Mai, sa fie...

Mai, sa fie... | Autor: Rufus

Link direct la acest mesaj

Voi cum procedati?

http://stirileprotv.ro/stiri/sanatate/esti-sigur-ca-te-speli-corect-5-actiuni-pe-care-credeai-ca-le-faci-bine.html

Si articolul original:

http://www.cracked.com/article_19121_7-basic-things-you-wont-believe-youre-all-doing-wrong.html

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Rufus..in legatura cu buda turceasca..eu am folosit la Campina, in scoala de "militieni".mentionez ca e tare incomod..insa nu vad pe nimeni instalandu-si o astfel de toaleta acasa, pe bune acum...

cat despre spalat...nici eu nu ma frec cum se freaca soriciul de porc..sfinte...doar nu avem jeg sa-l razi acu'

cu respiratia...nu ma pricep ce vrea sa zica in articol iar cat despre somn..ma trezesc noaptea si adorm la loc cand nu-s agitata sau suparata de ziua...daca am nelinisti adorm greu..dar sigur nu ma gandesc ca am vreo boala acu' ca nu pot dormi

iar despre dinti, ma spal dimineatza si seara..plus clatesc cu apa de dinti.

tu cum procedezi?

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Disclaimer: am sarit peste primul link, l-am recitit pe cel de la cracked.com (sidenote: in curand vom avea stiri luate de pe facebook lolz)

1. Pooping:

Evident ca "i'm doing it wrong". Pentru ca am toaleta "moderna". Adica normala.
Da, faceam si eu cum zice acolo, pe vibe"squatting in the fields", acu vreo 2 decenii jumate, cand eram la mamaia la curte. Dintr-un motiv mai complicat eram terifiata de WCul din curte si preferam boschetii.

2. Baie
Da, fac baie / dus zilnic, exceptand ultimele saptamani in care aceasta rutina a fost data peste cap de aparitia copilului. Insa da, faceam greselile citate acolo si anume apa fierbinte, sapunit din belsug. Cat despre "air drying"....da, dar nu cand e vorba despre dusul de dimineata si mai ai 6 minute sa iesi pe usa catre job.

3. Respirat
I'm doing it right! haha! Da, respir "corect". Dar eu stiam ca e incorect si ca respiratul din piept e corect? Hm? Nu mai inteleg nimic.

4.Dormitul
Da, dormeam cate 8 ore legate, dar iata, m-a salvat fi-miu de la asa greseala fatala. Acu dorm 4, in reprize de cate 15 minute.

5. Nascutul
Iaca nu stiu, la mine fu cezariana, dar sunt de acord ca pozitia "oficiala" de nascut plus scandalul cu "impinge iubito / cocoana / fai vaco" sunt absolut nenaturale si stupide.

6. Spalat pe dinti
Evident ca gresesc, da, ma spal pe dinti imediat dupa masa si nu la 2 ani lumina cum recomanda articolul.

7. Statul pe scaun
Da, practic active sitting involuntar, adica ma fatzai constant, nu pot sta loclui.

Gata!

Dar voi?

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

tu, Rufus cum procedezi?

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Eu? Ca naiba, gresesc peste tot
Mai putin cu spalatul...dar asta pentru ca nu-mi place sa ma frec pe piele prea tare.
Si cu nascutul, desigur.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

1. Pooping:
nu am cum sa ma schimb si cu 3 wc-uri in casa...sa ma duc sa fac prin in curte.
totdeauna am avut oroare de wc-urile altora inclusiv cele publice si mai ales de cele din natura.
2. Baie
stiam de asta, inca nu am putut sa renunt la apa fierbinte si burete
3. Respirat
Habar nu am, nu prea am inteles. respir si gata.
4.Dormitul
Dorm f. bine 8 ore pe noapte acum ca baiatul meu are 7 ani.Daca ma trezesc noaptea dorm in urmatoarea secunda. Mai rau e pt sot care are probleme cu somnul si sta cu ochii pe tavan citeva ore pe noapte.
5. Nascutul
Multumesc lui Dumnezeu ca a fost sa fie in America...asa cum a fost.
6. Spalat pe dinti
M-am corectat la asta in urma cu ceva vreme. astept cateva minute dupa ce mananc ca sa ma spal pe dinti.
7. Statul pe scaun
Nici eu nu am stare, ma fitzai intr-una, nu pot sta locului.

michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

io-s aproape corecta,in sensul ca nu ma trezesc chiar in fiecare noapte ca sa ma muncesc sa adorm cate o ora;))))...restul pare ok;)

Mergi la inceput