nasterea la arcadia - iasi (5)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlynaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui madline82
Sa vedem acuma ce subiect de dezbatere mai gasim.Le-am cam epuizat pe toate, nu?

DPN 15-22 mai, fetita

Eu va sfatuiesc sa nu mai stati la discutii si sa DORMITI !!!mult mult de tot.Ce n-as da acuma pt un somn de macar 4 ore noaptea.... Cand eram insarcinata stateam noptile si ma uitam la filme pana tarziu,n-am ascultat nici eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madline82 spune:

Promit ca dupa 1 mai o sa dooorm toata ziua,sper pana atunci sa termin cu treaba si cu arajatul camerei si hainutelor, etc la bebe..

Legat de emotii e normal sa fie, si eu ma gandesc sa nu ma apuce plansul de emotie, sau mai stiu eu ce si sa reactionez urat..brr

DPN 15-22 mai, fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DadaIna spune:

Va pup fetelor! AlynaB eu as vrea sa dorm dar nu pot.Asa suntem noi obisnuiti si eu si sotul stam ca pasarile de noapte pana pe la 2-3 noaptea si apoi somn.Asa ne-am facut programul si vad ca nu e problema nici cu trezitul dimineata.
Eu am venit de la analize. Am fost cu sotiorul meu, pe el l-a terminat repede ca i-a luat numai din nas si a plecat la munca, eu am ramas de mi-a luat sange, am facut electrocardiograma, exudatele, am urcat apoi la etaj de mi-am luat analizele la secretie, pana acum vad ca totul e ok. Azi la 4 jumatate imi sunt gata si rezultatele la analize si spre seara trebuie sa merg cu ele la consultul preanestezic. Nu am mai platit nici un ban in plus, sangele, exam. pentru streptococi si Ekg-ul au fost gratuite. Vroiam sa ma intalnesc si cu d-na doctor sa vada rezultatele insa abia luni dimineata o gasesc si am sa mai trag o fuga la Arcadia atunci.
Vedeti ca pentru proba de stafilococi/streptococi din gat nu trebuie sa va spalati pe dinti dimineata.Eu nu am stiut treaba asta insa aveam vreo 3 ore de cand ma spalasem.I-am spus tipei de acolo.Noroc ca nu m-am dus cu noaptea in cap la analize si a mai trecut ceva timp intre operatiuni (spalatul pe dinti si luatul probei)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui madline82

Promit ca dupa 1 mai o sa dooorm toata ziua,sper pana atunci sa termin cu treaba si cu arajatul camerei si hainutelor, etc la bebe..

Legat de emotii e normal sa fie, si eu ma gandesc sa nu ma apuce plansul de emotie, sau mai stiu eu ce si sa reactionez urat..brr

DPN 15-22 mai, fetita

De emotii pe mine m-au apucat toate . M-a luat si cu tremurat, imi venea si sa rad si sa plang, nu stiam ce sa fac.Pt cateva min chiar am intrat in panica, noroc ca era mama mea acasa....

Mergi la inceput

Dada Bravo voua va v-ati facut asa program si nu sunteti obositi de dimineata. Eu si sotul meu suntem zombi, nu mai facem diferenta intre noapte si zi. Mi-e si mila de el cand se trezeste dimineata sa mearga la servici....Chiar imi povestea ca intr-o zi legana telefonul, nu mai stia de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

dadaina dar cu analizele care ti le fac ei trebuie sa te duci la preanestezic? ca eu am programare la anestezist la ora 13.30 si ca sa nu fac mai multe drumuri ca nu am voie sa fac multa miscare, sa mna duc at dimineata la analize.

...asteptand o minune in viata mea!

