Strumfi de iulie-august 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

aoleo, acu' ma gandesc sa nu te superi, timi, chiar mi se pare super ideea, nu fac misto! restul am aberat ca imi imaginez cum ar fi.
ma gandeam sa-l duc pe laur la muzeul antipa, dar mi-e frica pen'ca asta e obisnuit cu magazinele, si daca vrea sa fuga cu exponatu'-n mana? ar fi in stare sa intrebe urland unde e casa de marcat, ca asa face cand simte el ca e de exploatat situatia.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

neatza..........
dana, faptul ca a venit cu flori e de apreciat. DACA, venea cu ele asa cum a sugerat vivela, era si mai spectaculos . da'e bine si cu ele-n mana . cu florile , adica!
kariris, singura metoda e sa scoti pamantu ala si sa pui unu normal. ca altfel o sa-ti puta asa mereu. probabil e pt florile de afara, ingrasamantu ala! . si ai grija sa nu-ti faca rame, ca asa a patit mama !
timi, la multi ani pt Saya

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Fetelor, i-am copt-o . La 6 am plecat in mall Sun Plaza si m-am intors pe la 9 cu acelasi text de mi-l baga el cand se duce cu cei de la servici la restaurant (nu-mi face placere dar sunt obligat ). Pe acelasi principiu, m-am imbracat si eu rapid si am intins-o. Daca trebuie dle, trebuie. Cand m-am intors in secunda urmatoare a zbughit-o pe balcon la tigara. Cica nu a reusit sa se duca ca omul nici la toaleta. Hi, hi Dupa numa 3 ore si-a revizuit atitudinea, ca de fapt el nu a vrut sa-mi zica ca nu mi-e greu insa nu e acelasi gen de stres pe care il are la servici. Bla, bla.

Carla hai ca revin sa-ti dau amanunte de mag.
ma duc sa-i dau fructele lui eric

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata!

Vio, s-a deschis muzeul Antipa? Ca si noi am vrea sa mergem...
Timi La multi ani pt Saya! Le-ai inscris pe fete la gradi/cresa aici? Cum v-ati acomodat, voi, fetele?
Kariris, probabil ca va trebui sa scoti florile afara, sau sa elimini acel pamant, alt sfat...habar n-am...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Fetelor, i-am copt-o . La 6 am plecat in mall Sun Plaza si m-am intors pe la 9 cu acelasi text de mi-l baga el cand se duce cu cei de la servici la restaurant (nu-mi face placere dar sunt obligat ). Pe acelasi principiu, m-am imbracat si eu rapid si am intins-o. Daca trebuie dle, trebuie. Cand m-am intors in secunda urmatoare a zbughit-o pe balcon la tigara. Cica nu a reusit sa se duca ca omul nici la toaleta. Hi, hi Dupa numa 3 ore si-a revizuit atitudinea, ca de fapt el nu a vrut sa-mi zica ca nu mi-e greu insa nu e acelasi gen de stres pe care il are la servici. Bla, bla.

Carla hai ca revin sa-ti dau amanunte de mag.
ma duc sa-i dau fructele lui eric

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

capitol nou

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Timi la multi ani pentru Saya!
Fetelor la mine s-a rezolvat problema mirosului, pe baza de muci. Ne-am trezit dimineata toti 4 cu muci si fara miros. Sper ca starea de sanatate si simtul olfactiv al musafirilor de azi sa fie similara
Oricum azinoapte pe la 1 eu eram in jungla si rascoleam pamantul in fiecare ghiveci, l-am amestecat si parca mai disparuse mirosul. Nu am de gand sa scoct pamantul pentru ca cred ca ingrasamantul asta e chiar bun, chiar daca am citit aseara pe internet si intr-adevar e pentru gradina: mere, cartofi, capsuni dar si lalele si alte flori si plante. Michyduta asta mi-ar mai trebui sa faca rame!

Afara pe balcon nu am cum sa le scot pe crivatul asta pentru ca am balconul deschis si nu ar rezista si nici nu incap. Sunt 13 ghivece de 20 de l (deci mari) iar plantele sunt cam fiecare la 1,80- 2m cu ghiveci cu tot. Sunt mai inalte ca mine unele dintre ele. Si sunt specii care nu rezista la vant si frig. Plus ca mi-e frica sa nu le atace diversi daunatori.

Reactia sotului a fost neastepta de buna: a ras de s-a prapadit si a spus ca numai una care isi trage hamsterita in aspirator putea sa umple casa de balegar de dragul plantelor! Noroc ca cine se aseamana se aduna!

Fetele mele au stranutat ieri de mama focului si azi au o productoie serioasa de muci "pastelati". doctorul imi spunea ca atunci cand sunt colorati inseamna ca e infectie bacteriana si trebuie antibiotic. Dar eu nu le-as da atata timp cat ele nu au febra si se simt OK in rest. Voi cum procedati la muci, stranut si atat?

Mergi la inceput