Nasterea la Medlife (22)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iubu77 spune:

Fetelor,
Am fost eu la spitalul de pediatrie din baneasa ( a nu se confunda cu clinica). Au mutat sectia de pediatrie din spital Grivita in acest spital dedicat copiilor. Au mutat si unii medici, inclusiv Stamate pentru ca el face eco la copii..
In Grivita vor exista bineinteles cabinete de pediatrie cum am inteles vor fi in toate clinicile lor.
Spitalul de pediatrie din baneasa are tot ce inseamna copii-pediatrie. Eco pediatrie, orl pediatrie, medici pediatrii etc... si este diferit de hyperclinici, este spital.. arata ff bine, e nou,curat, mare(parca are 6 etaje) au niste smiley pe jos...
Era super aglomerata sectia de pediatrie din spitalul din Grivita asa ca au decis sa faca unul numai pentru copii..
Noi am fost la Miruna Georgescu si ea s-a mutat acolo.

Pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

iubu, tu ai abonament? stii cum a ramas? sunt gratis consultatiile sau numai reducere?

--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochios_mic spune:

buna gravidutzelor,

ma inscriu si eu pe lista voastra desi mai am numai cateva zile (AMR 17). Am gasit o multime de informatii utile aici si am zis ca merita sa ma inscriu macar cat sa va multumesc pentru toate detaliile.

Eu sunt in 36 de sapt si sunt programata la dna Constantin la cezariana pe 27 iun (daca o sa vrea Omuletu' sa stea pana atunci, ca ne-a cam dat batai de cap).

eu am ceva emotii pentru ca sunt si cu trombofilie si daca bebelacu' se grabeste si nu reusesc sa opresc tratamentul cu anticoagulat cu cel putin 12h inainte de operatie va trebui sa fac anestezie totala. Iar asta ma sperie putin . dar eu sunt o optimista din fire si sper sa fie totul in regula.

Va pupic si va multumesc ca existati . Sper sa gasesc la voi la fel de multe sfaturi utile si dupa ce vine bebelacu'.

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochios_mic

buna gravidutzelor, ma inscriu si eu pe lista voastra desi mai am numai cateva zile (AMR 17). Am gasit o multime de informatii utile aici si am zis ca merita sa ma inscriu macar cat sa va multumesc pentru toate detaliile. Eu sunt in 36 de sapt si sunt programata la dna Constantin la cezariana pe 27 iun (daca o sa vrea Omuletu' sa stea pana atunci, ca ne-a cam dat batai de cap). eu am ceva emotii pentru ca sunt si cu trombofilie si daca bebelacu' se grabeste si nu reusesc sa opresc tratamentul cu anticoagulat cu cel putin 12h inainte de operatie va trebui sa fac anestezie totala. Iar asta ma sperie putin . dar eu sunt o optimista din fire si sper sa fie totul in regula. Va pupic si va multumesc ca existati . Sper sa gasesc la voi la fel de multe sfaturi utile si dupa ce vine bebelacu'. 36+
Eu am nascut cu dr Constantin. Jos palaria, a facut treaba foarte buna, m-am recuperat foarte repede, iar ceea ce mi-a placut cel mai mult e ca de cate ori mergeam la consultatie aveam senzatia ca stau de vorba cu o prietena, nu cu un medic.Daca te pot ajuta cu vreo informatie - cu mare placere! Nastere usoara! Mami de Miruna si de VladutPoze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralucutza77
Eu am nascut cu dr Constantin. Jos palaria, a facut treaba foarte buna, m-am recuperat foarte repede, iar ceea ce mi-a placut cel mai mult e ca de cate ori mergeam la consultatie aveam senzatia ca stau de vorba cu o prietena, nu cu un medic.

Daca te pot ajuta cu vreo informatie - cu mare placere! Nastere usoara!

Mami de Miruna si de Vladut

Poze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

buna ralucutza,

si eu o apreciez pe dna Constantin, e un medic profesionist si un OM minunat. Sunt sub urmarirea dansei de la inceputul sarcinii si nu am nici un regret in ceea ce o priveste. Oricat de aglomerata ar fi ea tot timpul iti zambeste si e acolo sa iti raspunda la orice intrebare si sa te linisteasca in caz ca ai vreo nelamurire (mai ales pe cele care urmeaza sa devina mamici pt prima data si sunt mai 'isterice' putin). Nu am nici un dubiu ca totul va fi in regula.

Sunt convisa ca vor aparea intrebari si atunci voi apela cu inima deschis la ajutorul tau si al celorlalte (viitoare) mamicutze.

