Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bambi_bv

Citat:
citat din mesajul lui rodyka
bambi, o fi capitala trista si urata (mie-mi place Bucurestiul, in schimb Clujul nu...), dar oameni sunt ca peste tot. uite mamicile noastre ce dragi is , prilej cu care pupam si cucuiul lui racusor. cum ai reusit, mami?

Aoleo fetelor, sa nu ma intelegeti gresit ca nu am vrut sa sune urat pentru nici o mamica bucuresteanca...Doamne Fereste!...doar ca e o lume tare pestrita pe aici.Stiu ca peste tot se intampla asta, dar eu am locuit in Brasov pana la 18 ani si apoi am stat mult timp si prin Pitesti si prin Bucuresti...Nicaeri nu e lumea atat de agitata/nervoasa ca aici.Pe aici parca ne tot alearga cineva...Pe strada, la piata, la hypermarket, oamenii parca sunt asa, suparati mereu, pe cand in alte parti te intampina vanzatoarele zambind..etc..

Acu' ce sa fac, eu am ales sa locuiesc aici din motive de "job" (asta apropos de englezisme)...

Pupici mamicior bucurestence din nastere sau adoptate asa ca mine!REPET..nu am vrut sa supar pe nimeni!

Mamica lui Matei-Alexandru (22.07.2010)

noi am terminat facultatea in Bucuresti...mie mi-a placut...orasul are viata...alte posibilitati etc

dar...si imi cer scuze de dinainte...oamenii...unii nu toti lasa de dorit...posomorati, suparati, grabiti parca fara chef de viata
...dar asa e in toate capitalele un amalgam de oameni din toate colturile tarii

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

BYTZ cum faci cu bors de casa ca am primit si eu de la mama dar nu stiu cum sa il fac, il fierbi separat sau cu legumele? (eu legumele le fac la oala sub presiune)

Paula - ce haios doarme Raul. Uite cu ce o imbrac eu pe Bianca, eu nu am gasit sac, de aia am luat salopeta asta plushata.

Vazut si eu Eric si Filip cum se iubesc, Gioliano cu gipsul si Raducu cel bronzat

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
Oana, ieri i-am dat mango. Chiar a fost bun. Si mie imi place mango, spre deosebire de avocado.

Oana, sa-ti traiasca feciorasul frumos si cuminte!! Doamne, ca ai copil mare. Imi aduc aminte, ca eu eram la monitorizare si au inceput sa se agite asistentele pe acolo ca vine o graviduta cu membrane fisurate. Sincer m-am gandit ca ai putea fi tu, dar totusi nu mi-a venit sa cred, cand ai aparut tu in cadrul usii ca o floare, cu zambetul pe buze. Chiar ma gandeam oare de ce razi, ca teoretic ar tb sa te doara. Ei, si acum Matei e mare !!! Va pup

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

no' dupa ce ti-am zis ca n-am mai papat mango...mi-am adus aminte ca anul trecut in Egipt numai suc proaspat de mango am baut ma lasa memoria
am facut si eu azi pireu de mango+mere
la inceput i-am dat cateva linguri doar de mango sa simta gustul...a lins lingurita

auzi, daca nu aveam contractii...dilatatie 1cm...n-aveam nici o treaba
ce vremuri...
acum realizez ce repede trece timpul

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

E a doua noapte in care Raisa doarme cu noi in pat
Bai, da nu pot sa cred, adoarme in brate la tit si cand o punem in patutz e fresh, cand o punem in pat langa noi, nici macar nu se misca.
Azi montam si patutul celalalt, la noi in dormitor, sa vedem ce iese.
Maine mergem la Cluj, am ramas pe borcanele cu papa.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

vin si eu cu o idee...pe ce parte doarme Raisa? pe spate?
ai incercat pe burtica?

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul_aug2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput