Pufi iubiti de ian-feb 2010 (12)
Raspunsuri - Pagina 9
sorina_bz spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
DONE... Am gasit cateva nu foarte reusite... eu nu prea am poze cu mine. |
Nyny..vazut poze...
Ce gazelaaa...si ce ochi...
sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut Imi pare tare rau ca sufera asa tare Iris.... Eu am gasit o solutie pentru muscatul de degete. Cu cealalta mana tin o periuta de dinti de-a ei(am luat din DM un set de 3 periute, pe varste) si i-o pun intre dinti in timp ce ii masez gingia unde ma intereaza.Nu-i convine, incearca sa o scoata, dar pana se dumireste ea deja i-am dat cu gel. Ca era jale cat de rau ma musca Trebuie sa facem Priorixul. L-am tot amanat din diverse motive si ma gandeam sa merg azi cu ea, dar m-am razgandit....a mancat azi la pranz TOT ce i-am pregatit(o farfurie(de-a noastra) cu mancare) e a 3-a zi de mancat bine...nu o duc la vaccin nici batuta s-o luam de la capat cu febra si maraieli...n-au intrat zilele in sac, mai e si saptamana viitoare timp |
Mooooama...da' papa nu se joaca! Felicitari!!!!
Bine ai facut ca n-ai dus-o..in schema nationala de vaccinare, daca imi amintesc corect...se face priorix intre 13 si 15 luni..so...e timp garla.
Acum..ce sa zic..noi l-am facut acum 16 zile...pana la 22 de zile cat e timpul de reactie, ar mai fi...deocamdata, in afara de nervi (care pot fi si de la masele)..sa nu vorbesc intr-un ceas rau..e ok (adica...fara febra si eruptii).
de ideea cu periuta..si noi tot set din ala din DM, cu 3 periute avem...o sa folosesc si eu, musai, ca are niste dintzoci ascutiti...
Ruxita spune:
citat din mesajul lui miremia Ruxita unde ai gasit aia cu intarcatul in post? Mi se pare hilar. Aseara am visat ca am fost la voi in vizita si Kay a adormit singur in pat cu un biberon in mana. M-am uitat la pozele voastre aseara si cred ca de la aia mi s-a tras. Ai doi copii tare frumosi, sa-ti traiasca! |
intzarcatul in post e o zicala populara, mi-a zis-o cineva de la tzara, normal...
ooo, ce vis frumos, eu sper sa-l vad aievea..
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
realizez ca io s total pe langa cu vaccinurile... noi am facut doar schema obligatorie, nu m-am complicat cu altele si am inteles ca ultimul a fost cel de la 1 an... urmatorul e la 4 ani, NU? voi despre ce vaccinuri vorbiti???
--------------------------------------------------------------------------------------------
miremia spune:
citat din mesajul lui Ruxita realizez ca io s total pe langa cu vaccinurile... noi am facut doar schema obligatorie, nu m-am complicat cu altele si am inteles ca ultimul a fost cel de la 1 an... urmatorul e la 4 ani, NU? voi despre ce vaccinuri vorbiti??? -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Tot despre cele de 1 an, doar ca le facem cu intarziere.
Sorina noua doc ne-a zis de reactie la priorix 8-10 zile, poate ca ati scapat.
Nyny esti o mamica tare draguta, ai niste ochi superbi. Dar...si tu tot gazela? Eu oare ma mai gazelesc vreodata sau tre' sa mai fac un bebe sa scoata amandoi sufletul din mine?
Haircut pupam fetita finuta mancacioasa.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui Ruxita realizez ca io s total pe langa cu vaccinurile... noi am facut doar schema obligatorie, nu m-am complicat cu altele si am inteles ca ultimul a fost cel de la 1 an... urmatorul e la 4 ani, NU? voi despre ce vaccinuri vorbiti??? |
Pai...la un an, cred ca a primit Kay 2 intepaturi, nu? Una in piciorus, si una in manutza. Cred ca cea din piciorus e cea echivalenta infanrix-ului penta din schema alternativa, cu vaccin impotriva difteriei-tetanosului-pertussis (tuse convulsiva), antipolio, si anti hepatita B, iar cea din manutza e ROR (adica Priorix, fabricat de Glaxo), impotriva rujeolei, oreionului si rubeolei.
Pe tine cred ca te nedumereste faptul ca unele mamici (printre care si eu) au ales sa le faca decalat, pe cele 2, nu?
Au fost multe discutii, despre reactii aiurea, atunci cand cele 2 sunt facute impreuna, eu de asta am ales sa fac unul la 12 luni, si pe celalalt la 13 luni.
sorina_bz spune:
citat din mesajul lui miremia Sorina noua doc ne-a zis de reactie la priorix 8-10 zile, poate ca ati scapat. |
OOoo, ...ce bine ar fi!!!
Parca imi amintesc, totusi, ca spunea Dece ca jiji a facut reactie la 3 saptamani......sper sa nu spun tampenii...
Oricum, daca scapam pana marti ce vine...ma apuc de dans!
miremia spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
OOoo, ...ce bine ar fi!!! Parca imi amintesc, totusi, ca spunea Dece ca jiji a facut reactie la 3 saptamani......sper sa nu spun tampenii... Oricum, daca scapam pana marti ce vine...ma apuc de dans! Sorina, mami de Diana si Iris |
La 2 sapt a facut reactia jiji.
Mi-e si mie o frica...
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
Sorina, Mire sunteti tare dragute.
Ce gazela ...? Sunt camuflata bine, ca mi-e si frica sa vina vara sa ma despoi. Da va multumesc.
Povestea lui David
Mamica fericita de Mara si de David
Ruxita spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Pai...la un an, cred ca a primit Kay 2 intepaturi, nu? Una in piciorus, si una in manutza. Cred ca cea din piciorus e cea echivalenta infanrix-ului penta din schema alternativa, cu vaccin impotriva difteriei-tetanosului-pertussis (tuse convulsiva), antipolio, si anti hepatita B, iar cea din manutza e ROR (adica Priorix, fabricat de Glaxo), impotriva rujeolei, oreionului si rubeolei. Pe tine cred ca te nedumereste faptul ca unele mamici (printre care si eu) au ales sa le faca decalat, pe cele 2, nu? Au fost multe discutii, despre reactii aiurea, atunci cand cele 2 sunt facute impreuna, eu de asta am ales sa fac unul la 12 luni, si pe celalalt la 13 luni. Sorina, mami de Diana si Iris |
mersi de clarificari... si BCG-ul cand se pune? da, am avut 2 intepaturi, mai dureros si cu probleme a fost cel din picior.