Strumfi de iulie-august 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Multumesc fetelor! Sper sa fie totul bine pana la termen...

Apropo de mancare. Sambata am facut gnochi cu pui la gratar si o salata verde si fie-mea imi zice : "Multumesc mama ca nu ai gatit legume!".
Am observat ca ii place tot ce e gras, sarat si dulce...tot ce nu e ok sunt sigura ca ii place.. Si la noi toate mesele sunt cu cantec...Deviza ei este : Mie nu imi plac legumele...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Mada, felicitari!!!! Cand ai DPN-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

Mada, felicitari!!!! Cand ai DPN-ul?

Dupa calculele mele 27 decembrie... I'am zis deja lui J sa nu astepte alt cadou de Craciun!

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Neata!

Vivela, offf, ce greu trebuie sa fie! Pe de alta parte, totusi nu stau copiii asa pe uscat, nu stau sa moara de foame...trebuite sa urmeze si o perioada mai buna! Nu ca te-ar consola prea mult, dar asa ca idee... Ati mai avut perioade din astea? La gradinita papa cat de cat?

Andreea e cam ca Daria de Danagh, la 103 cm si la 16 kg si un pic. De mancat, in general mananca, mai are zile in care papa mai putin, dar fara greve (vorbesc daca e ok dpdv sanatate - fara febra etc).
Sucul tedy e la loc de cinste, insa e limitat la 1 data/saptamana... Nu-mi prea place sa le dau chimicale din astea, le evit pe cat posibil. Si asa mancarea de-o consumam nu mai e asa sanatoasa ca mai demult. Sucuri le fac eu in casa, si beau, n-avem probleme..

Cu obrazniciile, la noi sunt cam ciclice, nu pot sa spun ca-s la scara f ridicata, dar are si Andreea perioade cand e mai "tepoasa" sau mai cooperanta, cu noi, cu Ana Maria...
Crize a mai facut in decursul timpului, de fapt ambele fete, ca incep sa se vada "obrazniciile" si la cea mica....... S-a facut si ea mare la toamna intra si ea la gradi... ea zice ca abia asteapta, a vazut la Andreea...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Mada, felicitari! Sarcina usoara, sa te bucuri de ea!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

uite ca noi am scapat de tedi asta. nu i-am luat/nu cere.
Am descoperit ieri in mega image un suc din mar,banane, mango, fructul pasiunii far nimic altceva.e f gusto. a baut Daria 2. E drept ca e cam scump 5 ron o sticluta mica, mica insa prefer sa-i iau de-ala. Plus ca si acasa daca stau eu sa-i fac ma apuca sfintii, iese putin.
Apropos de asta voi ce storcator aveti? Eu am unul de la moulinex in care trebuie sa bag juma de kg de morcovi sa produc nitel suc.

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ah, era sa uit, sambata am facut pizza. a iesit bunaaaa. evident, am mancat-o eu cu tac-su, ca david nici macar nu s-a uitat la ea . i-am facut pateu de casa - iarasi, buuuuun, mult mai bun ca cel din conserva. stiam ca ii place pateul si am zis sa nu mai cumpar, tot aveam niste ficaciori in casa. nada! m-a pus sa-i ung o felie si apoi s-a razgandit ca nu mai vrea. snitelele - pe care alta data le devora, acum cica "au oase" .

cand e in greva de genul asta i-as da orice sa manance, inclusiv interzise, dar el nu vrea NIMIC. poate doar o ciocolata si un suc tedy.

i-am facut prajitura de casa, idem, am balotat de m-am umflat. nici nu-mi vine sa mai fac ceva, ca se pare ca eu sunt paguba colaterala, el slabeste si eu ma ingras.

e drept ca de foame n-o sa moara el, dar tot nu-i normal. sunt sigura ca ii e foame, dar ca are un pitic pe undeva care il opreste sa manance, ca faza asta o face doar la mine. vrea sa demonstreze ceva si eu nu ma prind .
motiv pt care saptamana care vine, pentru ca e si vacanta, o sa-l deportez la maica-mea, sa-l puna la ingrasat. acolo niciodata nu zice nu, dimpotriva, chiar ii zice maica-mii ca ii e foame si sa-i dea ciorbita, etc.
normal, ma simt aiurea ca nu vrea sa manance din macarea mea, doar o fac pt el si o fac buna, zic eu.

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Vivela, deci numai de la tine nu vrea sa pape? La sotul tau cum reactioneaza, cu el mananca?
Daca numai cu tine face faze din astea, cred eu ca e legat de existenta lui Damian, ceva sentimente de gelozie (pe care probabil ca nici nu le constientizeaza), daca nici el nu mananca (Damian), atunci poate vrea sa-l copieze, stiu si eu...

Nici nu stiu ce sfat sa-ti dau ca sa te ajute... doar sa ai rabdare, ca intotdeauna... Stiu ce ti-e greu....

Mergi la inceput

Dana, super dialogul Dariei cu tati .

Mada, ce cadou frumos de Craciun! Cum a fost la Emily, ai avut greturi?

Mychy, 18kg mi se pare foarte bine. Sabina are 16 imbracata si incaltata.

Vivela, nu stiu ce sa spun cu mancarea, Saby a avut o perioada in care a facut mofturi, dar nici chiar asa. Acum cere cate 2 portii la gradinita, imi zicea educatoarea ca e singura care mananca spanac si broccoli, eu o stiu mai vegetariana, asa ca nu ma mir. Larisa in schimb ar manca non stop carne, de orice fel.
Poate sa-i dai vitamine masticabile de copii...? Sau incearca avena sativa.

Mergi la inceput

Si noi am scapat de Teddy, nu stie de el, deci nu cere.
Sabina mananca morcovi taiati fideluta si citrice, daca e sa fac suc, le pun in Jack la Lane.

Vivela, sunt convinsa ca e foarte buna mancarea pe care o faci. Mi se pare prea mica varsta sa te pedepseasca pe tine nemancand, ok, poate sa vrea asta, dar pana la urma foamea tot biruie. Mai am o idee, cand e luna plina, poate sa-i faci un examen coproparazitologic, ca sa excluzi niste cauze.
Oricum ideea cu mersul la mama ta mi se pare foarte buna, cel putin va manca, se va juca si va sta departe de fratior, pe care pare gelos tare...

Mergi la inceput