Daria-Maria
AMR 3w

Mergi la inceput

Off Alyna saracul tau sotior.La noi e bine si cred ca nu vor fi probleme cu bebe in privinta somnului. Noi chiar singurei suntem fara nici un ajutor: mama, soacra, frati, surori.
Mi-e si mie putin frica de momentul cand se va rupe apa pentru ca nu stiu cum voi reactiona.Eu zic ca sunt tare si ca am sa fac fata, ma mai autoconsolez desi o oarecare emotivitate o am si eu.Adica ma napadesc lacrimile cu usurinta in unele situatii si sa vreau sa ma opresc nu pot.Mi se pune un nod in gat si imi curg siroaie de lacrimi pe obraz Eu deja imi imaginez scenariul de cand o sa imi vad bebelina ca o sa plang de bucurie de nu o sa ma poata nimeni opri.
E bine ca nu sunt rea la durere sa reactionez ciudat.Adica suport intr-o oarecare masura durerea fara sa urlu,sa plang sau sa ma plang.
andreea_mdm cica trebuie analizele pentru ca azi vorbisem cu tipa de la consiliere sa intrebe daca nu e liber la preanestezic sa decaleze putin orele sa nu fac 2 drumuri si mi-a zis ca nu are cum ca nu sunt gata analizele la sange asa repede. Inainte de a recolta sangele a scris pe hartie ora 4:30 (adica pana atunci sa fie gata rezultatele) si eu cand ma duc acum seara la preanestezic trebuie sa trec pe la receptie sa iau rezultatele.Cred ca si EKG-ul trebuie (alea la inima). Ma gandesc daca nu reusesti sa le faci in timp sa mergi cu ultimile analize care le ai facute cele din semestrul II. Eu la fel faceam daca nu imi facea azi astea si faza e ca nici eu nu stiam dinainte ca trebuie.

Cu siguranta o sa inteleaga daca nu ai ultimile analize.Cred ca mai mult o sa fie o discutie la preanestezic despre bolile din trecut, medicamente luate, alergii daca stim, alte operatii facute, etc.Asa ma gandesc eu si e si normal sa vada si niste analize sa vada cum stam cu sanatatea

Mergi la inceput

Stai linistita Dada, o sa fie ceva de moment.Asa am patit eu...dar mi-am revenit imediat. In drum spre spital chiar radeam cu lacrimi de sotul meu , era asa agitat, ma tot intreba daca sa mearga mai repede sau sa puna pe avarii....eu nu mai aveam nici o treaba, nici o emotie nimic.
Si eu mi-am facut fel si fel de scenarii, dar nu a fost asa.Este exact cum se zice, abia cand iti pui puiul de piept se declanseaza "sentimentul, legatura aia"(nu stiu, asa a fost in cazul meu). Cand l-am vazut prima data... imi ziceam in gandul meu "Doamne, sunt o mama denaturata, ce-i cu mine", dar eu eram inca sub efectul anestezicelor(daca mi-au facut atatea).....ma uitam la el si nu realizam, am intrebat asistenta "e al meu???"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oiyoy spune:

DadaIna pentru exudatul nazal sotul trebuie sa fie nemancat?
Pentru celelalte stiu ca eu nu trebuie sa mananc si sincer pana ajung la arcadia, o ora jumate pe drum.... E bine ca nu ai platit recoltarea de secretii...din cate am vazut nu e trecuta in contract...mie mi-a recoltat acum 2 saptamani si am platit 35 ron...a iesit ok. Nici noi nu avem parte de ajutor din partea rudelor apropiate ca sunt toate plecate pe ici, pe colo o sa fie greuuu!

37 saptamani, DPN 5 mai

Mergi la inceput

oiyoy nu are treaba sotul.El poate manca bine mersi.Ii baga un betisor la intrarea in nari si face un fel de tuseu. Doar din gat daca ia nu trebuie sa mancam insa la tatici nu e cazul pentru ca lor le recolteaza numai din nari.
Secretiile vaginale le-am platit si eu. Alea le facusem la ultimul control cand am facut si ecografia si control pe masa.Abia acum am luat rezultatul ca tot eram in zona insa le-am platit atunci ca si tine.
AlynaB ce simpatica esti cica "e al meu?" Draga de tine.

Edit: Am venit de la preanestezic.Totul a decurs asa cum imi si imaginam, adica o discutie despre bolile avute in trecut, anestezii, alergii cunoscute (un istoric medical) plus explicarea metodelor de anestezie in cazul in care voi cere sau o sa fie nevoie in caz de cezariana sa apelez la una din metode. Ma bucur ca de cand am venit la Arcadia am dat numai peste oameni deosebiti ( ma refer aici si la cadrele medicale).Trebuie analizele si electrocardiograma pentru ca se uita d-na peste ele.
Cu analizele am incheiat, trebuie sa mai primesc rezultatele la exudat insa am semnat o hartiuta la consiliere cum ca as fi de acord sa imi trimita rezultatele la exudate prin email si normal ca am vrut sa nu mai fac un drum La sange mi-au iesit ok analizele.
De acum ma mai intalnesc cu d-na dr. sa vada si ea analizele insa voi face un drum dupa ce primesc si exudatele.(dureaza vreo 3 zile deci cam pe marti-miercuri is gata).
Eu am primit un colet de la sora mea si m-a napadit plansul de emotii cand am vazut lucrusoarele pentru fata asa mici si dragute si jucarioare pentru bebe

Mergi la inceput