Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(21)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Uitati continutul mailului:

Sotia mea s-a intalnit astazi in parc cu o mamica ce lucreaza la o sectie de politie din Bucuresti, la serviciul Evidenta Populatiei. Aceasta venise in parc impreuna cu copilul ei, o fetita forte draguta.
Dupa ce copiii lor au inceput sa se joace impreuna, ca deobicei si parintii ajung sa intre in vorba. Din vorba in vorba, mamica respectiva i-a spus sotiei mele ca ea sta mereu cu ochii numai pe copil si a atentionat-o sa fie foarte vigilenta, pentru ca exista multe grupari infractionale care pandesc parintii si cand acestia nu sunt atenti la copiii lor, le fura copiii! Se pare ca in cel mai bun caz copiii sunt dusi la cersit in tarile europene, insa de cele mai multe ori acesti copii ajung sa fie vanduti pentru transplanturi de organe!
Este adevarat ca de cele mai multe ori acestia fura copiii de la bunici, caci este mai putin riscant decat sa fure de la un parinte in putere, dar sunt numeroase cazuri in care copiii au fost furati si de langa tatici!
Gruparile infractionale actioneaza in special in parcuri, in supermarketuri, in mall-uri, unde pot zabovi si supraveghea victimele fara a da de banuit cuiva. Politia stie, dar nu da numarul real al victimelor, zice-se pentru a nu crea panica. Eu nu inteleg de ce nu trebuie sa avertizezi populatia in fata acestui pericol! Poate doar daca esti politist care vrei sa nu-ti pierzi scaunul, doresti sa ascunzi numarul real de cazuri de rapiri nerezolvate!
Dupa spusele acelei mamici, recent a fost furat un copil intr-un mall, iar camerele video si cercetarile ulterioare ar fi surprins modul de operare al hotilor. Copilul furat a fost dus intr-o toaleta, tuns rapid, schimbat de hainutele lui, i s-a pus o sapca pe cap si ochelari de soare si a fost scos din mall prin parcarea subterana, in timp ce difuzoarele anuntau pierderea copilului si semnalmentele acestuia. Infractorii se pare ca au fost un cuplu, barbat si femeie, dar acestia nu au fost nici prinsi si nici identificati macar. Politia este total neputincioasa in fata acestui fenomen, desi se fac mari eforturi pentru a stavili acest val de rapiri. Politiile statelor europene colaboreaza intens pentru prinderea si pedepsirea acestor criminali, insa deocamdata nu s-au inregistrat rezultate notabile!
Acum o saptamana, in parcul Kiseleff din Bucuresti, o bunica imi povestea speriata ca disparuse un copil cu cateva zile in urma, iar altul chiar de langa casa ei de langa parcul Moghioros, din Drumul Taberei (Bucuresti).
Pentru acest motiv am vrut sa va avertizez sa fiti vigilenti, sa va paziti copiii si nepotii. Poate ca multe din cele ce se aud sunt simple povesti, insa macar acea femeie de la Evidenta Populatiei parea ca stie ce vorbeste.
Asadar, mare atentie!

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Mada..da,faza cu copii nu este recenta,de vreo 4 ani e mare nebunie pe subiectul asta. am o cunostinta in politie destul de sus care ma avertizeaza mereu de anumite zile,zone..magazine. cam unde stiu ei ca se intampla ceva,unde au filaje..unde se pregatesc de arestari si sa nu fim prin preajma. pe mine ma ajuta mult dar ma si sperie. aveti mare grija la copilasi oriunde ati fi,trebuie mereu tinuti de manuta indiferent ca sunt afara sau in interiorul unui magazin..mai ales cei care alearga si care poti fi usor scapati o sec din ochi. stiu cazuri socante,nu povestesc acum.
acu..e clar ca nu poti sta mereu cu teama in san si mereu disperata cu ochii-n paishpe..dar atentie.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

raspuns la SZ :Roxx. salteaua lui bebe e din 3 straturi de cocos,de 9 cm. este buna,tare,nu transpira deloc bebe si doarme confortabil. sapt trecuta am luat-o si eu. e undeva la 168.00. daca e vreun patut care sare din masura standard a lor..spui masurile si o taie ei exact cat iti trebuie. eu am patit pt ca patutul vine 70/110 si mai greu gaseam.

Mergi la inceput

eu sunt iar cu bebe in camera..restu lumii in camera mea.
nici nu aveam incotro...ca stapana soacra cum a venit cum si-a urcat zestrea de fund in patul meu si in lenjeriile mele..si nu am mai scos-o de acolo.avea probabil impresia ca dormim imbratisate in noaptea asta ..era cam confuza adevarul cand i-am zis ca dorm la bebe si Cami doarme cu ea..si sotu pe fotoliu.
dimineata le duc la gara..desi are tren la 10.45,de fiecare data face scandal sa plece de la 8 de acasa..sa fie sigura ca prinde trenul,sa nu plece fara ea..dimineata am capu toba. daca nu era vb de fata,o duceam de la 6 acolo sa ii inghete...

