Mamici inimoase de Constanta*147*
Raspunsuri - Pagina 18
boticelina spune:
Crix maine nu sunt in oras, doar seara, plec la bucuresti si vin dupa 5-6 seara
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
CRIXIA spune:
Maine seara sau vineri la pranz. In seara asta avem inot si termina la ora 20, se face prea tarziu.
Drum bun si bafta Boti!!
blog magazin
diana2242 spune:
Pisoi pls trimite si mie saitul cu pietre am si eu un inel super de pe care a cam zburat aurul si as vrea altul identic si chiar si o bratara.
vladis spune:
miha, felicitari din suflet pentru reusita vezi, dupa toate relele si o veste buna. incercam sa strangem cat mai multe cereri completate
boti, sanatate micutei! inca o data se dovedeste ca instinctul de mama nu e doar un mit
lulu, drum bun!
u all
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
Si Mihaita are nevoie de voi!
Speranta si incredere pentru David
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
lulu77 spune:
multam' fetelor.sper sa fie usor drumul, sa nu ploua
pisoi, ti-ai dezactivat PM-ul? nu pot sa iti trimit, si deci, te rog, am facut in seara asta o comanda, o poate ridica cineva vineri din Tomis 3?
Eu nu voi putea sa ma conectez la net, adik cu siguranta nu voi avea chef/timp din Bucuresti, ma intorc vineri seara tarziu, dar trimit pe cineva sa ridice comanda din Tomis 3 in cursul zilei.
Multam mult...imi trebuie in week-end.
Edit later: am mai adaugat ceva, inca o comanda mica, sper ca nu e problema.
Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
ce mai fac eu
Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut
Dodo-pui spune:
Ct
Boti insanatosire grabnica printesei tale.
Alina ...eu cred ca are casuta plina cu mesaje de aceea iti apare ca numai primeste...zic
Mie vremea mi-a stricat planurile...caci nu am cum sa vin in Ct cu hunii de mana prin ploaie.Isabella vrea ea umbrele si ar trebui sa stau dupa ea,iar Bogdi cu umbrela trebuie ajutat din cand in cand si n-am decat 2 maini
O zi linistita si cu caldura sufleteasca
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
diana2242 spune:
Pisoi este ceva in ne regula cu pm ul tau asa ca iti scriu aici pls vreau o pereche de cercei si un inel cu murano ce ai tu pt ca il vreau pt paste.
georgipuia spune:
Neata fetele... ce vreme de plans... si eu am de umblat, dar cu sotu cu masina... si adrenalina de azi sper sa ma tina in priza... va pup si va urez o zi minunata, in ciuda vremii
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
pisoi_aluna spune:
Fetele, am mai sters din mesaje, sa-mi spuneti daca nici acum nu merge...
Lulu, ai facut doua comenzi? Nu-mi apare decat una...
<><><><><><><><><><>
Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)
Totul sau nimic. Si de obicei totul...
Cercei - liciteaza pt. Bibi
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21881
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=22035
Cercei - liciteaza pentru David http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21882
cris_82 spune:
nu ma dati la disparuti ca ieri am stat toata ziua fara curent si se pare ca azi si maine o sa avem ceva intruperi ca se lucreaza cica..in fine sper sa termine reoede ca e tare nasol sa stai pe muteste in casa si afara sa fie asa vreme urata..
boti sanatate multa lu' nancy
Mirunel terorista
BAZAR