nasterea la arcadia - iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

Gravidacori felicitari si la mai multe saptamani! Incearca sa te relaxezi si Doamne-Doamne va va purta de grija. Am facut si noi analizele necesare consultului preanestezic si consultul si control. Baby girl are 3,100 kg and counting, nu mai are circulara si e o frumoasa!
Azi avem zi de

37 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuk23 spune:

buna gravidacori,
felicitari pentru cele 34 saptamani si ma bucur ca a iesit totul bine...inca putin si te intalnesti cu fetita ta.Eu inca n-am reusit sa-i vad fata fetitei mele..nu mi-a aratat-o nimeni in mod special..iar pe ecran la eco mi-e foarte greu sa disting organele..nefiind cunoscatoare in domeniu..poate ar trebui sa-i spun dr...sincer mi-a fost cam jena...oricum important e sa fie totul bine!

Mergi la inceput

intrebare pentru mamicile care au optat pentru cezariana: costul anesteziei generale/rahianesteziei este inclus in 3.400 ron? si daca nu este inclus stie cineva care este pretul fiecareia? desi banuiesc ca nu e ceva fix, mai ales ca anestezia generala se face in functie de greutatea pacientei si altele...

37 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui oiyoy

intrebare pentru mamicile care au optat pentru cezariana: costul anesteziei generale/rahianesteziei este inclus in 3.400 ron? si daca nu este inclus stie cineva care este pretul fiecareia? desi banuiesc ca nu e ceva fix, mai ales ca anestezia generala se face in functie de greutatea pacientei si altele...

37 saptamani, DPN 5 mai

Mie mi-au facut si rahi si generala si am stat si o zi in plus(4 nopti de cazare) si nu am platit nimic in plus. Mie mi-au facut generala pt ca nu a prins rahi....eram extenuata dupa 14 ore de travaliu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aria spune:

Multumim de primire!
Alina B, cum adica nu a prins rahi???Eu ma tem de asta si doctora mea spune ca nu s epoata sa nu prinda rahi...

Mergi la inceput

Alyna mi-aduc aminte cand ai povestit ca ti-au facut ambele anestezii...insa tu ai fost un caz "fericit" (scuze, nu stiu daca e cea mai potrivita formulare).Nu cred ca se aplica in general. Sotul meu e ingrijorat de partea financiara si de situatiile imprevizibile. Ca si mine de altfel.

37 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gravidacori spune:

oiyoy si irinuk,multumesc pt incurajari si va doresc si voua si tuturor burticilor numai bine!
despre anestezie ..eu stiam ca e inclusa in costul cezarienei,cred ca scrie si pe site-ul arcadia

Mergi la inceput

oiyoy, avem DPN apropiat,poate ne vedem pe acolo!Eu stiu ca anestezia e inclusa, chiar am intrebat medicul daca rebuie sa cumpar eu ceva si mi s-a raspuns ca spitalul asigura tot. Ma tem si eu de situatiile imprevizibile pentru ca nu imi permit sa stau mai mult decat cele 3 zile...Si ma tot gandesc la icterul pe care il fac nou-nascutii, ca apare in a treia zi...Sa speram ca totul va decurge bine!Acum am emotii in legatura cu anestezia. Maine aflu, probabil, mai multe, la consult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Va pup fetelor si bun venit noilor gravidute! gravidacori felicitari pentru cele 34 saptamani! Noi ieri am intrat in 37! Intr-adevar pentru cezariana anestezia intra in pretul pachetului de nastere, rezspectiv in cei 3.400 ron (cu medic angajat). Costa separat doar pentru nastere naturala: 720 ron.
irinuk23 nu trebuie sa-ti fie jena sa ii spui dr. ce nu intelegi sau ce nu iti dai seama pe ecran la ecografii. Eu am inceput de acum sa imi dau seama ce parti vad la ecografie. Oricum dr. e super ca explica cu lux de amanunte.Am primit si eu rezultatele la stafilococi si streptococi, si am scapat ca nu am nimic, acum astept si analizele sotului pentru ca in momentul cand am semnat sa imi trimita rezultatele prin email am uitat sa zic si de analizele lui.I-am sunat azi si am scris si un email si poate le primesc azi si pe ale lui sa nu mai fac un drum ca ma misc ca un elefant.Am fost azi pana la posta pe jos (am facut 30 de minute un drum de 15 minute normal) si m-am intors cu taxiul ca deja ma dureau picioarele De ieri am intrat in concediu mi-am si luat de la medicul de familie medicalul, mi-am luat si internarea si gata cu vizitele la el.De acum ma voi duce doar pt. concedii, pana intru in CIC. Deci inca 42 zile dupa nastere (cred ca o sa se duca sotul dupa ele). Pentru micuta e pregatit totul, o asteptam de acum sa vina pe lume cand o sa fie pregatita!

Edit. Nici bine nu am inchis pagina si mi-au venit si analizele sotului in email. S-au miscat foarte repede cei de la Arcadia cu rezultatele si au fost draguti ca m-au scutit si de un drum.Asa le-am scos la imprimanta si le-am pus la dosar. E bine ca nu avem monstruleti in nasuc si prin gat sa imbolnavim mititica

Mergi la inceput

Mie nu mi s-=a explicat daca trebuie sa ma "pregatesc" in vreun fel pentru analizele de maine. Intentionez sa nu mananc, ca fac analize la sange, sa ma spal pe dinti (ca fac 3 ore pana la spital, deci cred ca e ok pentru exudat sau ce mai fac ei...).Mai trebuie sa fac/nu fac altceva/ Si anunt la receptie sa imi trimita analizele pe mail?Trebuie sa solicit eu analize si pentru sot?Nu ni s-a spus ca si sotul trebuie sa faca. In contract nu sunt trecute, deci banuiesc ca platesc exudate plus eco, asa spunea tipa de la consiliere...

Mergi la inceput