Nasterea la Medlife (22)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina_1609
eu ziceam de carbune medicinal ca sa te mai ajute cu gazele, sa de dezumfle...
Marina, iti dau ei medicamente si pentru dezumflat...Mami de Miruna si de VladutPoze:
http://picasaweb.google.com/grigore.raluca/ConcediuLaVienaSiBudapesta#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

Nicofa sa-ti traiasca bebe mic, sa fie sanatos si papacios in continuare.
Danuk..daca te referi la Stem sure cu celulele stem ..eu am semnat contract cu ei saptamana trecuta..intr-adevar daca doresti varianta 2 de plata( 300 Euro la primirea Trusei de Recoltare + 300 Euro la o saptamana de la primirea Certificatului de Stocare (aproximativ 2 saptamani de la nastere)+ 250 Euro in 5 saptamani de la primirea Certificatului de Stocare (aproximativ 6 saptamani de la nastere)este necesar sa semnezi contractul cu o luna inainte.
Gasesti toate informatiile si modalitatile de plata la ei pe site..legislatia e insa deocamdata foarte permisiva si contractele lor..probabil si a celorlalti.. sunt foarte prost facute..prost pt client,ptc ei nu se obliga la nimic daca se intampla ceva din vina lor..ci doar sa restituie banii..si cam atat..sper sa fie totusi bine pana la urma..daca vrei si crezi ca te ajuta la ceva am contractele pe mail trimise de ei..sa le citesti inainte.
Marina poate reusesti sa ne dai detalii despre analizele acelea ce se pot face gratuit pt bebe cu trimitere..ar prinde bine niste banuti economisiti daca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

danuk, auzisem si eu la un mom dat ca analizele pt bebe ar fi mai mult de 10 mil si nu imi venea sa cred ca au crescut preturile atat de mult, avand in vedere ca eu am platit in 2008 la primul copil in jur de 400 ron. Si cand am intrebat acum la receptie mi s-a spus ca sunt 570 ron. Ma refer la testele metabolice pe care le trimit ei in germania , austria sau nu mai stiu exact unde. Insa acum am inteles ca mai exista si un alt pachet de teste de 1100ron care ar include si o ecografie fontanelara, electrocardiografie, teste acustice etc.
Eu intentionez sa fac doar testele metabolice de 570 ron iar celelalte, ca sa nu mai platesc le voi face mai tarziu dupa ce ii fac si lui bebe card business si in felul acesta ii vor fi gratuite daca va avea recomandare de la un medic din medlife. si cum am doctorita de familie de acolo, ma duc frumos si o rog sa imi faca trimitere la eco si celelalte...
Sper ca m-am facut inteleasa. eu imi fac polanuri dar sa vad ce va iesi :))

--------------------------------------------
Marina38+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

buna, fetelor!
ati scris ceva cat am fost noi in concediu
dragelor, inainte sa cumparati produse pentru copiii, documentati-va voi singure, pe net, pe la mamici care mai au copii, aici pe forum... de multe ori, marca e doar fitza, stiu pe propria piele asta! Mateiul meu a avut gama Mustela de la nastere, si sincer, nu i-a priit atat de bine, avea bubite, pete, piele uscativa... in fine, m-am apucat si am sapat netul, si am aflat ca pana ala urma, produsele fara parabeni, coloranti, conservanti sunt mult mai delicate cu pielea bebeului (ulterior, am inceput sa caut si pentru mine cosmetice fara parabeni, si observ clar diferenta!) si am folosit cu succes Bubchen si Uriage, dar mai sunt si altele.
Asa ca, pana la urma, e cam pe-ncercatelea, ce spune cineva ca e foarte bun, s-ar putea sa nu fie chiar bun pentru copilul vostru...
la biberoane, la fel, nu doar marca face calitatea... cautati sa fie bisfenol free sau de sticla, cel mai safe!
.. uff, nu mai am timp, revin!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

am verificat si eu reducerea pentru card business si la mine nu se aplica... deci e clar, se acorda in functie de contractul semnat intre firma si .. Marina, eu am sunat si m-au intrebat prin ce firma am cardul, si mi-au explicat ca depinde clar ce clauze sunt in contract, ptr ca sunt diferite contractele astea, personalizate... iar contractul meu nu prevede reducerea asta... ce pastile pentru dureri de cap iei tu? am si eu niste dureri de cap cateodata, de mor.... stiu ca nu poti lua nimic, nici dupa nastere, ca alaptezi... dar sa stii ca iti dau tot ce trebuie, mie imi dadeau nurofen ptr dureri, dar controlat, doza mica, dar vad ca stii mersul, ai nascut tot aici prima data, la 5 luni dupa mine:)) bun pontul cu analizele, si eu vreau sa-i fac card dupa nastere, sper sa mai pot! nastere usoara si bb sanatos!
nicofa25, felicitari, sa-ti traiasca puiul, sa fiti fericiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicofa25 spune:

