nasterea la arcadia - iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 42

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui greeneyes30

daca ii dau sanul nu se enerveaza...doar ca suge cum ai zis tu la infinit...adica sincer pana nu mai curge strop...

Mneatza

Daca imi permiti o parere.... iti spun ca problema atunci nu e deloc laptele. Laptele e ok. Daca bebe nu plange si scoate sanul din gura nervos lapte e cat vrea el si e bun. Problema poate fi cam asa:
*. fie e in puseu de crestere ( astea se tot repeta pana ajung mari, dar acum sunt mai vizibile) si daca e puseu de crestere trebuie sa stea la san cat vrea el. Eu in puseele de crestere ale piciului aveam zile in care era o adevarata provocare si mersul la baie... ca nu ma lasa. E o perioada grea care tine si 2 saptamani.... dar se termina numai daca dai sanul copilului cat vrea el. Sugand stimuleaza lactatia, dupa ce ajunge ca sanul sa produca exact cat ii trebuie lui incepe sa rareasca mesele. Nu te lua dupa carti. Copii nu au citit aceleasi carti cu noi... el cere cand ii e foame, cand ii e somn, cand il doare ceva... adica si la 30 minute dupa ce a supt 1 ora. Asta nu va tine la infinit.... dar se va repeta. Daca nu ii dai cat vrea el.... asa va fi la infinit... si vei ajunge pe lapte praf...
*. mai e varianta in care problema nu e un puseu de crestere si faptul ca el are nevoie sa te simta langa el sa poata dormi. Nu indraznesc sa-ti spun sa iei copilul cu tine in pat pentru ca asta tine de fiecare parinte... dar... e posibil sa-ti usurezi viata daca pentru tine si familia ta e o situatie acceptabile. Asa vei dormi mai mult... poti da copilului sa suga din pozitia culcat... si el e aproape de tine. Daca e nevoia de apropiere doar ... e posibil chiar sa se trezeasca mai rar

Sper sa-ti foloseasca

A, si sa stii ca sanul nu e niciodata gol. Dar NICIODATA. Laptele se produce in timp ce e supt... deci el nu sta aiurea la san ... Da, tu nu mai scoti nimic, dar el mai scoate...

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Pup burtici si mamici!Ce faceti?Noi tot acasa suntem..ioi ca m-am saturat de burtoi si vad ca am inceput sa mai retin si apa in organism si ma fac din ce in ce mai pufoasa, incep sa gafai cand urc scarile desi am luat kg. in limita normala.Am degetele la maini parca sunt carnaciori, mai ales ca acum mi-am taiat unghiile scurt pentru bebe, arata ca naiba si am o stare de somnolenta permanenta. Sunt asa apatica...imi vine sa dorm non stop ca si tine madline82

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Buna ziua dragi mamici si burtici!
Va citesc deja de cateva saptamani, si in sfarsit mi-am facut timp sa ma inregistrez si eu pe site, cu speranta ca o sa ma primiti si pe mine in grupul vostru.
Ma numesc Oana, sunt din Iasi, sunt insarcinata pentru prima oara. Deja sunt in 27 de saptamani, cu DPN 03.08.2011 si astept o fetita.
Felicit mamicile care au nascut deja si care vad ca dincolo de faptul ca sunt extrem de ocupate, isi fac timp sa ne impartaseasca si noua din experienta cu nasterea la Arcadia. Asadar, spor la trebi dragelor, sanatate voua si puiutilor vostri!
Burticilor le doresc sanatate si curaj, nasteri usoare si bebelusi sanatosi si frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

DAda, eu cu painite la picioare si la maini stau asa de la 35 sapt..retin f multa apa, dar m-am obisnuit, asta e, scapam noi si de asta ..si dam de alta

La mine nimic nou , nici macar contractii..

