Nasterea la Medlife (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Gabitza, ma uit la pozele cu gemenasii tai si nu ma mai satur!!!! Sunt minunati!!!! Sa fie sanatosi si va bucurati de ei!!!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ronny2011 spune:

Ralucutza merci pr gandurile frumoase.

Apropo de papuci nici eu nu am rezistat cu cei de unica folosinta, ma enervau asa subtirei. Mi-a luat sotul unii cu snur intre degete, era f cald ca sa mai port si sosete. Si a fost f bine cu ei.

Cu o zi inainte d-na dr mi-a zis ca am voie asa: Mancare sanatoasa, gratar de pui, vita sau peste ( carne slaba), salata de legume, pana in orele 18.00. Dupa orele 18.00 lapte sau iaurt, iar noaptea doar apa si ceai. Dimineata in ziua operatiei nimic, nici apa sa nu vomit de la anestezie. Nu am mancat nimic si nici nu am baut, dar oricum nu mi-a fost rau de la anestezie.

La terapie intensiva 24 ore nu am primit decat apa plata Dorna la sticla de 0,5 cu paiul si a doua zi la 8 dimi micul dejun branza dulce si un iaurt. Imediat dupa am mers in rezerva unde primeam la discretie carafa de 1,5 cred cu ceai pt lactatie ( f bun).

Mie mi-au adus bebele la terapie intensiva cred la max o ora. Dar nu am putut sa alaptez calumea. Doar asa, de pofta :)) apoi a plecat cu asistenta sus si a papat completare. Daca vroiam puteam sa-l cer mai repede.

Nici mie nu mi-au dat Galactogyl si am inteles ca daca merge fara e mai bine.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicofa25 spune:

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor!

Am fost atat de bulversata de situatie incat nu am mai apucat sa-l intreb nimic despre asta pe doctor. Oricum, am stat mult sa ma gandesc daca e bine sa fac asa, el nu ne-a obligat la absolut nimic, ci ne-a facut doar recomandari. Pana la urma, sanatatea copilului meu este cea mai importanta, sunt atatea femei care nasc cu cezariana si se refac foarte repede si mai si alapteaza cu succes. Mai am si o miopie mica, el are deja capusorul destul de mare, cine stie, poate ca nici n-as fi putut sa nasc natural sau as fi ramas cu cine stie ce urmari dupa... pana la urma Dumnezeu are un plan cu fiecare si poate ca e chiar mai bine asa si pentru mine, si pentru el.

Asa ca mai am mai putin de 2 zile si o sa-mi vad baietelul :D

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nicofa25

Multumesc pentru raspunsuri, fetelor!

Am fost atat de bulversata de situatie incat nu am mai apucat sa-l intreb nimic despre asta pe doctor. Oricum, am stat mult sa ma gandesc daca e bine sa fac asa, el nu ne-a obligat la absolut nimic, ci ne-a facut doar recomandari. Pana la urma, sanatatea copilului meu este cea mai importanta, sunt atatea femei care nasc cu cezariana si se refac foarte repede si mai si alapteaza cu succes. Mai am si o miopie mica, el are deja capusorul destul de mare, cine stie, poate ca nici n-as fi putut sa nasc natural sau as fi ramas cu cine stie ce urmari dupa... pana la urma Dumnezeu are un plan cu fiecare si poate ca e chiar mai bine asa si pentru mine, si pentru el.

Asa ca mai am mai putin de 2 zile si o sa-mi vad baietelul :D

39+

nastere usoara si bebe sanatos! cu siguranta va fi bine. nu e un capat de lume cezariana

--------------------------------------------
Marina37+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Nicofa eu te inteleg perfect ca asa eram si eu inainte de nastere, apropo de cezariana. Dar pot sa-ti spun ca e mult mai usor decat am crezut m-am speriat degeaba. Mai bine ca am fost tematoare caci dupa am avut o surpriza placuta. Asa ca va fi bine, stai linistita, sa ai totul pregatit acasa pt bebe si daca ai o persoana de incredere care sa te ajute, apeleaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