iar palavragesc singura

Mergi la inceput

Monika
si Edi se intinde ca un om mare..si zambeste,si scoate sunete.
azi am avut prima zi fara nici un fel de durere de burtica ..fara nicio suparare sau plans..numai zambete,chiuieli..papa,somn si de la capat
e adevarat ca inca ii dau bonissan de teama de doua ori pe zi..dar nimic altceva,
acum incep sa fac lista pentru diversificare..peste doua sapt incepem incet-incet.
dr insista ca de la 4 luni...dar daca a luat bine in greutate in ultima luna nu vad nici un motiv si as vrea sa mai astept o luna. desi pana acum i-am dat lui bebe o lingurita de suc de mar cand am facut pt noi, putin piure moale-moale cand l-am facut,fara sare si cu lp, ieri i-am pus pe buza putin danonino pt ca a uitat cami si a papat in fata lui si se uita saracu la ea de mi-a rupt sufletul. a haplait tot ce i-am dat si nu am avut prob. din cand in cand ii mai pun pe buze cate ceva..dar div adevarata as vrea sa o incep de la 5 luni daca e totul ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004

Multumesc pentru sprijin si ajutor- tie Sfinte Doamne si Sfintei Fecioare Maria de la Sumuleu ...sa nu ne parasiti niciodata!

AMR 6!KILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce mamici vorbarete ! Si ce talent aveti la scris mai fetelor !
Am fost la dentist astazi ca trebuie sa imi rezolv niste cariute pana la nunta.L-am lasat pe pitic la mami, a fost tare cuminte, ca de obicei.
roxx eu am saltea din ierburi de mare, nu am optat eu pt ea, am primit-o de la sormea, ca ala micu' al ei nici nu a dormit pe ea, ca nu a stat in patutul lui...a vrut in pat cu mami.

Avem atatea mamici, mai nou si o bunica...am nevoie de ceva pareri, sfaturi. Pana acum baiatul meu adormea la tzatza,in brate, sau la orizontala in patul nostru...abia dupa ce adormea bine il puneam la el in patut.Am zis ca nu e bine asa , ca el se invata sa adoarma cu tzatza, si in patul nostru, nu realizeaza ca are patutul lui.Si de 2 zile ii dau sa pape bine, apoi il pun semi-adormit la el in patut, dar nu adoarme singur neam, isi mananca pumnii intr-una si miorlaie ca un pisoias dupa tzatza.Si il legan ca sa adoarma...vreo 30-40 min stau langa patut, se mai trezeste, il legan mai tare, mai incet.se trezeste de vreo 3 ori pana adoarme bine ! Voi cum ii adormiti ? E mai bine sa adoarma leganat decat cu tzatza si in patul mare,nu ? Macar e constient ca adoarme in patutul lui. Luati in considerare ca nu vrea suzi, i-am indesat-o, i-o tin cu forta, nu vrea neam. o sa ii cumpar una din latex, poate pe aia o vrea.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimo spune:

Catal_ina, eu ii dau fier din prima luna. Ca efecte a avut mai intai constipatie - prima data i-am dat o picatura si s-a constipat saracutul, ca ne-am foit o zi intreaga pe langa el, apoi am tot crescut cantitatea si acum am ramas la 4 picaturi pe zi. Nu cred sa aiba o legatura cu colicii pentru ca in tot timpul asta ba am avut zile cu colici, ba nu.

Pisica am si eu. Cutiuta unde-si face nevoile e pe balcoln; daca va fi cazul, inchid usa la balcon si bebe nu va avea acces. Problema care ma framanta pe mine este cu parul pisicii, ca va mai ajunge inevitabil cate un fir pe hainele lui bebe si Doamne fereste! si pe la gurita.
Pediatra imi zicea si ceva de genul "sa vezi cand o gusta din macarea pisicii!".

Luca Alexandru, mica mea comoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Am trimis pe contul comun un articol despre cum sa facem bebelusul sa adoarme mai usor si mai bine.
ma uitam pe harta puseelor cerebrale....am vazut ca de la sapt 14 la sapt 19 e fulgerul negru ...oare atat de mult sa tina un puseu?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Pentru fetele care citesc ineptiile lu' mami

Eu invat aici de zor... Ca iar mi-a sarit somnul. Si fac crema de zahar ars! M-a pocnit asa o poftaaa De cateva zile-ncoace. M-am abtinut cat m-am abtinut dar in noaptea asta am clacat. O sa ma vedeti si pe mine in curand cu AMR in coada mesajului

Asaaa.. Acum ce ma roade pe mine.. treaba cu sexul Le intreb si eu pe fetele care "fug", ca nu m-am lamurit.. De ce? De teama de durere? Sau aveti hormoni omoritori de libidou? Intreb si eu ca prostea, ca nu am epizio', ma gandesc ca poate o fi traumatizant... Da' tot as incerca Va invidiez ca locuiti cu taticii in aceeasi casa.. Io as vrea sa se-ntample si la mine mai des, da' cu lohiile... Care au intrat in prelungiri... Apoi a venit un fel de menstruatie (cred ca ce se cheama "mica menstruatie"), iar azi a venit pe bune, nu inteleg de ce, ca alaptez (la Conrad a revenit pe la 6 luni, odata cu dive', cand a inceput sa suga mai putin/mai rar). So, revenind, eu imi doresc Si nu prea am parte. Voi cum de nu va doriti? Sa imi fac griji? O fi la mine vreun dezechilibru? Desi si dupa prima sarcina simteam cam la fel... In fine, daca sunt incomoda, don't mind me, eram doar curioasa!

Lavi, de Conrad si Aaron Victor

Mergi la inceput