Of, fetelor, noi am inceput cu colicii... I-am dat initial Bonisan cate 10 picaturi de 3 ori pe zi, nu au avut mare efect, apoi la sfatul neonatologului am inceput cu Sab Simplex cate 10 picaturi inainte de fiecare masa (desi el a spus 15, dar parca mi se pare prea mult). Sunt imbunatatiri, dar nu prea mari... In calmeaza cand sta pe burtica mea, dar nu pot sta cu el asa toata noaptea.

Iar de mancat, chiar nu mananc nimic ce ar putea sa-i faca rau - branza de vaci, oua fierte, legume la abur/gratar, friptura la teflon, pilaf cu legume (morcov, dovlecel)... Ceai de chimen si anason beau...

Voi ce ati mai incercat, cum ati reusit sa le calmati colicii? Eu mor cand il vad ca-l doare si nu am cum sa-l ajut....

39+

Mergi la inceput

eu stiu despre Infacol ca este foarte bun.. ideea e ca ar trebui alternate preparatele astea, ca altfel isi pierd din efect.. si mai e si Espumisan..
adica, ii dai o data unul, apoi altul.
e o perioada greuta, de adaptare, dar va trece, rabdare si tot inainte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

luny, deci sa inteleg ca sunt norocoasa daca am reducerea asta sper sa fie asa cum mi-au zis si sa mu ma desumflu la final....
imi pare rau ca voi nu puteti beneficia.
eu pt dureri de cap am niste pastile pe baza de niste plante si doza mica de paracetamol in ele dar nu sunt cumparate din romania, aici nu exista. stiu ca imi dau orice dar de data trecuta tin minte cand le ceream ceva mi se spunea sa mai am rabdare pana cand au acordul de la medicul meu bla bla si trebuia sa mai astept. si acum am zis sa am la mine cateva pastilute sa nu ma mai rog mult.... ca rau nu am cum sa imi fac daca iau un carbune...

Pontul cu investigatiile gratuite la bebe sa vedem daca le vom putea aplica pt ca am inteles ca firma acorda doar la 2 pers in familie cardul si am deja eu si fetita mai mare....Sper sa nu fie adevarat dar ma gandesc sa renunt eu la card si sa fac pt bebe in caz ca e adevarat...

Marina38+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Buna dimineata, mamici si burtici!
Oana, multumesc mult, esti draguta ca de obicei...am vazut contractele, eu eram stresata ca nu stiam ce se intampla daca nasc mai devreme (teoretic, am fixat cezariana pe 27 iunie, dar am o presimtire ca se va intampla ma devreme, nu stiu de ce...). Am sunat la ei si mi-au spus ca au kituri de urgenta la Medlife, m-am linistit un pic, desi intentionez sa semnez contractul in urmatoarele zile..asa ca le-am primit deja pe email...

Marina, am inteles acum! Cred ca asa voi face si eu cu analizele pentru bebe...sunt totusi, destul de scumpe...

Eu am optat pentru pachetul silver, cu un singur pat. Oare asta inseamna ca pot sa am insotitor? Asta nu am intrebat...

Va pup, s-aveti o zi frumoasa!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

danuk si eu voi alege acelasi pachet si din cate mi-au spus nu poate sta cineva cu tine tot timpul spitalizarii..din cauza spatiului mic cica..dar cred ca vor fi maleabili in privinta asta..cat se poate..
Nicofa mamicile de la odiseea de mai -iunie spuneau pt colici de o pernuta cu samburi de cires ce se poate incalzi si pune pe burtica lui bb..cica se gaseste la magazinele DM si TCM si ar fi eficace..merita incercat.
Tocmai ce ma gandeam sa-i mai urez Marinei o data nasttere usoara..si am citit la odiseea mamicilor de mai-iunie ca a nascut astazi..bebelina Clara Tatiana de 3280g si 48 cm a venitpe lume sa-si bucure parintii....Marina sa-ti traiasca bb-lina si recuperare usoara!

Mergi la inceput