vecina Roxanei, si ca exerseaza peste noapte miscarile preferate. El se trezeste noaptea si merge plangand in 4 labe sau se ridica in picioare in patut desi ii cade caputul de somn...
La multe lunite delfinasilor sarbatoriti azi!
La multi ani fericiti sotului lui bumblebee Ce de bunatati ai pregatit Alina
Diana deci sunt si avantaje in a nu avea masina de spalat vase...ca mie imi vine sa ma dau cu capul de pereti ca n-am cumparat la momentul potrivit si acum n-as avea unde s-o pun, ca mi se pare ca toata ziua spal vase non stop
Roxana chiar ma intrebam ce e cu voi de n-ai mai intrat. Ma bucur ca Theo e mai bine si papa
Pufescule, mi-a fost dor de povestile tale.
Ce draguta e Otilia de bratafel si ce frumos ii rade surioarei
Ma duc si eu la somn, n. buna delfinariu!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
ilinca79 spune:
rubia, bine ca s-a reglat scaunul micutei. Eu dupa capul meu i-as fi dat afine, ca sunt un fruct-medicament in astfel de cazuri.
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Mycya spune:
Diana pai partea proasta e ca cele 5 kg nu sunt din masa de grasime asa ca probabil sambata cand te vei cantari ori vor fi la locul lor ori mai putin cu 2-3 sa spunem. dar ca tot slabisesi acu ai putea si sa ne pui o poza cu tine si gaza ta ca doar asta te tinea nu??!!! kilele
Mami de Andra Maria 02.08.2010
carla_2008 spune:
Rubia pupacim bbelina sa se faca bine cu diareea.
Alina2005 probabil prea tarziu postez mesajul,acum am reusit sa citesc:faci ceai de musetel normal dintr-un plic ,adaugi un varf de cutit de bicarbonat si tamponezi de fiecare data cand o schimbi,apoi lasi un pic sa se usuce,o lasi cu fundu gol cateva minute,pui crema,papmi,gata.Cu tarate nu am incercat ca nu a fost cazul dar asa mi s-a recomandat in caz de forta majora,fierbi taratele si la fel tamponezi fundicu cu apa aia in care au fiert taratele si lasi asa cateva minute.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Diana_Eva Rody - am uitat sa iti zic - sambata visam la o vecina ca tine! Sa am unde lasa copilul in caz de urgenta maxima. Nemtoaica de deasupra e sloi de gheata, la ultimul etaj sta un stomatolog dar nevasta( prietena) e mai mult plecata, vecina de langa noi( casa de langa) nu prea stie engleza dar pare mai draguta... cam astia sunt toti vecinii mei. |
diana, si eu visez cateodata la o vecina ca mine , sau macar o prietena . dar aici is ca-n codru! sa vedem cui o pasez peste cateva zile (parca vad ca tot calare pe mine o sa fie pitica)
roxana, deci Theo e pe drumul cel bun
eu am tot lalait azi, abia am gasit pe cineva sa las cheile casei si instructiuni sa-mi hraneasca animalutele si sa-mi ude florile. si am scos hainele ce trebuie sa la impachetez maine! si am mai facut cumparaturi. sa vad daca maine ma mobilizez mai tare
no ma retrag si eu mai devreme azi, ne intalnim dimineata la cafea
AMR 3 zile
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)