36+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika

O informatie de ultima ora: mi-a spus o domnisoara de la receptia spitalului ca in perioada 6 iunie - 31 august au o promotie pt cele care nasc la ei, si anume:
- pt cursul de neonatologie / puericultura (ala cu certificatul) ti se returneaza banii dupa ce nasti
- sunt 2 investigatii pt bb pt care la fel, ti se returneaza banii dupa ce nasti, din cate am inteles ecografia transfrontanelara + teste auditive

Mai verificati si voi, sper sa fie adevarat.

Din pacate nu a stiut sa-mi dea nici o informatie despre contractul cu CASA de ASIGURARI.

Irina (2006) si 30+ cu
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

buna Burtocika,

informatia de ultima ora este f utila. Multumim!
legat de semnarea cu CAS, am vorbit eu sapt trecuta cu Iuliana Surlea (tipa de la PR de la maternitate) si mi-a spus ca nu s-a semnat inca si ca nu stie cand o sa se intample, pt ca deocamdata asteapta din partea CAS sa se stabileasca o data la care sa se discute subiectul. Din cate mi-a spus ea, toate spitalele private ar trebui sa semneze in aceeasi perioada. Asa ca nu ne ramane decat sa mai intrebam cand mergem sa nastem.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danuk

oana, suntem la 6 zile distanta!! Sa vedem daca data de 27 ii convine si bebelinei, sper sa nu vina mai devreme. Desi, incep sa rasuflu usurata, peste doua zile fac 37 de saptamani si daca se naste atunci, nu e considerat prematur. Oricum, stau cu bagajul pregatit..incerc sa ma bucur de ultimele saptamani de "gravideala', desi pe caldura asta, burtuta mea pare si mai grea!

36+

Buna Danuk,

nu am putut sa nu observ ca si tu esti programata pentru 27. Si eu la fel
imi cer scuze daca nu am vazut, dar la ce medic esti? poate avem bafta si ne vedem la Medlife, asta daca nici bebelinii nu se grabesc.

Mergi la inceput

Fetelor,

am gasit un mini-manual cu '10 pasi esentiali pentru ingrijirea bebelushului' in format pdf. Am trecut deja prin el si pare f pertinent.
nu stiu daca am voie sa dau aici link-ul de unde il puteti descarca , dar pana una alta cele interesate ma puteti contacta pe PM si vedem cum facem sa vi-l trimit.
Consider ca e util pt cele fara experienta in ale 'bebelushiei' si care nu au facut cursuri de puericultura.

Din sumar: alaptarea, baita si ingrijirea, somnul, hainute si accesorii pt nou-nascuti, diversificarea si alimentatia artificiala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

in echipa de trei va salutam si va uram nastere usoara..nu este usor dar incercam sa ne adaptam..bebe e inca mic trebuie sa pape la 3 ore fix..si acum au inceput colicile..banuiesc ca sunt colicile..ca altfel datul din manute si picioruse, chircelile nu pot fi altceva..m-as bucura sa imparta mamicile cu mine niste pareri..cum au trecut..in cat timp..solutii ceva..ca suntem un pic dezorientati...despre Medlife nu va pot spune decat ceea ce stiti deja..conditii foarte bune, oameni binevoitori sau macar amabili..doctorul s-a prezentat imediat de cum a fost anuntat ca bineinteles faimosul meu dop..eu sustineam ca aia e..sunt de fapt membranele rupte..Daca vreti sa ma intrebati ceva in mod special..eu voi incerca sa mai intru sa va raspund..Banii au fost 75 mil pt un pachet silver cu un singur pat, cu 15%reducere datorita abonamentului si doua analize gratuite pt bebe..spunea cineva mai acum ceva zile despre acea promotie..Tipele din neonato foarte ok cu conditia sa tragi de ele..daca doresti foarte mult alaptatul..eu am fost cam singurica pe acolo cu aceasta problema..majoritatea preferau bibe..eu am trecut prin multe scoli..dar asta mi s-a parut cea mai grea materie de invatat..greu pt mine greu si pt bebe..dar important este sa va tineti de ele..sa spuneti ce doriti..cand doriti..sa va arate..si chiar daca unele mai caraie maraie..au fost si de astea..va alegeti cu ceva util pt acasa..Va pup si nastere usoara la toate, bebei frumosi si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Oana, felicitari, sa va traiasca puiul! din ce povestesti tu, colici sunt, asa se manifesta...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput