nasterea la arcadia - iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Citat:
citat din mesajul lui AlynaB
Pupici dulci si aveti grija de voi!!! Cum te mai simti? Ce face bebelina? Se apropie si la voi :)

Multumim AlynaB de intrebare.Eu ma simt bine, ca si pana acum, astept mai repede sa nasc sa imi strang mititica la piept.Bebelina cred ca seamana mai mult cu mine.Cand sunt mai activa si ea e prezenta cand ma pun sa ma odihnesc sta si ea cumintica.Daca mai stau noaptea pana tarziu (2-3 noaptea, cam asa adorm eu), sta si ea treaza si face Aqua Gym de fapt Amniotic Gym Abia astept sa vad cat a mai crescut. Maine voi merge la control si sper ca totul e ok.Vad ca a mai sarit acul cantarului 1,300 g in luna asta, deci cred ca a mai crescut si mititica. Sper sa nu mai pun mult in urmatoarea luna ca deja ma simt un mic elefantel.Mare noroc am ca sunt inalta si nu prea se vad tare cele 14 kg luate pana acum.Le dau eu rapid jos .Oricum nu am grija lor acum, scapam dupa.Important e sa fim sanatoase amandoua.
Pupicei dulci si voua!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui sanda_baby

multumesc pentru sfaturi tuturor...cu apa fierbinte nu am dat pentru ca sanul curge aproape singur..daca am prea mult lapte pompez putin si apoi il pun pe el.dar puteti sa-mi scrieti aici cum se numeste site-ul respectiv?


siteul: laptematern . ro
blog : atasatlasanulmamei . blogspot. com


Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Andreea_mdm avem acelasi DPN, eu tot , tot la d-na Dr. Cacicovschi. Poate o sa fim vecine de rezerva .Ma scuzi daca ai scris si eu am omis... ai optat pentru cezariana sau nastere naturala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Ce frumos! eu fac cezariana ca sunt cu placenta praevia. Poate ne vedem pe acolo, tinem legatura!
Dr. mi-a zis ca daca stau cumintica in continuare mai duc sarcina cel putin doua saptamani. Dar dupa Paste imediat, daca totul e bine pana atunci, voi naste...cel mai probabil 29 aprilie. Singura problema e ca placenta e foarte imbatranita si ir-urile au iesit putin cam mari, dar trebuie sa ma duc la control cat mai des ca sa urmarim daca evolueaza bine, daca ia in grreutate, ca daca nu trebuie sa o scoata mai repede. Poate nu e cazul. Oricum am o minune de fetita in burtica de 2700 de grame. Eu in schimb nu sunt asa finuta...am luat 17 kg pana acum...mi-e groaza!
Va pup!

...asteptand o minune in viata mea!

Daria-Maria
AMR -5 w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

buna andreea, dar cien iti monitorizeaza ir-urile? Tot dr cacicoschi?
Si de fiecare data cand mergi cat platesti?Eu mai merg la eco pe 19 apr, speram sa fie totul bine, sa nu treb monitorizxari speciale..mai e asa putin..

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

andreea si eu tot 17kg am luat pana acum si am doar 1,60 m
voiam sa intreb mamicile a caror nastere naturala s-a transfomat in cezariana cat au platit in plus la final( completarea pana la 3.340 ron)? sotul meu zice ca daca eu am optat pt nastere naturala si am sa cer anestezie epidurala si pana la urma se ajunge la cezariana pe factura se va regasi contravaloarea ambelor interventii. AlynaB parca a fost in situatia asta...m-ajutati sa ma lamuresc?

35 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy
sotul meu zice ca daca eu am optat pt nastere naturala si am sa cer anestezie epidurala si pana la urma se ajunge la cezariana pe factura se va regasi contravaloarea ambelor interventii.


Asa-i.

Dar totusi fff rar se intampla asta, sa trebuiasca sa te bage in cezariana dupa ce s-a pornit cu naturala + epidurala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Banuiesc ca alina b a paltit cezariana plus epidurala, dar mai bien asteptam sa ne raspunda ea!
IAr mamicile care au optat pt inca o zi de spitalizare, in afar de cei 450 lei au mai platit si pt bebe ceva?

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Eu am fost azi la eco si totul e super bine.Mititica e in grafic, are 2800 grame, placenta o am de gradul II si toate sunt bune.Acum astept rezultatele de la control ginecologic pt.trimestul 3,abia azi am recoltat, trebuie sa mai fac analizele la sange si cele pentru streptococi /stafilococi si eu si sotul (cele gratuite) si ma mai vad odata cu d-na Dr. Daca e totul ok cu analizele ne mai vedem la nastere
andreea_mdm poate nu e cazul sa scoata mititica mai repede la lumina.Ia si te odihneste ca o sa fie bine.Nu-ti fa griji de kg.Stai sa vezi ce finuta am sa fiu eu dupa Paste si pana atunci mai e si ziua mea de nastere, insa nu imi fac griji.Cei mai importanti sunt bebelusii nostri acum.Sora mea a luat peste 20 de kg si in cateva luni era mai slaba decat inainte de a ramane gravida.
La mine singurul lucru ce ma deranjeaza din cauza greutatii sunt genunchii.Cand ma trezesc dimineata sa merg la baie ma dor din cauza greutatii care apasa cred.Peste zi cu cat fac mai multa miscare cu atat imi trece si durerea.
Pe zi ce trece mi-e din ce in ce mai draga d-na dr.E asa finuta si nu stiu, insa de fiecare data imi da o buna dispozitie cand o vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Dadaina, felicitari pt grasunica! Ma bucur ca e bine si ea si tu, mai e un pic si scapi, poate chiar mai putin decat DPN-ul! Cred ca s-au slabit articulatiile sid e asta te dor genunchii, se preg organismul de nastere.Si eu am psu 15 kg, dar le vom da noi jos, cu siguranta ca multe din ele al nastere,,asta sa fie cea mai mare problema..ca in rest.Sunt si eu tare curioasa cat o avea bebelina mea..mai avem putin de asteptat si aflam in curand.

Era o mamica care avea programata nastrea pe 6 aprilie..tre sa ma uit in urma sa vad ce id are.Speram ca e bine si ea si bebe!

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput