Nasterea la Medlife (22)
Raspunsuri - Pagina 12
Marina_1609 spune:
ronny, eu sunt fan inglesina. carucior zippy. sunt mai multe variante la diferite preturi...
--------------------------------------------
Marina37+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
danuk spune:
ronny, firma care incepe cu chi...au reduceri la ei pe site. Poate ca nu e rau sa arunci o privire...pe mine ma tenteaza scaun de masina, e reducere de vreo 2 milioane.
33+
oana_pui spune:
ronny si eu sunt fan inglesina..dar nu m-a tinut bugetul sincer...dupa ce a studiat tati muuult timp..si dupa vreo 3 targuri in care am foit tot ce am putut am ajuns la un carucior de la Be Safe..mi s-a parut cel mai aproape de Inglesina.Sper sa fie bine cu el.
Marina_1609 spune:
cine urmeaza de pe aici? eu oare? mai am o saptamana...
Marina38+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
liana.berbec spune:
Neata,
Legat de cosmeticele de copii cu parabeni si alte minuni, noi folosim cu succes produsele de copii Allnatura (ingrediente ecologice) din magazinele DM.
liana.berbec spune:
Am spicuit un pic in urma si am vazut discutia legata de alaptat. Nu mai retin daca am mai scris asta sau nu. Eu am nascut cu cezariana in decembrie la 4 dimineata. La 10 dimineata mi l-au adus prima data pe puiut sa pape, laptic aveam deoarece statusem si in travaliu 7 ore in incercarea de a naste natural. Apoi mi l-au adus din nou la ora 15 iar la 18:30 m-au lasat sa ma ridic (la insistentele mele) si am mers in rezerva unde l-am cerut pe bebe si l-am alaptat cat am vrut pana la 11 cand l-am trimis la acavariu fiindca in noaptea aceea fiind prima dupa cezariana nu ma simteam in stare sa il tin cu mine. A doua zi dimineata l-am cerut si nu l-am mai dat asistentelor decat sa-l schimbe si pentru baie, deci a mancat san. Au insistat urmatoarea noapte sa il las la acvariu dar nu l-am lasat si gata asa ca a papat san cat am vrut eu.
Succes!
iubu77 spune:
Apropos de carucioare eu am unul de la mothercare care este valabil de la nastere....sunt ff multumita de el..
Referitor la alaptat mie mi-au adus copilul dupa ce am nascut cam la 3-4 ore..apoi proabil cand plangea. Noaptea eu i-am rugat sa ma lase 5 ore sa dorm si banuiesc ca i-au dat supliment..In rest dupa prima noapte am luat bebele cu mine in camera iar cand vroiam sa ma odihnesc chemam asistenta de bebe si il lua.
Daca comunicati exact personalului ce va doriti nu or sa fie probleme.
Am fost saptamana trecuta in vizita la o prietena care a nascut la Medlife si unul dintre medicii neonatologi oferea colegei asistenta la alaptat...si un mic curs cu ce av trebui sa faca cand va ajunge acasa..
oana_pui spune:
marina..cred ca tu urmezi....iti tinem pumnii sa te refaci repede..si poate reusesti sa mai scrii doua vorbe pe aici dupa....multumesc mamicilor ce au mai intrat sa povesteasca..eu una cu alaptatul chiar aveam un stres.
Danuk..
Ronny2011 spune:
Multumesc mult fetelor pt recomandarile de carucior, ma apuc sa masor liftul si sa prospectez modelele la marcile recomandate, sper sa o rezolv cat mai repede ca ne-am plictisit de tot in casa.
Apropo de alaptat si eu am primit cursul video pe un dvd si la fel, tot timpul m-au asistat si mi-au aratat de la pozitie pana la trucuri ca sa suga ok, sa nu adoarma la san etc atat asistentele cat si neonatologul.
alinutza2bby spune:
Buna fetele,
Eu sunt noua pe forum, dar am citit cam tot ce ati scris ( cel putin anul acesta)
Am gasit forumul cautand pe google "nastere la medlife" , pentru ca si eu iau in calcul psibilitatea asta.
Vreau sa va multumesc pentru toate sfaturile si subiectele abordate, pe mine personal m-ati inccurajat enorm si sper sa "colaborez" cu voi
pe toata perioada sarcinii.
Va pup! sarcina si nastere usoara tuturor