Strumfi de iulie-august 2007 (213)
Raspunsuri - Pagina 9
ddanagh spune:
Stateam si eu de juma de ora linistita si cat am scris mesajul anterior Daria s-a dus si l-a trezit pe Eric, numa ce aud "aaa, s-a trezit baiatul" .
Gata pauza
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
violetan spune:
Hei!
Multumesc frumos de urari
Mychy, cizmele sunt cafea cu lapte. misto culoare. da'azi m-au cam disperat ca nu au calapodu' taman confortabil...
Danuto, ce dragalasa esti! Cum sa nu te pup?? Pai asa si pe georgi am sarit-o si pe multe altele, nu mai stau sa le numesc, am zis ca nu mai fac asta Ce haioasa daria cu "s-a trezit baiatul!"
Si faza cu "cam tarziu" a fost super belea! Sunt geniali!
Va pup pe toate caci vreau sa fac ficat de porc la gratar, mi-e tare pofta, n-am mai mancat de f multi ani, ca lu vali nu-i place...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
CarlaV spune:
Dana, copiii care papa carnita la 5-6 luni cred ca sunt cei care au fost diversificati cu "supita" si "suculet de morcov" la 2-3 luni si care primeau ceai in mod constant. Lasa-i si tu pe pediatrii nostri si citeste-i pe unii mai sanatosi la cap si mai inclinati catre nevoile copilului, sau urmeaza-ti instinctul, nu poti da gres.
CarlaV spune:
Ce faceti, doamnelor, ati iesit toate sa luati o gura de vant?
Eu am dormit dupa-amiaza 4 ore, cand m-am trezit sotul facuse curatenie, mancare, spalase vasele si hranise fetele, daca incerc si maine sa repet figura oare-mi fortez norocul?
ddanagh spune:
Carla si al meu sot a dat cu mopul asta seara. Maine i-as plasa niste camasi la calcat, oare va tine?
un tot: Dana cu Daria (20.07 2007) si Eric (20.09 2010)
CarlaV spune:
Dana, eu zic ca n-ai nimic de pierdut daca incerci. Pe al meu l-a tinut si azi dimineata, cand a gatit. O fi ceva in aer...
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CarlaV Dana, eu zic ca n-ai nimic de pierdut daca incerci. Pe al meu l-a tinut si azi dimineata, cand a gatit. O fi ceva in aer... |
ba nu e nimic in aer .
we placut in continuare .
Traiesc in Orasul Alandala
violetan spune:
Depinde si de zona cu aeru' asta. La carla si la dana o fi mai rarefiat
Vivela, cum bate vantu', poate mai vine si pe la tine.
Hai pup toate fetitzele
Vivela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Depinde si de zona cu aeru' asta. La carla si la dana o fi mai rarefiat Vivela, cum bate vantu', poate mai vine si pe la tine. Hai pup toate fetitzele Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007 |
Vio, pai Carla sta peste drum de mine...deci respiram acelasi aer.
Traiesc in Orasul Alandala
violetan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Vivela
Vio, pai Carla sta peste drum de mine...deci respiram acelasi aer. Traiesc in Orasul Alandala |
Nasol, atunci, poate cand te muti la curte...
Da' pe de alta parte, stii ca io am vazut acum cativa ani ca pe un trotuar ploua si pe celalalt nu? Eram pe 1 Mai. Asta am zis-o si de dragu' argumentatiei si ca e cat se poate de adevarat. Cand veti sta in acelasi bloc mai vorbim.