Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ioi tu mamici, daca ati vedea cum arata salonul meu, numai genti si pungi si haine... am redus la minim bagajele, nici jucarii nu i-am pus Isabelei ca o sa aiba acolo alte ocupatii, nici sacul de dormit... de mine nu mai zic, m-am lasat pe ultimul loc! ma enerveaza sa fac atatea bagaje pentru doar 2 saptamani. daca avea Maria vacanta faceam cumva si statea mai mult doar eu cu fetele, dar asa... la anul, in vara...

no ca sa am timp sa mai umblu prin casa, am lasat-o pe Isa in scaunul de masa la ducktv: rade, bate din palme, suna o jucarie, tare-i place. la 11 tre sa ma intalnesc cu tati in centru, dar am zis sa intru sa va multumesc pentru urari tuturor, sunteti niste scumpe... si io-s asa de obosita, Isa m-a omorat noaptea trecuta cu treziri din ora in ora, nu vroia nici apa nici lp, doar sa stau cu mana pe ea. cum ma simtea ca vreau sa ma pun in pat, maraia si o da in plans. asa ca m-am conformat! si-acum is zombi. sper sa recuperez (dar nu in tara, ci la intoarcere; ca in tara doar n-oi dormi 2 saptamani, acolo am alte planuri )

acuma ma gandeam si la farmerama, cine-mi grijeste animalele ? mare grija mai am si io

va pup inca o data, fugim in oras. mai intru pe fuga ami incolo, ca-mi place aici ca ma mai deconectez de ale mele

AMR 1 zi

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Ieri i-am facut si eu gris in lapte, dar tot cam tare a iesit... Asa i l-am dat (si eu ca Paula), a mancat, inghitea greu (ca nu aluneca) dar i-a placut. A mancat tot.

Giorgia, nici cu iaurt in legume nu ai reusit sa o mai fentezi? Eu mereu cand ii pun iaurt in legume am succes!

Ramonavlas, sa stii ca si Vlad se trezeste rapid daca il pun in patut. Tocmai de asta, de vreo sapt il pun in patul mare (al lui) si doarme mult mai bine...

papica de azi:
-fructe: mar, para, gutui
-legume: brocoli, cartof dulce, dovlecel, morcov +ou
-gustare (sau cum ii zice): iaurt cu avocado

Si dimineata si seara Lp.

Astept sa vina sotul cu painea, ca am o foame in mine... imi fac niste ochiuri cu salata de rosii.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

neata mamici!

eu m-am trezit iar fara nici un chef de treaba de plimbat si altele si am atatea de facut si mai e si frumos afara asa c amusai tre sa o scot la aer pe gaza.

Alice as fi pus si aici video sa vada si cele ce nu au cont dar nu stiu cum, am incercat o data dar nu mi-a reusit.

Bambi weekend frumos si calduros sa aveti la socri , poate vii mai relaxata si mai odihnita.

Katalina spor la curatenie !!!
eu ca tot plec acasa ma lipsesc de curatenia de Paste aici nici nu prea am mare lucru de facut ca le cam fac din timp dar acasa e mult de facut de o sa imi iasa pe ochi multe geamuri, multe perdele, multa mobila, mochete ioii numai cat ma gandesc ...

din ce am vazut pe internet nici vremea nu prea va tine cu noi, o sa fie destul de rece fata de temperaturile de aici, sper ca totusi sa se incalzeasca mai mult sa nu stam prea mult in casa

Georgia

acum revin la treburile mele, ca am chef ca nu tre sa fac oricum

spor la treaba tuturor si o zi frumoasa

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello!!!!!

Si acum LA MULTI ANI MATEI CEL FRUMOS CU OCHI ALBASTRI!!!!!!!LA MULTI ANI YANIS,CE MAI FACETI VOI??LA MULTI ANI MARA!!!!!

In sfarsit am dormit bine azi noapte .Meritam si eu dupa ce noaptea trecuta ne-a terminat de cap.Nu stiu ce are,chiar nu stiu!!!

Michelle nu am cum.Vb pe mess la amiaza,vin sa te vizitez un pic.Sunt o neserioasa mare,STIU!!!!

PAULA a tip:in mamaliguta calda poti pune un pic de unt.Iese si mai gustoasa ;)
Si noi la amiaza mancam numai legume,caci astea sunt preferatele lui.
Mai avem:
-dovleac rosu cu lapte
-orez cu morcov
-supica cu borsulet de casa
-telina cu mar si pui
-dovlecel verde cu out
-carnita de vita cu orez

Georgia ce puternica e Antonia.Imi pare rau sa aud ca aveti probleme cu mancatul

BAMBI draga,have fun la Ploiesti

CRISPO ti-a iesit tare deoarece ai pus poate prea mult gris.Si mie imi iesea asa la inceput pana cand am schimbat metoda de a-l prepara.Eu ii pun si banana,mananca cu mai multa pofta.

RODY vrei sa ma ocup eu de joc?Pe al meu nu am mai intrat de 3 saptamani dar nu ar strica sa mai devin un pic fermiera

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Paula, nu am fost la balaceala ca ne-a sunat tipa de acolo si ne-a zis sa nu mergem ca sunt bolnavi copiii si nu se tine.
Crispro, deja l-ai pus in pat mare? mie mi-a teama ca se rostogoleste si cade...daca e singura.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Paula, nu am fost la balaceala ca ne-a sunat tipa de acolo si ne-a zis sa nu mergem ca sunt bolnavi copiii si nu se tine.
Crispro, deja l-ai pus in pat mare? mie mi-a teama ca se rostogoleste si cade...daca e singura.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

L-am pus ca al meu nu se misca deloc deloc noaptea. Nici ziua de fapt... noaptea ii mai pun niste paturi pe langa. Urmeaza sa cumpar bara din aia de protectie.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Buna dimi!

Matei Marius de ooana
Mara Madalina de ANDREEA84
Yanis Stefan de beluistef

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

ma tot gandesc daca sa ii fac ori nu si eu lapte cu gris pai daca ei nu ii plac cerealele care au cam acelasi gust oare o sa ii placa asta?!!

Laurica multumesc de reteta

meniul nostru de astazi:
dimineata - mar cu caisa, 2 lingurite de cereale si suc de portocale
pranz - supa crema de morcov, pastarnac, cartofi si avocado la care auadug 2 lingurite de iaurt si carne de pui
spre seara - iaurt cu fructe (asta numai daca vrea ca de obicei face figurele)

revin iar la treaba, venisi numa sa vad daca sa trezit gaza dar am facut si o oprire pe aici

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Haha,la noi in familie ne-au iesit dintii asa:
lui Victor...in sfirsit primul jos.si lui Roby in fata sus cel permanent, dar n-a avut rabdare si a iesit deasupra celui de lapte,acela n-a cazut,se misca doar

am fugit

Catalina&Victor (17 aug 2010)&Roby&Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Bumblebee
baby
bambi
paula
rody
diana
michelle
crispro
katalina
giorgia
anne
mycya
btz
tina

sper ca nu am uitat pe nimeni!

Rody acu' daca mi-ai zis ca vrea Isa poze cu Matei si Raul eu te stept cu mare drag
sa aveti drum bun si asteptam vestid e la voi

Matei - luna a 9-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput