Puiuti de Sept-Oct 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza neatza... o noua zi.. si sunt mai bine dispusa....

Helenutza bine ca dispar greturile incet incet... mie mi-a trebuit mult pana sa vad posrcul, si ieri am facut o mazare cu carnita de porc insa iiiiihhh.. nu e chiar pe gustul meu porcul, niciodata nu l-am iubit cu ataa mai mult cum nu mananc des...

Lai.. zi rapid si ziua ta de nastere ca sa stim cand sa cantam...E fain ca ai pus numai 3 -4 kg...

Mioara.. nu te supara pe noi , dar poate chiar nu stie nimeni raspunsul.. eu cel putin ma uit ca la matza in calendar.. sorry sper sa fie cineva care stie ce vb..

Mikka...
nu te mai stresa . ai pierdut o sarcina, majoritatea dintre noi au pierdut una , doua si de data asta vom fi bine, banuiesc ca tu ai pierdut o sarcina mica, dupa 14 s pericolul scade mult.. asa ca nu te mai stresa fii increzatoare

Irinush..
nu sunt f stiuta, insa mai bine tine-o acasa, eventual intreaba si medicul...

May.. ce nasol e sistemul asta in uk.. mai ai un pic si vii acasa , si faci ce vrei cum vrei...o sa dispara hematomul vei vedea...

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Neata fetelor.
Mioara imi pare rau dar nici eu nu stiu sa-ti raspund la intrebare.
Eu astept azi rezultatele la triplu.

18+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Neata fetelor!
Eu iau vitamine de la confirmarea sarcinii si nu am luat asa mult in greutate. Am luat 2 kg pana in sapt 7 si apoi am ramas la aceeasi greutate pana in sapt 14. Acum am mai luat inca 1 kg. Deci pe total 3 kg in 16 s. De mancat pot zice ca mananc mult mai mult acum decat inainte sa fiu insarcinata. Ce sa mai zic ca sambata am fost la gratar si am papat inclusiv miel la gratar.

Va , o zi placuta sa avem.

+16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Neata burtici

Mioara, depinde de valorile de referinta. La unele laboratoare este intre 26 si 40 de sec.
Totusi, daca laboratorul a dat 35,9 / sec (valori ref: 24-35), inseamna ca ai un timp putintel mai lung de coagulare decat zic ei ca e normal
- un timp mai lung de coagulare poate insemna un nivel scazut sau lipsa totala a factorilor de coagulare (ceea ce poate cauza afectiuni ale sangelui ca hemofilia);
- un timp mai lung de coagulare poate fi cauzat de afectiuni hepatice, afectiuni renale sau tratament cu anticoagulante (heparina);
- un timp mai lung de coagulare poate indica prezenta unei afectiuni ca anticoagulant lupus.

Dar eu zic sa nu-ti faci griji. Valorile astea pot fi influentate si de alimentatie, mai ales ca la tine nu e foarte crescut. Adica intervalul de normalitate e de 11 secunde, tu ai depasit cu 0.9, eu zic ca e nesemnificativ.

13+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput

Camady te asteptam cu vestile bune....

Stefy.. 3 kg... , eu am un complex acum

Azi mi-am luat blugi largi si bluza stamta se vede burtica in toata splendoarea ei , desi imi tot zic ca trebuie sa imi tin blugii stramti sa nu imi uit masura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Ma mai stiti?

N-am mai dat pe aici de multa vreme , dar am citit aproape tot. Sa revin cu vestile din casuta mea pentru perioada de absenta:

- joi seara am fost le eco - bb e in regula, bine dezvoltat, insa fetita mea pare sa aiba scrot...atentie spun PARE ceea ce nu inseamna sigur ca si are...drept urmare se numeste dupa caz Ileana, sau Piparus Petru (din povestea omonima)

- vineri am zacut fara un motiv anume

- sambata am plecat la multe si a fost superb! Am fost prin M-tii Trascaului pe la Huda lui Papara si am avut parte de 2 zile minunate, cu soare si relaxare la max!

- de luni ma distrez cu fiica-mea cea mica care e bolnava si m-a tot tinut cu nopti nedormite din cauza de maraiala si febra ; noroc ca de ieri nu mai face temp si azi s-a trezit in sfarsit bine dispusa

- maine mergem la socrii la Tg Jiu si ma pregatesc psihic de 300 km in masin pe drum cu hopuri...

Eu am pus vreo 3-4 kg , zic ca e bine avand in vedere ca am intrat in sapt 20, insa am o burtaaaaaaaaa cat toate zilele. Ieri a fost cumnata-mea in vizita (ea e in sapt 38) si are o burtica doar putin mai mare decat a mea........si e la fel de grasa ca mine acum. Dar las' sa avem noi copii sanatosi si frumosi ca redevenim si noi suple si frumoase!!!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 18 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Nati.. ma bucur sa te vad si pe aici.. ca tare umblareata esti..
Sa aveti drum bun si sa rezisti eroic, ca te asteapta drumuri mai mari

Mergi la inceput

Vai fetelor in ce tara traim...Ati vazut-o pe femeia care a nascut in Wc -ul spitalului.. dr ii facusera eco si nu au vazut copilul
Si ne miram de cazurile de pe DTL , cu: nu am stoiut ca sunt insarcinata... La noi se completeaza cu nu am stiut nici eu nici dr..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

Neatza fetele!
Si eu iau Elevit de o luna si nu pot spune ca m-am ingrashat. Dar intr-adevar am si eu arsuri de la el, asa ca il iau seara inainte de culcare si nu mai simt nimic. Eu am 11+s si m-am ingrashat pana acum 2 kg. Nu cred in mitul cu vitaminele care ingrasha. ;) Ingrasha ce mancam si in ce combinatii mancam, dar vitaminele in sine nu au calorii. :) Si nu cred nici in mitul cum ca vitaminele ti-ar face pofta de mancare. Dar na, pana la urma ingrashatul asta trebuie sa aiba o cauza si dam si noi vina pe ce putem. :P

Va pup fetelor. Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaroro spune:

Mda, un copil de 5 kile jumate. Dupa ce a mai avut 3, oare chiar nu si-a dat seamaaaa? Adica mi se pare ridicoool si absurd. Culmea ignorantei si a prostiei. Cica medicii au trimis-o la baie sa "elimine" pietrele de la rinichi
Ah, si mai mult ca sigur copilul e perfect sanatos, fizic, ca psihic, cu asa o mama...

13+

Bijuteriile mele

Mergi la inceput