Mar-Apr (200) Felicitari Cami_antonia !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
am servit micul dejun
fac si eu la yasmi
stau aiciiiiiiiiiii ca sunt ca la hotel
totul de-a gata
nu tre sa gatesc
ahahahahah
si acu bineinteles ca mi-am comandat si o cafea
ca altfel nu se putea
astept sa se trezeasca gaza
sa o alaptez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ina.click

Neata tuturor

Multumesc pt raspunsuri, fetelor.
De plimbat ne plimbam ceva mai devreme dar putem eventual devansa plimbarea dupa 8 seara

Dureaza de vreo 2 saptamani. Azi noapte a adormit in final fix la 24:00, cu o multime de factori "ajutatori": era si in sling, si la san, si cu capsorul acoperit (adoarme mai bine in intuneric, ca puii de gaina :), si leganat, SI infasat, in disperare de cauza.

Daca nu ar mai ploua si nu ar mai fi vremea asta uracioasa as iesi seara tarziu dar....nu prea merge acum.

cel mai frumos martisor: Alex 1 Martie 2011

ina, si eu stiu de la dr si din recomandari ca atunci cand nu ai alta solutie si bb e agitat intr-o anumita perioada a zilei, atunci ii faci program..adica iesi cu el la plimbare sau va plimbati cu masina prin oras, sau mergeti la shopping
asta pana ii trece si revenitit la program normal

cand ai timp, poate ne pui si noua o poza cu slingul si ne dai niste detalii de unde l-ai luat, cum e..ca as fi si eu interesata de unul si nu stiu de unde sa-l iau..

Mergi la inceput

cami, felicitari si numai bucurii sa va aduca Petra

epiziotomie ai avut parte ? sau ai scapat si de asta ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

miki cum mai sunteti cu sanatatea?

millie mercic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

miki cum mai sunteti cu sanatatea?

millie mercic

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011)

cami, tot mai are muci..astept ziua de vineri ca merg cu ea la doctor..de fapt cu amandoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

madutza sunt rea daca iti zic ce cremsnit mare tocmai am ras?

Mami fericita de Luca Andrei

foarte rea

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata....

Sa va povestesc ce am patit aseara,poate imi ziceti ce semne sunt...
M-a luat o durere de burta..mi se intarise pt ca bebe se misca..m-am gandit ca sunt contractii.Am luat No-spa si am stat in pat dar tot m-au mai tinut 10-15 minute incat ma gandeam ca ajung de urgenta la spital...

Apoi m-am linistit si noaptea nu am mai avut probleme.

Asta inseamna ca am inceput sa am contractii de nastere????
Sa inteleg ca pot naste???Ma si sperii..macar sa ajung maine la medic ,sa nu ma apuce pe aici...

Poate ma lamuriti si pe mine..ca sunt tare bulversata!!

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

'neata fetele!

la mine s-a incetinit procesul de slabire...de luni pana azi doar 200 gr . Se pare ca de acum va fi doar 1 kg pe sapt.

e frig si ploua afara si as tot dormi , dar nu pot ca ma calareste Cristi, ma pupa, ma striga si ma prinde cu manutele de cap sa stam nas in nas

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

'neata fetele!

la mine s-a incetinit procesul de slabire...de luni pana azi doar 200 gr . Se pare ca de acum va fi doar 1 kg pe sapt.

e frig si ploua afara si as tot dormi , dar nu pot ca ma calareste Cristi, ma pupa, ma striga si ma prinde cu manutele de cap sa stam nas in nas

Povestea nasterii

Poze

Mada,dar cand trebuie sa incepi tura 2???Ca si atunci cand schimbi alimentatia cred ca vei slabi mai accelerat la inceput!!!

37+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 2 saptamani!!!!

Mergi la inceput

lalely , eu in sarcina cu cristi am ajuns de multe ori la spital cu dureri si contractii dar m-au trimis inapoi si mi-au spus ca nasc atunci cand ma doare atat de tare incat imi vine sa-mi strang de gat barbatul
daca contractiile au trecut cu no-spa si stat intins nu sunt de nastere.

Povestea nasterii

Poze

Mergi la inceput