Nicofa mult curaj si nastere usoara...sunt convinsa ca va fi totul bine..si pe mine m-au mai linistit povestile mamicilor cu cezariana..si parca nu mi se mai pare atat de infricosator.Dragi mamici citind de prin anul trecut am vazut ca unele mamici ce nascusera la Medlife spuneau ca au primit din maternitate sfaturi cu privire la produsele de baie pt bebe ca or fi mai bune cele de la Mustela, Sanosan,Bubchen etc, daca biberoanele trebuie sa fie din sticla sau plastic, tetinele din latex sau silicon, etc..stiti ce va de asta?ati primit sfaturi de genul asta?Sau daca nu la ce v-ati hotarat cand ati facut cumparaturi din categoria celor de mai sus?Ma gandesc ca poate nu o sa-mi foloseasca dar macar pt inceput sa am cate ceva prin casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

oana, eu am nascut in 2008 si nu mi-au zis nimic de produse care ar fi mai bune... poate s-au mai specializat intre timp, stiu eu.....
Biberoane iti zic eu care leam folosit. de la dr brown's, sunt anti-colici. si de data asta au si bisfenol free, la Sofia aveau simple. dar sa stii ca la noi au functionat. nu a avut colici deloc.

Marina37+ & ANA SOFIA (05.08.08)
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Oana pui, eu am primit de la mai multe mamici recomandare pt sterilizator cu aburi Chicco. L-am luat ( e in jur de 200 lei pe net sau 300 lei in magazinele clasice) si cand am ajuns in maternitate am intrebat ce sterilizator e bun si mi-au recomandat acelasi model, pe care de altfel il foloseau si ele acolo. Acum de cand sunt cu bebe acasa si il folosesc ma declar fff multumita.

De asemenea, biberoane am cumparat din plastic de la Avent si Medela. Cel de la Avent nu ma satisface deloc, e numai brandul de el. Insa...in maternitate am primit niste produse cadou si printre ele si un biberon Chicco de 150 ml din sticla. Vreau sa zic ca e super, de cand l-am folosit am mai cumparat 3. Sunt cele mai bune, costa dublu fata de cele de plastic, sunt in jur de 45 lei dar au multe avantaje fata de cele din plastic: laptele se raceste si se incalzeste mult mai repede in ele, copilul suge mult mai bine, fara bule de aer, tetina biberonului are o gaurica micuta si am scapat de faza cu regurgitatul ( din cele din plastic suge f repede si mult deodata, trebuie sa facem pauza la 2-3 min, apoi uneori varsa o parte din lapte)

In privinta produselor, in maternitate mi-au recomandat sa folosesc gamele Mustela, Eucerin, Sanosan sau Klorane si sa merg pe toate produsele din aceeasi gama ( adica si samponul si crema si uleiul sa fie aceeasi marca iar cand le schimb sa schimb tot setul). Am vrut sa iau Mustela si in ziua externarii nu aveau jos la farmacie, asa ca sotul mi-a luat Sanosan - sampon, sapun lichid, ulei si crema si pana acum e f bine, pielea bebelusului e super. Cu uleiul nu ne-am impacat deloc, folosim mai mult crema hidratanta dar importante sunt rezultatele.

Pt fundulet numai Bepanthen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuk spune:

Nicofa, nastere usoara si un bebe sanatos! In fond, cezariana asta nu e un lucru de speriat...de abia astept sa ne povesti cum a fost!

Oana, te pup!

Ronny, sterilizatorul cu aburi Chicco este cel pentru cuptorul cu microunde?

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_pui spune:

ronny,marina sunteti niste dragute..multumesc de raspunsuri...ronny te admir ca mai gasesti timp sa ne mai impartasesti si noua una alta..Marina mai ai putin..cred ca fetele de la mai-iunie deja incep sa scoata motatele pentru tine..
Danuk din cate stiu sterilizatorul cu abur nu este acelasi cu cel pentru microunde..am mai citit si eu cate ceva despre cel cu microunde..parerile erau impartite ca la mai toate cele...ma gandeam si eu sa-l achitionez avand in vedere ca deja am microundele ..dar sincer ma mai gandesc .

Mergi la inceput