Voi ce le luati celor mici de Iepuras?

Voi ce le luati celor mici de Iepuras? | Autor: denisamamica

Link direct la acest mesaj

Buna! Voi ce le luati celor mici de Iepuras? Am auzit ca e o promotie acum la mezeluri care trimite toata familia la Disneyland!!! Ce ziceti de asta?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamamica

Am auzit ca e o promotie acum la mezeluri care trimite toata familia la Disneyland!!! Ce ziceti de asta?

Eu zic ca e o mega-giga-extra (asta e vorba lu' fii'miu) tampenie. E o chestie de pur marketing care nu se gandeste nici o secunda la sanatatea copiilor. Eu nu o sa cumpar si nu o sa dau niciodata copiilor mega-giga-extra porcaria de mezel chiar daca nu o sa ajung never ever la Disnayland. (oricum sunt convinsa ca in Romania excursiile astea la promotii le castiga cei care le organizeaza si familiile lor).

In rest, a mai fost aici un subiect unde s-a discutat despre ce aduce iepursasul, cand il gasesc iti dau link exact

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Urmeaza sa intrebam acum la care mezeluri si uite-asa reclama-i gata.Sincer,prefer sa nu mergem la Disneyland,daca trebuie sa manacam mezeluri pentru asta.
p.s.Ciudat prim mesaj pe forum...
p.p.s.Ca sa raspund la intrebare,le cumpar jucarii,ceva educativ si distractiv,ca sa ne putem juca toti 4(sau 5) cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larasarit spune:

ce ne aduce iepurasul?

de Mamica îndragostita de comoara calare pe testoasa.

Mergi la inceput