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Bine ai venit oana.irina multumim de urari!Si tie de asemenea iti doresc pe langa ceea ce ne-ai urat si tu, o sarcina usoara!Mai ai de parcurs aproape jumatate din drum insa trece repede!Mai rau e de cele care au trecut de termen asa ca mine si ca oiyoy insa o sa scapam si noi odata. madline82mai are putin
madline82 nici la mine nici un semn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.irina spune:

Dada, sa stii ca te urmaresc si pe tine si pe oiyoy cu interes. Eu vreau sa nasc tot natural, si deja am o mie de ganduri. Nu am discutat asta inca cu dr, insa sper sa pot naste natural, sa nu fie nevoie de operatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Buna dimineata doamnelor! si bine ai venit oana.irina! Sa ma mai laud ca teoretic intram in cea de-a 41-a saptamana?!?! Nici eu nu stiu! azi ne-am trezit curios de matinal, am papat si acum ne bucuram de soarele de dimineata ce ne intra pe fereastra. Ieri fuseram pe drumuri, plimbari, control...Ca si masuratori papusica arata cam de 40 de saptamani, nu mai are circulara (yupii!) iar conditiile de 'trai' sunt in continuare satisfacatoare. Ne gandim sa cerem chirie de-acum poate se sperie si iese De crescut a mai crescut bineinteles, are aprox 3,700 kg cam asa am reactionat eu! Ne-am dori tare mult sa vina azi sau maine si am sarbatori asa frumos 7 ani de cand ne-am cunoscut (eu si sotul) si bineinteles am naste si cu domna dr. Altfel ramane pe saptamana urmatoare cu domnul dr Vieriu

41 saptamani

Mergi la inceput

Neata mamici si burtici! oiyoy chiar ma gandeam ca ieri nu ai intrat ca ai scapat de burtica. Felicitari pentru cei 7 ani si cele 41 de saptamani ale micutei!Dumnezeu e mare si uite ca la tine a dat sa isi desfasoare cordonul. La mine inca este acolo,de 3 ori... poate se intampla si la mine o minune sa nu fie probleme!Si gazuta ta e dolofanica ca si a mea.Oricum au ceva marja de eroare aparatele astea.E bine ca au greutatea buna.Nici la mine nici un simptom... stam bine mersi si cam toate 3 suntem in aceeasi situatie.Nu nastem saptamana asta vom naste cu dr. Vieriu saptamana viitoare.Am scris eu ceva de luna plina intr-un mesaj .Parca pe 17 avem luna plina?! O sa vedem ce se intampla cu tauroaicele noastre.
Eu am uitat sa o intreb pe dr. insa cred ca nu e nici o problema ca eu am o programare la dr.Vieriu miercuri sa ma vada si el sa stie despre ce e vorba.Dar daca nasc luni sau marti cand dr. nu e nu m-am intrebat ce se intampla...Sper sa nu fie probleme si sa vina dr. chiar daca nu a apucat sa ma vada inainte....nu stiu ce sa cred.
oana.irina sa te ajute Dumnezeu sa nasti cum doresti tu!Oricum e cea mai buna alegere si pentru mami si pentru bebe din mai multe puncte de vedere nasterea naturala.Si eu imi doresc la fel sa nasc si sper din tot sufletul sa ducem misiunea pana la capat fara complicatii.
madline82vre-un semn ceva?
Va pup si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

salut. ma surprinde cat de multe burtici si mamici s-au adunat la acest subiect ! minunat !

eu am ajuns la saptamana 25 si din cate ni s-a spus asteptam o fetita. sunt pacienta drei Samoila de la inceputul sarcinii si ca marea majoritatea fetelor de pe aici sunt f multumita de tot ce se intampla la arcadia. o sa va urmaresc in continuare. multa sanatate si nastere usoara. :)

Lori 25+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Neatza eftelor, vad ca suntem in aceeasi formula, oiyoy, dada..la fel si eu.
Nu am nic un simptom ca se apropie nastereea, cateva contarctii sporadice pe zi, si asta e tot.M-am cantarit si de 3 luni nu am mai pu snimci in plus, inseamna ca am slabit, ca fata a tot pus.Eu joi am control la dr vieriu, dar sper sa ajung pana pe 22 ami cand vine dr cacicovschi, deci fetelor mi-o luati inainte oricum.

SA ne tinetio la curent daca se declanseaza taravliul, poate weekendul asta apar printesele vostre..

Va pup!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput