Strumfi de iulie-august 2007 (213)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Vivela, poate sotii nostri nu respira acelasi aer .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

hello heloo!

suntem bine...spre foarte

ma duc sapt asta la o sedinta si sper sa revin in forta!
sper ca sunteti cu totii sanatosi sau inspre.

pup

mami de Matei 28 iulie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

S-a stricat complet aerul

un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)

Mergi la inceput

Buna dimineata
Sa va dau si eu o cafea ca se cere.

Proba de dialog aseara intre Daria si taica-su

eu cu Eric in brate: Daria mami nu iti este sete si tie? nu ai baut apa deloc.
D: ba da, ia tati fugi si pune-mi apa. Imediat.
A: ia uite la ea cum vorbeste. Nu ma duc pana nu ma rogi frumos.
D: nu am chef
A: atunci nici eu nu ma duc sa-ti pun.
D: daca copilul cere apa, omul ii da
A: ii da dar trebuie sa vorbeasca frumos.
D: bine. zi dupa mine 'Daria te rog frumos spune tati te rog adu-mi apa'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ddanagh

Buna dimineata
Sa va dau si eu o cafea ca se cere.

Proba de dialog aseara intre Daria si taica-su

eu cu Eric in brate: Daria mami nu iti este sete si tie? nu ai baut apa deloc.
D: ba da, ia tati fugi si pune-mi apa. Imediat.
A: ia uite la ea cum vorbeste. Nu ma duc pana nu ma rogi frumos.
D: nu am chef
A: atunci nici eu nu ma duc sa-ti pun.
D: daca copilul cere apa, omul ii da
A: ii da dar trebuie sa vorbeasca frumos.
D: bine. zi dupa mine 'Daria te rog frumos spune tati te rog adu-mi apa'.

fac astia mici din noi ce vor!!

eu stau tare prost cu nervii in ultima vreme, nu ma mai pot controla. imi dau seama ca il cicalesc f mult pe david (bine, imi si da muuuuulte motive), cred ca-s insuportabila . cred ca tre sa fac iar un tratament cu ceva, sa ma mai calmez.
david e genul de copil care daca exista o baltoaca cu noroi in mijlocul trotuarului, acolo va cadea, daca are o cana in mana, e aproape sigur - 90% - ca o va varsa (pe el, de sus pana jos, sa fie paguba cat mai mare), daca se poate impiedica de ceva, o va face (desi probabilitatea e foarte mica in mod normal), etc. din cauza asta, e plin de vanatai pe picioare, de parca il altoim in fiecare zi. si evident, e frustrat ca i se intampla diverse la fiecare pas.

e iarasi in greva foamei, eu incep sa cred teoria aia SF cum ca oamenii chiar n-au nevoie de hrana pt a supravietui. de vineri si pana azi, david a mancat 2 barni si a baut 2 cani de lapte. atat, nimic altceva.
i-am gatit 3 feluri de mancare, i-am facut sandvisuri haioase, ce stiam ca-i place. n-a vrut sa manance. nu stiu ce sa-i mai fac, incep sa ma agit, se plange de crampe la picioare, ceea ce stiu ca semnifica lipsa de magneziu. normal, de unde sa-si ia el magneziu?
analize nu prea i-as face, imi imaginez circul monstruos prin care ar trebui sa trecem.

incep sa ma ingrijorez si pt faptul ca mi se pare ca n-a mai crescut in ultima vreme, toti copiii de varsta lui mie mi se par mai inalti, el tot 1 metru are. si asta de cateva luni bune. bineinteles, nici in greutate n-a mai luat, apoi la ce meniu are....
am incercat sa-i dau supliment de vitamine (cavit, masticabile), nu le ia, ca cica nu-i plac.
nu stiu ce sa ma mai fac cu el. ceva sugestii?

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata!
Am o veste super buna... Emily o sa aiba de Craciun un fratior/surioara !
Sunt in a noualea cer, inca n'am procesat vestea...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vivela

eu stau tare prost cu nervii in ultima vreme, nu ma mai pot controla. imi dau seama ca il cicalesc f mult pe david (bine, imi si da muuuuulte motive), cred ca-s insuportabila . cred ca tre sa fac iar un tratament cu ceva, sa ma mai calmez.

hai sa ne luam de mana si sa ne ducem ....in padure! ca la fel sunt si eu!am o stare de nervi , sunt ca un arici.
sa stii ca nici andrei n-a mai luat in greutate nimic de 4-5 luni. a mai crescut ce-i drept in inaltime, dar are 18 kile de nu mai stiu cand.
iti inteleg ingrijorarea pt faptul ca nu mananca, imi imaginez cat e de stresant. sucuri nu bea? grapefruit, portocala? lamaia stimuleaza apetitul, daca ai putea sa-i dai.
uleiul de catina sau siropul de catina stimuleaza de asemenea apetitul!
iaurt nu vrea? pune-i fructe in el..........zic si eu!
v-am zis ca andrei s-a shimbat asa dintr-o data, ca face tot felul de obraznicii! sambata l-am scos agatat de-o mana, tarandu-se pe jos dintr-un magazin!
dana, Daria are logica! bravo ei , fetitza isteatza!
simo, ma bucur ca esti mai bine..."chiar spre foarte"

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui madabout2003

Buna dimineata!
Am o veste super buna... Emily o sa aiba de Craciun un fratior/surioara !
Sunt in a noualea cer, inca n'am procesat vestea...

MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07

FELICITARI!!!!!!

d'ale lui Andrei: "mancarea care vorbeste nu se mananca!!!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

Felicitari, Mada!
Tinem pumnii sa fie totul bine, ma bucur pt voi .

Mychy, e prima oara cand il scoti de o aripa din magazin?? fericito!

nu vrea neam sa manance fructe, lamaie nici atat. suc de portocale stoarse ii mai dau din cand in cand, dar si la ala face figuri. alte sucuri nici sa nu vada. ma refer la cele facute in casa. in rest, ar bea non-stop suc tedy (naiba sa-l ia de suc!).
iaurt, doar cand si cand, dar sa nu simta strop de fruct in el ca cica e stricat. am luat eu pt mine un activia cu fructe (placerea mea vinovata), i-am dat si lui sa guste - mai sa vomite de la el .
bine ca mi-ai amintit de catina, mai am o cutie la congelator, sa ma invrednicesc sa-i fac suc, poate il mai pacalesc, macar din cand in cand.

uf!!!

Traiesc in Orasul Alandala

Mergi la inceput

Vivela Daria are 103 cm si aproape 16 kg (depinde de zi). Mie imi place cum arata. Cu mancatul e stresant. cand a mea a avut perioade de-astea incercam sa o pacalesc. II dadeam cate o banana afara la joaca, o tineam eu si-i dadeam sa muste, ca altfel zicea ca nu vrea. Acasa ii mai dadeam de-astea mai nepermise, cate un carnacior sau pui cu keceap (ii place tare mult sa intinda ea bucatelele in el, noi luam de la hermans). Ii mai luam si cate o pizza. Toate astea pana ii revine pofta de mancare. Plus ca incercam ciorbite mai altfel, de perisoare, de peste....

Mada ma bucur pentru voi ca v-a iesit Sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara cu bebe la termen sanatos.

Mergi la inceput