Nasterea la Medlife (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

oana, multumesc!
am sunat si acum la ei si mi-au spus ca nu am reducere...asta e!
nu stiam ca la materno-fetalo e o eco gratuita, cu card bussines..uff, ce aiurea e cand nu esti informat. Eu le-am platit pe toate trei pana acum...

36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

imi pare rau...aia cu cardul executiv e doar o gaselnita..eu cu card bussiness am reducerea..astazi am mai vb si eu o data cu ei si si-au mentinut afirmatia..eu sunt de mult la ei dar asa bulibaseala ca anul asta parca n-am vazut..danuk cand ai programata cezariana si cu cine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

fetelor, la ecografii mai e un aspect. depinde si de medicul care o face. Eu teoretic am gratuitate la ecografii dar la oricare medic in afara de cel pe care mi l-am ales. cica deh, e domn' profesor de aia. si pt ca e domn' profesor si preturile sunt corespunzatoare. am platit la morfologie 7 mil... Dar aici nu am comentat , a fost alegerea mea ca puteam oricand sa imi fac eco gratuita la altcineva...

Cereti de la servici contractul si lista de discounturi pe serviciile oferite. mergeti cu ea in mana la spital si le dati in nas celor de la receptie

--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

intr-adevar depinde de medic..eu ce aveam gratuit la medicul din unirii unde am fost pana in luna a 4-a de sarcina..n-am mai avut la cel din grivita..mi s-au mai aplicat niste reduceri pe ici pe colo... marina si eu am platit la dom' profesor tot pe acolo la morfo fetala..insa la fel a fost alegerea mea..si nu mi-a parut rau..un om extrem de calm si docil,atent si pasionat..o ora m-a tinut..si il auzeam spunandu-i asistentei "uite cat de frumos e aliniata inimioara cu nu stiu ce "uite piciorusul cu nu stiu ce curbura",etc..regret ca nu mi l-am putut alege ca medic..era mult mult prea plin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ronny2011 spune:

Nicofa, felicitari, sa-ti traiasca bebe sanatos!

Apropo de produse fara parabeni, am aruncat toata gama Sanosan dupa discutia noastra de pe forum si am cumparat Chicco Pure Bio, gel de dus 2 in 1( si sampon) si crema de corp. Sunt 95% naturale, nu contin prostii, sunt ff multumita!

Despre preparatele anticolici, Espumisan, Infacol, Sab Simplex, sa stiti ca sunt toate bazate pe aceeasi substanta, difera doar compania producatoare si numele. Deci sunt la fel de bune.

Burtocika, eu dupa cezariana nu am stat la orizontala, mi-a ridicat partea superioara a patului la 45 grade. Nu am avut dureri de cap Slava Domnului, poate sunt norocoasa.

Georgiana, nastere usoara! daca ai intrebari..te asteptam :)
Marina, felicitari pt bebelina si..pt reducere! :) Tare compania la care lucrezi daca are asta in contract. Sa ne zici si noua sa depunem cv-ul :))))

Danuk, sa stii ca eu am cumparat chilorti de unica folosinta de la farmacie, dar nu i-am putut folosi in spital, sunt varza!! ( nu-ti imagina ca am luat din aia naspa, erau 50 lei 3 perechi la set) Au elasticul exact pe linia operatiei, nu i-am putut folosi. Pe cand chilotii pe care ti-i dau ei la spital sunt super. Si poti cere oricate perechi. Sunt din plasa, lasa pielea sa respire stil pantaloni scurti si f inalti, pana aproape sub sani. Ca un corset asa.

Oana pui, cu ecografiile se intampla o chestie ( si eu am card business): depinde de medic. Deci daca faci cu x, ecografia este inclusa in abonament, daca faci cu y nu. De exemplu la morfologia fetala daca faceam cu Andreea Muntean plateam ecografia, dar am facut cu dr. Cristian Nicolae si nu am platit nimic. Depinde de sectia pe care lucreaza medicul. Si mie mi s-a parut ciudat, bine ca m-a lamurit de la call center caci altfel faceam cu d-na Muntean si plateam integral.

Mergi la inceput

oana, asa e. este un om extraordinar si foarte pasionat de ceea ce face. tin minte la prima sarcina cum a prins imaginea perfecta a creerului si nu se mai satura sa o admire si tot chema pe unu altu sa le arate... In sarcina asta se lauda cu inimioara. Este foarte aglomerat si greu de ajuns la el dar eu am avut bafta de o pila solida inca de prima data si apoi de o atentie deosebita din partea lui...
Acum, in timp ce ma scoteau din sala de operatii el imi facea cu mana si imi zice a ca ma asteapta si a 3-a oara :))))
OMG! de data asta chiar imi ajunge

Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgianagyo spune:

Ronny,multumesc mult!
Imi e foarte folositor acest forum, zilnic intru sa vad ce mai faceti, ce mai e nou.
Marina, ce pachet de nastere ai avut? Chiar e mare diferenta intre ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liana.berbec spune:

Nicofa,
Incearca Colief. Noi cu el am rezolvat dupa ce am incercat Bonisan, Infacol si Sab Simplex.

Liana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fetelor, repet, abonamentele, de orice fel sunt, standard, business, executive, difera in functie de contractul semnat cu angajatorul vostru, ce am eu la business inclus, poate voi nu aveti, nu sunt standard, nu le mai comparati! de ex, nu am morfo de trim 1, dar de trim 2 si 3 am inclus!
cu ecografiile, nu tine de medicul care le face, ci de aparatul cuc are lucreaza medicul respectiv, sunt unele f performante!! uitati-va pe site sa vedeti, mie cel putin mi s-a confirmat, am si contractul acasa si acolo imi scrie clar ca acopera eco 3D cu aparatul cutare, cu aparatul cutare, nu... asa mi-am si programat ecografiile, prima daca tot o platesc, e la Chitescu, cea de trim 2 e la dr Vele, pe care mi-a recomandat-o Dr. Popa... stiu ca si la Steriu imi mai acopera asigurarea.. mai cautati o data cum e cu asta ca e pacat de bani, si musai, cereti de la job o copie a contractului ptr cardul vostru!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum [/url]

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgianagyo

Ronny,multumesc mult!
Imi e foarte folositor acest forum, zilnic intru sa vad ce mai faceti, ce mai e nou.
Marina, ce pachet de nastere ai avut? Chiar e mare diferenta intre ele?

GEORGIANA GYO

eu l-am avut pe cel mai simplu. nici nu mai stiu cum se numeste. cel de 7000 ron cu camera dubla. am stat singura in rezerva, in ultima zi cand sa ma externez a venit inca o mamica.... deci pot sa spun ca am avut parte de cazare single desi eu am ales dubla ca sa am cu cine sa plang de durere

Mergi la inceput