Nasterea la Medlife (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgianagyo spune:

Buna mamici si burtici!
Azi am fost la dna doctor Giuvelea pentru a se uita pe rezultatele de la morfologie fetala. Totul e ok.
Am vorbit cu ea si pentru nastere - cezariana la Medlife.
Mi-a zis ca pachetul Silver este cel mai potrivit iar verisoara ei care va naste zilele acestea (tot cu ea si tot la Medlife) a optat pentru acelasi pachet.
Imi place ca verifica pacientele dupa operatie (azi de exemplu venea din Grivita unde a fost sa vada evolutia unei paciente care a nascut acum 2 zile).
Sunt sigura ca am facut cea mai buna alegere cu Medlife si cu ea ca medic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza2bby spune:

Buna fetele,

Georgiana bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatos.
Si eu o am ca dr pe Dna Giuvelea, si vreau sa nasc cu ea la Medlife, mi s-a parut OK ,nu?
Stii cumva daca cu ea platim tarif pt medic colaborator?( eu cred ca da)

Sper sa tinem legatura mai des si sa schimbam pareri.
Eu am ceva mai mult decat tine pana nasc am 12+ asa ca o sa calca pe urmele tale
Restul fetelor.....cine e urmatoarea care naste ?

Va pup pe toate , sanatate si voie buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

mamici si burtici,
Intre 28 mai- 1 iunie la Romexpo e un targ de bebei numit "oraselulmami"...poate e cineva interesat sa se duca..pe mine una m-au ajutat targurile astea ca erau toate cele gramada la un loc si pe ici pe colo mai aveau si reduceri fata de magazin sau site.

Mergi la inceput

Buna Alinutza
Bine v-am gasit pe toate si sarcina usoara fetelor!
Dna Giuvelea este medic colaborator-ieri m-am interesat.
Eu cred ca este foarte ok si se implica. Asta conteaza mult.
Mult inainte cu sarcina! Sa fie totul bine.

Pupici !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

salut. am intrat sa va anunt ca am nascut...cu doua zile inainte de data programata pt ca s-au fisurat membranele...la vro 2 ore dupa ce scriam ultimul mesaj aici dar vad ca deja sunteti informate, probabil ati citit la odisee
Totul a decurs f bine. Eu sunt in recuperare si bebelusa este perfecta!

Am promis ca va spun ce am facut pana la urma cu reducerea. pai le-am primit pe ambele: 10% pt card business si 10% pt fidelitate ca am mai nascut la ei.

va pup. acum ne chinuim cu adaptarea dar o sa mai trec pe aici

--------------------------------------------
Marina & ANA SOFIA (05.08.08) & CLARA TATIANA (23.05.11)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Hello fetele!
Vorbeati mai demult de problema cu asistentele de la neonato care le baga bebeilor bibe e gat. Total adevarat. Daaar - pt ca eu am vrut cu orice pret sa-mi alaptez copilul, iar lactatia mi s-a instalat foarte repede chiar daca am nascut prin ceza (o fi contat ca mi s-a declansat travaliul...habar n-am!), eu am stat pe capul lor non-stop. Am insistat, le-am terorizat cu telefoanele, ieseam si noaptead in camera sa vad daca nu cumva ii dau bibe...pana le-am lamurit ca eu VREAU si POT sa alaptez, inclusiv noaptea, ori de cate ori e nevoie (la mine a fost si mai ciudat, bebelina a stat cateva zile la perfuzii si trebuia hanita cu bibe, dar eu nu le-am lasat deloc sa ii dea LP, mergeam la popma tot timpul si domnisorica a baut doar laptic de la mami; si nu a avut NICI O problema sa accepte sanul dupa aceea). Acum la 5 luni, o alaptez exclusiv in continuare, fara probleme.

Intreba cineva de pompa - au pompa electrica de la Medela, foare buna, mie mi-a fost de mare ajutor.
Mai zicea cineva ca nu tre sa porti bijuterii pt ceza...n-am auzit de asta, eu am avut lantisor, ceas + toate inelele...si mancasem la greu in dimineata aia (ma pregatisem pt naturala, deh!). N-am avut nici o pb.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Felicitari!
Multa sanatate si tie si bebelusei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

pupici pentru burtici!
fetelor, ce ar trebui sa contina bagajul de spital pentru nasterea la medlife?

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

Danuk daca e sa ma uit la punguta ce asteapta cumintica pe masa are cam asa in ea:una bucata pereche de papuci..ceva de vara.. dar mai zdraveni decat cei din plasa de la spital, servetele intime,o pereche de sosete, sutien de alaptat,periuta pasta, antiperspirant, balsam de buze, o perie de par,o carte..desi nu cred ca o sa am timp de ea,si cred ca cam atat..

AMR 14 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

multumesc, oana! tot asa am si eu...
Dar chilotei si camasi de noapte? Am inteles ca cele de la ei sunt foarte confortabile - desi nu imi surade ideea de a imbraca ceva ce nu este doar al eu, dar cred ca sunt f bine dezinfectate...
Am vazut in supermarket chilotei de unica folosinta, am inteles ca sunt recomandati la nstere, indiferent daca e cezariana sau naturala...insa nu am cumparat!

35+

Mergi la inceput