nasterea la arcadia - iasi (5)
Raspunsuri - Pagina 40
greeneyes30 spune:
Multumesc mult pentru felicitari!
De asemenea, multumesc ionela pentru sfaturi. Azi am incercat si varinata cu rabdare si am reusit sa scapam de masa de praz cu LP. Sper si diseara sa facem acest lucru.
speedy2 spune:
Suntem fericite! De cand am vent acasa am lapte de dat si la altii.
greeneyes30si eu trec prin asta. La inceput statea la san cete 2-3 chiar 4 ore (cu mici pauze) si apoi dormea 3 ore. Asta inconditiile in care in spital manca regulat lapte praf di dormea 3-4 ore. Dar cu laptele de mama se satura mai greu si oricum acum manaca putin si incet. Ma bucur ca am lapte si incerc sa fou rabdatoare. Dra parca incet incet manaca mai mult, nu mai adoareme la san asa repede si doarme mai mult dupa o masa.
ionelamaria ai dreptate, personalul medical de la noi n-are nici o treaba cu alaptatul
greeneyes30 spune:
Inca ceva: consultatia gratuita pentru bebe se face oricand dupa primele doua saptamani sau am inteles eu gresit?
sanda_baby spune:
buna fetelor am si eu o intrebare pentru cele care alapteaza...e normal sa simt o jena ca o usoara intepatura in sanul stang? nu o simt mereu dar ma gandesc sa nu fie ceva in neregula.
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanda_baby buna fetelor am si eu o intrebare pentru cele care alapteaza...e normal sa simt o jena ca o usoara intepatura in sanul stang? nu o simt mereu dar ma gandesc sa nu fie ceva in neregula. |
In timpul alaptatului mai ales e normal, dar si in restul timpului poti simti asta. Pot fi intepaturi de la ejectia laptelui. Crezi ca e asta??( adica poti asocia cu ce spun eu? sau mai sap)
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 15+
ionelamaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui greeneyes30 Multumesc mult pentru felicitari! De asemenea, multumesc ionela pentru sfaturi. Azi am incercat si varinata cu rabdare si am reusit sa scapam de masa de praz cu LP. Sper si diseara sa facem acest lucru. speedy2, daca iti spun ca al meu rar a adormit la san, ma crezi? Prefera sa adoarma cu ochii la mine, plimbat prin casa... etc. Nu are legatura cu laptele ci cu nevoia copilului. Da, daca de regula nu reuseste sa adoarma desi a mancat sinasta foarte des( nu sa adoarma la san ci sa adoarma oricum ar fi) poti sa-ti pui problema ca ceva merge nu foarte bine si sa cauti ce.... asta inainte sa iei in considerare o schimbare. |
Nici nu stii cat ma bucur ca ai scapat de "o completare"Abia astept vestea cu alaptez exclusiv.
De cand am trimis mesajul ma tot gandesc la voi. Sper sa fiti ok. Nu mai stiu cine iti spusese dar , da, si eu sunt de parere ca pe langa mancare sanatoasa, lichide multe , rabdare si iubire iti trebuie ODIHNA
Bafta!
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 15+
sanda_baby spune:
cred ca am inteles ...ma gandisem si eu ca are legatura cu asta ca am senzatia asta mai ales la o scurta perioada dupa ce alaptez deci se produce din nou laptele dar nu stiam daca e normal.multumesc ionela.
DadaIna spune:
Va salut fetelor!Eu m-am trezit in dureri ca de menstra suportabile. Poate iar e alarma falsa. Am visat numai kk azi noapte si m-am trezit parca imbrancita de cineva, ori s-a miscat bubulina mai tare.Cred ca e bine cand visezi asa. Ma iau asa in valuri durerile insa nu am contractiiAcusica mergem la dr. sa vedem cat mai are de gand sa stea micuta si apoi ma duc sa imi mai fac cateva cumparaturi. Va scriu cand ajung acasa dupa amiaza.
aria cred ca esti deja pe masa de operatie! Doamne ajuta sa treci cu bine si sa va dea cel de sus un bebelus sanatos!
madline82 ma bucur ca sunteti bine amandoua. Las-o sa stea acolo pana vrea ea ca o da semne cand vrea sa cunoasca lumea.Sa vedem azi la mine poate mi s-a inchis colul la loc
Stefana multumim de urari!Sa dea Domnul sa avem toate gravidutele o nastere si bebei asa cum ne dorim si mamicile laptic mult si bebelusi sanatosi!
ionelamaria dai mamicilor niste sfaturi super!Sa nu cumva sa parasesti situl asta pentru ca avem nevoie de tine!Pupicei!
oiyoy cu siguranta acum esti mamica!Doamne ajuta sa-ti fi luat de o grija!Te asteptam cu vesti noi!
greeneyes30 spune:
As vrea sa vin cu vesti bune dar se pare ca nu renunta la masa de la miezul noptii. Si curios e ca dupa e a papat lapte de la mine de la 8 la 2, a mancat si completarea si in jumatate de ora vroia iar...L-am pus la san pana la 4, dupa care a adormit...
Cand aveti timp si de odihna?Ca eu nu gasesc....offff