Mamici inimoase de Constanta*147*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bettyk spune:

Am reusit sa pun cateva poze. nu am prea multe,doar filmari. ca aparatul foto tocmai atunci s-a gasit sa se strice. iar pe fii-mea greu o prinzi sa stea la poze daca nu are chef. si cum atunci petrecerea era in toi,fugeam dupa ea sa o prind sa ii fac si ei cateva poze.uff,ce ti-e si cu copiii astia!

www.dropshots.com/bettyknicoleta" target="_blank">DOMNISOARA MEA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Cristina, cred ca e mai bine cu cristale, chiar daca sunt mai mici. Cea de la Avon pare sa fie cu cristale, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

bettyk, ce mare a crescut alexia vad ca a avut parte de distractie si multe rochite

miha intr-adevar, cateodata traversam perioade in care parca se intampla toate relele, sa vedem cat putem duce... suntem alaturi de tine! succes in demersurile birocratice, atat tie, cat si celorlalte fete! stresanta treaba asta cu hartoagele, nu mai stiu ce piedici sa puna, noua ne-a venit acceptul de la comisie dupa ce a decedat socrul

noi trebuie sa mergem vineri cu vlad la stomatolog pt prima carie, cred ca il voi delega pe daddy, deoarece dupa toate explicatiile de rigoare concluzia a fost " merg, da' sa stii ca nu deschid gura"

hai sa avem o zi frumoasa, soarele straluceste, chiar daca e 13

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi_aluna spune:

Da, cea de la Avon e cu cristale, doar ca sunt mai mari. Atunci o sa incerc sa incropesc una cu cristale si iti arat ce iese.

Citat:
citat din mesajul lui Fiquelle

Cristina, cred ca e mai bine cu cristale, chiar daca sunt mai mici. Cea de la Avon pare sa fie cu cristale, nu?

MADALINA si leutii ei, SOFIA MARIA(12.08.2004)si ALEXANDRU NICOLAS(4.08.2008)

<><><><><><><><><><>

Cristina, mami de ANDREI (16.02.2011)

Totul sau nimic. Si de obicei totul...

Cercei - liciteaza pt. Bibi
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21881
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=22035

Cercei - liciteaza pentru David http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21882

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

CT
am alergat si "insailat" datele(=facurt programari si dus la completat cateva)) de obtinere a hartiilor pentru dosarul donu'lui
Acum eu mi-s varza ..iar ei s-au reintalnit dupa o pauza de 3ore si jumatate (cat a stat el la gradi)si-s in verva....tipa,aleara(fiecare in stilul sau) .El ii povesteste ce a facut la gradi si ceva despre "fata mlonda"...iar ea ii da jucariile ei
Maine o sa fiu prin Ct pana pe la pranz cred...cu hunii dupa mine...si trebuie sa-mi fac un traseu pe unde sa nu existe nici o sigla Mc D....am treaba in 4-5(la medicul de familie)...
all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Gabi tin pumnii sa poti sa rezolvi toate treburile.

Maine dimineatza la 6 plek si eu spre capitala, revin vineri seara.
va doresc zile calduroase!

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

ce mai fac eu

Bibi
David
Bogdan
Mihaita
Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

e oficial!
AS UMANITARA MIHAI,exista cu acte in regula!
am trimis email-uri cu formulare,fetelor care mi-au spus deja!daca mai vrea cineva ,sa-mi trimita pm cu adresa de email!
mana mea e bine,bandajata,am putut conduce,ochiul bate in retragere!

va pup si va doresc succes in tot ce intreprindeti!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Fetele, imi cer scuze pt prezenta meteorica, apar, dispar...

Multumesc tare mult celor care mi-ati trimis info si date despre doctori. Am fost la Loghin si la Laza, acum am ramas doar la Laza, problemele sunt grase si sper sa rezolvam cat mai lin totul.

Loghin mi-a zis ca-i rinita alergica, n-a nimerit, dar s-a purtat impecabil cu copilul, pot sa spun cu mana pe inima ca el a vindecat-o de frica de doctori, jos palaria pt asta! Dna Laza a depistat insa ce are, are o otita seroasa bilaterala cu afectarea destul de mare a auzului, acum luam un vraf de medicamente in speranta ca scapam de amenintarea mastoiditei. Am facut audiometrie (nerelevanta pt ca e prea micuta sa raspunda corect la stimulii verbali), apoi o impedansmetrie care a iesit prost de tot, lichidul din spatele timpanului e mult si vascos, suntem pe antibiotice si alte picaturi pt nas/gat/urechi si... guess what... pe guma de mestecat Deja isi face treaba, am crezut ca-i o gluma, dar aseara i-a pocnit usor urechea (a zis copilul) a durut-o putin si a trecut repede, eu tot sper ca se va drena/resorbi incet-incet lichidul.

Colac peste pupaza, pt ca i-au aparut niste bubite pe burtica, mi-au sarit si de la gradi in cap ca are varicela, sa cad jos cand am auzit, pt ca eu chiar nu pot intrerupe antibioticul acum, deci ieri ma milogeam si de aia de la infectioase sa-si dea cu parerea, care nu vroiau sa ma primeasca fara trimitere, d-astea... N-avem varicela...

Dodo e f frumoasa bufnita, de fapt e un liliac, Ice Bat pe numele lui, si este de pe siteul Uglydoll.com (care sunt niste jucarii indie, adica diferite de alea dragalase mainstream ) si dupa care io ma inebunesc, vreau sa-i fac si eu copilului niste replici de uglydolls.

Crix am licitat si sper sa castig colierul de la tine, il voi plati in seara asta daca nu mi-l sufla nimeni si trebuie sa facem cumva sa-l iau de la tine vineri pt ca e ziua de nastere a cumnatei mele si pt ea l-am luat. Vin eu la tine acasa, doar sa-mi spui unde, cand si cum...

Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina

Dodo e f frumoasa bufnita, de fapt e un liliac, Ice Bat pe numele lui, si este de pe siteul Uglydoll.com (care sunt niste jucarii indie, adica diferite de alea dragalase mainstream ) si dupa care io ma inebunesc, vreau sa-i fac si eu copilului niste replici de uglydolls.

sunt haioase...cand s-o trezi terorista mea ,ii verific reactia...si daca-i pozitiva ii fac cateva...caci astfel pot sa-i impac pe ambii huni
Alina drum bun
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Bazar DC pt Bogdan si nu numai,blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Blogul Speranta moare ultima
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui boticelina
Crix am licitat si sper sa castig colierul de la tine, il voi plati in seara asta daca nu mi-l sufla nimeni si trebuie sa facem cumva sa-l iau de la tine vineri pt ca e ziua de nastere a cumnatei mele si pt ea l-am luat. Vin eu la tine acasa, doar sa-mi spui unde, cand si cum...

Vin eu la tine, maine in jur de 12, dupa ce iau copila de la scoala. Spune-mi pe pm unde sa vin.

blog magazin

Mergi la inceput