Nasterea la Medlife (22)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Marina,
se poate plati in rate. 50% la externare si restul de 50% in 6 rate, pe baza de contract.
Ptr mai multe info poti sa iei legatura cu Iuliana Surlea, fie la tel fie pe email la isurlea@medlife.ro

Ca o informatie suplimentara, la a2-a nastere la Medlife se da 10% reducere, ptr fidelitate:)

W/e placut si sarcina usoara!
K.

bebe2 - dpn: 02.10.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_pui

Marina de asta mi-e foarte teama si mie..mai ales ca am un fix cu alaptatul la san..si cu problema asta s-au confruntat toate mamicile ce au nascut acolo..poate cu mici exceptii...chiar ieri ma gandeam sa intreb pe aici printre cele ce au nascut la medlife..care poate mai intra din cand in cand ...despre cum s-au desfasurat lucrurile la cap alaptat..e ceva caracteristic clinicilor private asta cu biberonul si gata..liniste?
Danuk in sfarsit am reusit cu mail-ul..sper sa-ti fie de folos..din ce vad esti foarte aproape de mine ca si data..poate se intalnesc taticii la acvariu la privit bebeii..

Ha, ha!! Oana!! Daca nu se intalnesc taticii, poate se intalnesc bebeii...
Eu am experienta prietenei mele care a nascut in urma cu 5 luni acolo, a facut cezariana, a cerut copilul si nu a fost nicio problema. Grasuna ei papa tatica si acum si refuza categoric laptele praf. Deci, sunt si exemple fericite...
Banuiesc ca daca insistam, nu au de ce refuze asistentele...

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Marina, nu cred ca aduc copiii la terapie intensiva, ca nicaieri nu se face asta din cate stiu!

Mie mi l-au adus la TI fara sa-l cer. Era de garda dr. neonatolog Toma si a venit seara cu bebelul si o asistenta pentru a-l "mufa" ca sa se obisnuiasca. A fost o surpriza neasteptata sa-l vad dupa cateva ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubante spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609

luny, ce odihna la terapie intensiva dupa cezariana? ma apucau niste dureri si acolo de imi venea sa ma urc pe pereti. substanta di naia imi dadeau la 3 ore dar pe mine durerile ma apucau cam la doua ore...deci trebuia sa strang din dinti.... iar a doua zi adio orice fel de analgezic!

Daca te apuca durerile mai repede de 3 ore, cere si ti se va da
Si eu am injurat uitandu-ma la ceasul ala nenorocit care parca statea pe loc si cand m-au vazut ca strang din dinti m-au "certat" ca n-am spus ca ma doare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ronny2011 spune:

Buna fetelor, I'M BACK :)))

Am nascut intre timp, cezariana cu dr Popa, anestezista Ganea,neonatolog Alexandra Cozinov.

Toate 3 de nota 20! Am fost efectiv socata de atata profesionalism de la infirmiere, asistente, pana la ( ce sa mai vorbesc!!!) echipa de medici.

Am avut pachet Gold, in afara de pachet am optat si pentru toate testele suplimentare si cateva analize ca sa ma asigur ca bebe e in ordine ( apropo de discutia cu Mister Streptococ). In final m-a costat 10 300 lei. I-am dat fara cel mai mic regret ( desi am facut ceva sacrificii in ultimele luni ca sa putem strange toti banii). A meritat efortul, a fost extraordinar. Am recoltat si celule stem cu Stem Sure, la fel, super ok, n-am avut nici o grija, doar am dat kit-ul inainte de operatie si in rest s-au ocupat ei de tot ( Medlife Stem Sure).

Sa va povestesc cat de cat cum a fost:

