nasterea la arcadia - iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 38

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Eu ma simt mai vioaie ca oricand. azi mai aranjez cate ceva prin casa poate, poate stimulez gagalicea. asadar miercuri vine fetita. Mult curaj si incredere in Doamne-Doamne!

40 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aria spune:

Oiyoy, multumesc frumos! Sper sa fie totul bine, dar ma incearca tot felul d eganduri pe care nici nu le rostesc de teama..Important e sa fie bebelusa bine. Va scriu din spital de indata ce voi putea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Buna fetelor!

Aria, am inteles ca in rezerva unde vom sta mai e un pat, sui daca nu e se poate aduce, asta pt sotul tau.Sa nu mai dea bani la pensiune.Am vb cu o fata care a anscut l aarcadia si sotula stat cu ea fara sa palteasca.Interseaza-te!

Dada, referitor al simptome, mi-e din ce in ce mai greu, am senzatia ca ma desfac intre picioare, parca nu ma mai tin msuchii, ca si cand am stat pe masa ginecologica cateva ore si am febrea musculara, asa e senzatia.Pe bebelusa o simt f jos, am senzatia ca iese singurica, simt presiuen pe vezica si uneori pe fund. Maine la 15 am progr al dr, astept si eu sa vad ce zice, cum se prezinta colul si daca nasc sapt asta asa cum cred eu..

Azi am fost al epilat la cosmetica, m-am facut frumoasa inc az ca vine bubulina mai repede.

Va pup pe toate si astept vesti de la voi!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Madilne, multumesc1Stiu ca e o canapea mica in rezerva, nu ar fi o problema. Insa, mai stiu ca trebuie sa platesti 50 sau 60 de euro pe noapte pentru sot...asa stiu, de asta ma inteesam de alternative. Parca mi-e jena sa intreb la receptie daca poate sta sotul peste noapte fara sa plateasca...
Cat despre simptomele tale, par a fi de nastere, desi eu nu ma pricep. Probabil ca afli mai multe maine la control daca sta bebelina acolo. Iti urez, oricum, nastere usoara si toate cele bune!
Daca mai intra mamicile, poate ne spun in a cata zi dupa cezariana li s-a dat voie sa manance la arcadia si ce anume. A, ma mai inteeseaza si treaba cu alaptatul...vine asistenta cu bebe sau mergem noi?Sau ne spun ele cand sa incercam sa alaptam?Stiu ca nu vine laptele usor, dar vreau sa incerc cat mai repede, poate asa stimulez laptele..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aria

Madilne, multumesc1Stiu ca e o canapea mica in rezerva, nu ar fi o problema. Insa, mai stiu ca trebuie sa platesti 50 sau 60 de euro pe noapte pentru sot...asa stiu, de asta ma inteesam de alternative. Parca mi-e jena sa intreb la receptie daca poate sta sotul peste noapte fara sa plateasca...
Cat despre simptomele tale, par a fi de nastere, desi eu nu ma pricep. Probabil ca afli mai multe maine la control daca sta bebelina acolo. Iti urez, oricum, nastere usoara si toate cele bune!
Daca mai intra mamicile, poate ne spun in a cata zi dupa cezariana li s-a dat voie sa manance la arcadia si ce anume. A, ma mai inteeseaza si treaba cu alaptatul...vine asistenta cu bebe sau mergem noi?Sau ne spun ele cand sa incercam sa alaptam?Stiu ca nu vine laptele usor, dar vreau sa incerc cat mai repede, poate asa stimulez laptele..

Aria, cand ajungeti la spital intrebati totusi la consiliere, intrebi daca sotul ramane cu tine in rezerva, tinand cont ca nu sunteti din iasi se plateste o taxa in plus??.Nu e nici o ruisne sa intrebi!

Ai aici cateva linkuri in caz de ceva:

http://www.cazare-iasi.com/cazare_in_pensiunea_casa_oana-iasi-9.html

http://www.cazare-iasi.com/cazare_in_hostelul_studis-iasi-4.html

http://www.hoteldorobanti.ro/camere-hotel-iasi.html

Cam astea ar fi cele mai bune oferte caliatet /pret.

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

Eu ma simt mai vioaie ca oricand. azi mai aranjez cate ceva prin casa poate, poate stimulez gagalicea. asadar miercuri vine fetita. Mult curaj si incredere in Doamne-Doamne!

40 saptamani

Oiyoy...poate bebelina vrea sa stea cat mai mult in burtica..nicaiier nu-i mai [bibebine ca acolo.Important e ca et simti bine.

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

DAda si oiyoy, am intrat pe un forum unde se dicuta la cate sapt a nascut fiecare mamica, si majoritatea de acolo nascusera intre 40-42!!!!
A fost vb de nastri natural, neinduse.DEci daca bebelusi vor sa mai stea sa mai stea.Poate mai sta si la mine printesa.

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Madline, multumesc tare mult!

Mergi la inceput

Fetelor, ce faceti?Cum va simtiti azi oiyoy, madline, dada?
u nu am simptome, doar se acutizeaza frica...maine e marea intalnire cu buburuza mea. Va urez nastere usoara tuturor si refacere rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Neata fetelor!ariaDoamne ajuta maine sa treci cu bine peste operatie si sa ai o bebelusa sanatoasa!Sa fii optimista si sa gandesti pozitiv pentru ca o sa fie totul bine!
Eu am facut ochi mai inainte, i-am pregatit micul dejun sotului si ma bag iar la o repriza de somn.Azi noapte am avut ceva intepaturi sub buric spre vagin, ma gandesc poate se mai deschide colul.Am sa vad maine la consult.Chiar Aria la ce ora ati stabilit operatia?Eu trebuie sa o sun pe dr. inainte de a ma duce la ea sa nu insist in intervalul operatiei tale.Eu oricum trebuie sa ajung la ea pana in ora 13:30.
Eu de preagatit am pregatit aproape tot ca tot intrebai intr-un mesaj.Mai trebuie montat patutul, sa ii pun salteluta si asternuturile si gata.Patutul o sa il monteze al meu sotior cat o sa fim noi 2 la maternitate
madline82 am citit si eu ca majoritatea nasterilor naturale, naturale, fara induceri vin in intervalul 40-42 sapt.Oricum o sarcina la termen este cea intre 38-42 saptamani.Dupa 42 de sapt. se intervine.Asteptam vesti spre seara de la dr.
oiyoy poate pregatesti cuibul si vine odata.Eu am facut zeci de cuiburi si tot se lasa asteptata micuta. Doamne eu acum ma rog sa nasc pana pleaca dr. pe 16 pentru ca nu prea mi-as dori sa nasc cu alt dr.Nu zic ca nu am incredere in altcineva insa ea stie mai bine care e situatia pacientilor ei si ce problemute sunt la fiecare sarcina, mai ales cum e la mine cu circulara de cordon (poate da dumnezeu si maine vad imbunatatiri la eco).Adica o sa aiba mai multa grija decat alti dr.pe parcursul travaliului si al nasterii.
Va pupic si sa avem nasteri usoare, asta daca se intampla ceva azi pana intru eu din nou

Mergi la inceput