Preturi foto/video serbare la gradinita
Buna
Din experienta voastra de pana acum cat ati platit per copil un fotograf pt a asigura servicii foto-video la o serbare de copii la gradinita ?
de exemplu acum la gradinita la grupa pregatitoare educatoarea vrea ca un fotograf sa faca un album foto pentru fiecare copil in parte in care sa-si aiba toti colegii si educatoare, bucatarese, ingrijitore (cam cum am absolventii de liceu) si filmarea serbarii. Care credeti ca ar fi pretul corect de platit pt o asa treaba ?
merci
lia
Raspunsuri
crialex06 spune:
Noi am platit la serbarea de Craciun 30 lei/copil.Am primit 2 cd-uri,unul cu filmarea,si unul cu pozele fiecarui copil in timp ce-si spunea poezia,cu mosul,si poze de grup.
Burtocika spune:
Si au fost de acord parintii sa plateasca 30 lei pt poze ? La noi nu sunt de acord nici cu sume mai mici sau pt cheltuieli mai urgente ...
Sau a fost doar "cine vrea" ?
Sincera sa fiu, nu stiu care sunt tarifele, noi am filmat singuri serbarea si ne-am facut pozele (sotul a filmat, eu am pozat). Nu sunt foarte multumita de fotograful "agreat" de gradinita, si oricum parintii nu au vrut sa platim "in grup".
La serbarea de Craciun de la serviciul sotului, fotograful angajat de ei a facut niste poze mai proaste decat noi ![]()
szivarvany spune:
Si la noi se va face ce spui tu Lia, abia astept
De pret inca nu stiu.
Cd-urile cu serbarile au costat 12 lei.
Daria & felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
crialex06 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Burtocika Si au fost de acord parintii sa plateasca 30 lei pt poze ? La noi nu sunt de acord nici cu sume mai mici sau pt cheltuieli mai urgente ... Sau a fost doar "cine vrea" ? |
Da,au fost de acord...grupa mica,prima serbare,se intelege...oricum,conditia pe care ne-a pus-o fotograful a fost sa existe minim 15 doritori.
Anka74 spune:
La noi, 30 lei pt DVD de la serbare, poze platite separat, 3 lei poza de grup si 1 leu parca pozele individuale, le alegem pe cele care ne plac. Mult, putin, nu stiu, nu am cu ce sa il filmez si sa fie si calitativ asa ca...Se filmeaza frumos, fara a evidentia unii copii si ai neglija pe altii, poze, la fel, avem de unde alege...l-am trimis odata pe sot si a luat toate pozele in care aparea fiisu
chiar de i se vedea putin din scafarlie!
Sa vedem cum va fi la final de an, cu albumul, am hotarat sa il facem insa nu stim inca preturile!