nasterea la arcadia - iasi (5)
Raspunsuri - Pagina 8
DadaIna spune:
andreea_mdmsi madline82felicitari si voua pentru 36 respectiv 34 saptamani.
Andreea acum 36 de saptamani ne faceam de cap amandoua dupa cum vad cu ai nostri sotiori. La noi treaba asta a dus la cel mai frumos cadou de ziua sotului. Chiar de ziua lui in septembrie i-am dat vestea cea mare ca o sa fim 3
Mai avem putin fetelor si in curand o sa scriem si noi cum scriu proaspetele mamici cu bebicii in brate.
Si eu multumesc mamicilor ca inca reusesc sa intre pe forum si ne impartasesc din experiente. Sper din tot sufletul sa pot face si eu asta dupa nastere!
DadaIna spune:
eleonor12eu am luat la mititica mea o salteluta cu cocos, tip sandwich,la mijloc intre paturelele de cocos are spuma. Salteluta are 13 cm grosime, are husa lavabila din bumbac si e si accesibila la pret.Sigur e placuta la somn pentru ca m-am pus si eu pe jumate sa o incerc :)) A revenit repede la forma initiala. Sunt cele mai bune cele din cocos insa trebuie intretinute sa aiba viata lunga si trebuie aerisite des.Daca e pe patut cu spalier dedesubt e mai bine.Daca e placa inchisa la fundul patutului, fara gaurele trebuie ridicata salteluta in picioare saptamanal sa se aeriseasca bine.
Uite ce am mai gasit despre ele:
- Caracteristici ortopedice: Miezul flexibil de cocos, datorita structurii sale stabile, sprijineste pe deplin coloana vertebrala, si impiedica astfel afectiunile coloanei vertebrale formate la varsta copilariei.
- Igiena saltelei:
Datorita structurii sale uscate bacteriile nu au spatiu vital, iar salteaua este antialergica.
- Aerisirea: Se aeriseste excelent, aerul patrunde prin structura fibroasa.
- Influenta fiziologica:
Bebelusul culcat pe burta respira liber si prin saltea.
- Capacitatea de absorbtie a apei:
Umiditatea aparuta pe saltea este evaporata de catre fibre, astfel salteaua ramane intotdeauna uscata sub bebelus.
andreea_mdm spune:
Madline, eu am semnat contractul sapt trecuta si mi-au zis ca pana in iunie nu se modifica sigur nimic.
Dadaina asa e, ce ne-am potrivit! Si eu vroiam sa fie cadou pt sotul meu in iulie, dar pana la urma mi-am facut singura minunatul cadou in septembrie! =))
Va pup si sa auzim de bine!
...asteptand o minune in viata mea!
Daria-Maria
AMR 3w
eleonor12 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DadaIna eleonor12eu am luat la mititica mea o salteluta cu cocos, tip sandwich,la mijloc intre paturelele de cocos are spuma. Salteluta are 13 cm grosime, are husa lavabila din bumbac si e si accesibila la pret.Sigur e placuta la somn pentru ca m-am pus si eu pe jumate sa o incerc :)) A revenit repede la forma initiala. Sunt cele mai bune cele din cocos insa trebuie intretinute sa aiba viata lunga si trebuie aerisite des.Daca e pe patut cu spalier dedesubt e mai bine.Daca e placa inchisa la fundul patutului, fara gaurele trebuie ridicata salteluta in picioare saptamanal sa se aeriseasca bine. Uite ce am mai gasit despre ele: - Caracteristici ortopedice: Miezul flexibil de cocos, datorita structurii sale stabile, sprijineste pe deplin coloana vertebrala, si impiedica astfel afectiunile coloanei vertebrale formate la varsta copilariei. - Igiena saltelei: Datorita structurii sale uscate bacteriile nu au spatiu vital, iar salteaua este antialergica. - Aerisirea: Se aeriseste excelent, aerul patrunde prin structura fibroasa. - Influenta fiziologica: Bebelusul culcat pe burta respira liber si prin saltea. - Capacitatea de absorbtie a apei: Umiditatea aparuta pe saltea este evaporata de catre fibre, astfel salteaua ramane intotdeauna uscata sub bebelus. |
Multumesc, Dadaina!
DadaIna spune:
Cu placere eleonor10! Viitoarele mamici care au semnat deja contractele va rog sa imi spuneti daca avem si analizele la sange incluse in pretul contractului ca nu mai stiu...??!
Eu vineri ma duc pentru exudat dimineata si pentru preanestezic seara si nu mai stiu daca era si sangele.Sa stiu daca fac analizele si la sange sa sar peste micul dejun. Asta asa ca mi-e lene sa sun sa intreb
irinuk23 spune:
buna fetelor!
am facut ieri morfologia de trim 3, bebelusha mea are acum la 32 saptamani 2159g. Vi se pare mult..putin? Mai este cineva in aceeasi situatie..sunt curioasa sa schimb pareri in aceasta privinta.Si as fi vrut sa stiu daca a nascut cineva natural la arcadia..cum a fost..cat a durat travaliul..daca sunt ceva medicamente care te ajuta sa nasti mai repede...as vrea cat mai multe detalii despre acest subiect.Pana in prezent nu am nici un motiv sa fac cezariana..totul decurge normal..si tocmai de aceea ma interesez de nasterea naturala...oricum stiu ca e specifica fiecarei persoane in parte, nu se poate generaliza...insa as vrea sa ma informez de la cat mai multe persoane, sa am cat mai multe pareri.
Multumesc!
greeneyes30 spune:
Da, sunt incluse si analizele la sange si electrocardiograma, nu stiu daca se face numai pentru cezariana. Eu am fost vineri.
Daca ai incheiat contractul recent, sunt incluse si exudatele. Daca nu, te costa 90 RON. Iti dau rezultalele pana la consultul preanestezic.
Stefana spune:
Da, DadaIna, este un set de analize inclus in contrct. Sa nu mananci!
Stef de Tudor Stefan (24.03.2011)
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
Stefana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Stefana Da, DadaIna, este un set de analize inclus in contract. Sa nu mananci! Iar pt exudat nu trebuie nici a te speli pe dinti. Stef de Tudor Stefan (24.03.2011) It's nice to be important, but it's more important to be nice. |
Stef de Tudor Stefan (24.03.2011)
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
gravidacori spune:
buna fetelor!
IRINUK,si eu merg vineri sa fac morfologia fetala trim 3, azi facem 33 saptamani si abia astept sa imi mad printesa si cat a mai crescut si o sa iti povestesc.Tu cu ce doctor ai facut morfologia?ai fost multumita?
merci