La 10 aveam programare, la 9 am ajuns cu sotul, am facut repede un test nonstres la camera de garba ( cu cele doua centuri pe burtica) apoi am urcat in maternitate, ne-am cazat impreuna, asistentele super dragute, mi-au adus un halat pufi de baie si o camasa de noapte, au verificat daca sunt epilata si ne-au lasat sa ne relaxam putin la tv pana ne cheama la sala. Intre timp de emotie m-a apucat mersul la baie, am fost, dupa am facut un dus, ne-am mai uitat la tv 15 min si gata, a venit asistenta sa mergem jos la preoperator. Am coborat la parter, la intrare in preoperator i-am dat un pupic sotului si am mers mai departe cu asistenta. Am ajuns intr-o sala, m-am intins pe pat si doua asistente mi-au lipit pe piept ventuzele pentru monitor si mi-au pus o branula. Super dragute, au zambit, au glumit,m-au facut sa ma simt bine. A venit si dr Popa, la fel f relaxata, am schimbat doua vorbe, apoi am intrat impreuna in sala. Acolo am dat jos tot ce aveam pe mine, mi-au pus o boneta si m-am asezat pe o laterala a mesei in fund pentru anestezie. Dr Ganea anestezista- o femeie super, mi-a explicat in fiecare moment ce imi face, ce o sa simt, a avut rabdare cu mine. Am simtit o mica intepatura de la injectia locala cu xilina. ATAT.Apoi la anestezia rahia nimic, nici cand a pus cateterul. M-am concentrat doar sa nu ma misc si cand a terminat am simtit deja o caldura in picioare si m-au intins ele. M-au acoperit cu cearceaf, au pus paravanul in fata si langa mine au stat dr Ganea + o asistenta care m-au tinut de vorba. Din cand in cand mai dadea cate o replica si dr. Popa :) In 5 min dr Ganea imi spune ca ii vede capul si apoi am auzit plansetul. A fost preluat bebe imediat de neonatolog si o asistenta, le vedea undeva lateral la o masuta cum il controleaza si il analizeaza, apoi l-au infasat si mi l-au adus la pupat. Emotii etc :)))))Dupa 5 minutele l-au luat si au iesit cu el din sala. Moment in care am adormit. Cand m-am trezit ma mutau pe un pat mobil, aveam un cearceaf pe mine alb, mirosea frumos si era f reconfortant, simteam o presiune pe burta, aveam o punga cu lichid si tineam in mana un fel de sticla de plastic. Doamnele vorbeau cu mine dar eram putin drogy :) M-au dus la terapie intensiva. Imeidat l-au chemat pe sotul, mi-a lasat mobilul, reviste si un mp 3 player. Nu ma durea nimic, eram euforica ca am scapat, dar obosita. insa n-am putut dormi. Am vb la tel cu toata lumea, toti se mirau cum de pot vb la 1 ora de la operatie :). Imediat l-au adus si pe bebe din propria initiativa si l-am pus la piept. I-am dat ceva, dar nu de ajuns. Inca ii mai era foame dupa ce l-am alaptat si i-au dat completare - Pre Lactana. Si acum acasa, desi suge de la ambii sani, dupa mai vrea si completare macar 50-60 ml :)

Asistentele de la terapie s-au purtat exceptional. Aveam voie un calmant pe cateter la 4 ore, eu am facut cate unul la 7-8 ore. Durerile au fost aproape inexistente. Mi-au dat voie sa beau apa, aveau Dorna la 0,5l cu paiul, imediat cum goleam o sticla imi aduceau alta. Toaleta o faceam din 3 in 3 ore maxim. Lucrau f igienic, cu atentie, cu profesionalism. Apropo, la operatie, mi-au pus sonda dupa anestezie, nu am simtit nimic.
Am stat la terapie intensiva pana a doua zi dimineata. Si ziua si noaptea au avut f mare grija de noi ( mai erau 2 tipe operate in stanga si dreapta mea).
Dimineata, ne-au adus la micul dejun branzica si iaurt, au facut toaleta, apoi la mobilizare cu noi. Mobilizarea s-a facut dupa ce am primit cate un calmant. Ne-a fost mult mai usor sa ne ridicam in picioare si sa facem cativa pasi. Ne-au scos si sondele, nu am simtit nimic. Apoi gata, una cate una am plecat sus la rezerva cu caruciorul. Sus la rezerva a fost super!!! Faptul ca sotul a stat cu mine si s-a implicat in toate cele a contat fff mult. Dr Popa si d-na dr.Cozinov neonatolog au venit la mine atat la terapie intensiva cat si in rezerva, zilnic de cate 2-3 ori pe zi. In afara de ele au venit si medicii de garda in fiecare zi. Plus asistentele si infirmierele. Toata lumea parca ma trata ca pe o printesa. Infirmierele au mers cu mine sa ma tina de mana si cand am facut pipi in prima zi la rezerva. Cum aparea o durere, pac, venea cineva si o alina. Bebe era adus atat la cerere cat si cand i se facea foame. Au sustinut alaptatul parca mai mult ca mine. M-au ajutat sa ma descurc, fiindca nu e usor, mai ales la prima nastere :)
Ne-au explicat absolut tot ce trebuie sa stim depsre ingrijirea bebelului.
Mie mi se facea toaleta dimineata si seara intr-o sala speciala.
Mancarea super buna si pentru mine si pt sotul. Curatenie exemplara, personalul super atent cu protectia pacientului ( se spalau pe maini, purtau manusi, totul era sterilizat etc)
Simteam ca bebelusul nostru e ingrijit si iubit, toate doamnele care lureaza acolo ii iubesc efectiv, ii ingrijesc cu dragoste, se poarta de parca ar fi copiii lor.
Comunicarea cu noi a fost de nota 10.
A doua zi dupa operatie mi-au dat jos pansamentul, purtam doar tampon pentru lohii si chiloti plasa cu talie f sus, f confortabili ( de la ei, schimbati la cateva ore). Nu mi-a venit sa cred, operatia abia se vedea, cusatura intradermica cu fir resorbabil.
Dr. Popa m-a verificat zilnic de cate 2 ori + medicul de garda.

Nu am avut ce reprosa nimanui, a fost efectiv o placere, o experienta super placuta.

Cand am ajuns acasa, dupa atata cocolire....am facut criza de nervi :)))) a inceput bebe sa planga, eu cu sotul la primul copil singuri ne uitam unul la altul, apoi au inceput sa-mi vina in minte sfaturile celor de la Medlife pentru ingrijire, ne-am calmat unul pe celalalt, mai ales el pe mine, m-am uitat in agenda unde imi notasem tot ( apropo, cele care urmeaza sa nasteti- luati ceva de scris la voi, e fff multa informatie!!!). Pana la urma ne-am descurcat noi, si uite ca mai avem putin si facem 3 sapta, suntem baieti mari.

De-asta am intrat, sa va impartasesc experienta noastra, sa va pup pe toate si sa va doresc multa multa bafta celor care urmeaza sa nasteti, sa dea D-zeu sa fitit la fel de multumite la final si sa nimeriti o echipa la fel de extraordinara cum am nimerit eu, desi acolo nu am intalnit medic care sa nu fie ok!

Inca o data, le ridic cate o statuie virtuala doctoritei Popa si doctoritei Cozinov, care au fost extraordinare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ronny, felicitari! sa va traiasca bebe! ma bucur ca ai avut parte de o experienta placuta! ma mir ca aveai nevoie de analgezic la 7-8 ore. se pare ca esti mai rezistenta. eu la 2 ore deja simteam ca mor.

kora, merci pt detalii. noi o sa ne descurcam sa platim toata taxa imediat dar ma interesa pt o prietena care zicea ca i-ar prinde bine sa fie in rate.
Ma bucura sa aud de 10% reducere pt fidelizare. dar ma mai intreb un lucru: oare daca beneficiez si de 10% de pe abonament imi mai dau astia 10% pt fidelitate? ce frumos ar fi sa am 20%

--------------------------------------------
Marina36+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

Marina,
se poate plati in rate. 50% la externare si restul de 50% in 6 rate, pe baza de contract.
Ptr mai multe info poti sa iei legatura cu Iuliana Surlea, fie la tel fie pe email la isurlea@medlife.ro

Ca o informatie suplimentara, la a2-a nastere la Medlife se da 10% reducere, ptr fidelitate:)

W/e placut si sarcina usoara!
K.

bebe2 - dpn: 02.10.2011

super informatii!!!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Ronny, felciitari, sa va traiasca puiul si sa fiti fericiti!! ce frumos, aceleasi cuvinte de lauda le am si eu!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

felicitari ronny..sa aveti un bebe sanatos si manacios in continuare.Multumim pt detalii..mie parca mi-a mai venit inima la loc ca sunt un munte de griji..insa citind ce ai scris pare totul atat de simplu..sper ca noi cele ce urmam sa avem o experienta la fel de frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Deci te dezbraci complet cand te urci pe masa ? Nu pastrezi camasa, nimic ???

Ai avut camasa + halatul de la ei ? Asa ai vrut tu sau e obligatoriu ?

Mergi la inceput