Puiuti de Sept-Oct 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Apropo de kg... cat ati adunat pana acum..

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

6 dar am zis 3 le-am adunat de cand iau elevitul adica de 2 saptamani.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Eu iau elevit de la 14 sapt.Nu ma simt rau de la el.
M-am ingrasat 4.500 kg

17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Racheel asa si al meu cantaSi i-am zis ca numai bine cred ca o sa se obisnuiasca cu ideea ca are printesa,dar parca vad ca joia viitoare ne va spune ca e baietel si va fi "dezamagit" ca nu e fetita
Poate ar trebui sa te consulti cu un doctor poate iti sugereaza sa iei altceva sa poate iti da altceva.
Eu,una,iau vitamine de la inceput si bebe isi ia tot ce are nevoie fara sa imi creeze pofte si nici nu ma ingras chiar de mananc mai mult decat de obicei,nu se pune

Sper sa suni dr-ul si sa te lamureasca in aceasta problema

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Atunci cred ca mie nu mi-a trecut graturile de tot.Si apar dupa-amiaza.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Tre sa ma cantaresc si eu samb trecuta erau 7... vedem sambata..oricum vad ca si voi ati adunat ceva... deja dau pe afara... dar si burtica e mare.. si sanii ma trag in jos

Apropo incepe sa vii se inegreasca buricul? la mine incepe sa se afume

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

fetelor la voi la cat a miscat bebe prima data????eu simt ceva pe acolo dar nu stiu daca este bb sau nu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

eu am luata pana acum vre-o 4-4,5 kg si elevit doar 10 zile k mi-a fost rau acum vre-o 3 sapt...nu puteam sa pap nimic nici sa beau si imi crescse tensiunea 14 aveam...si niste dureri de cap ingrozitoare.mie medicul la dureri mari de cap mi-a recomandat o fiola de algocalmin....voi ati avut asa ceva???

Mergi la inceput

Ralu s-ar pitea sa-l simti.si eu l-am simtit pe la 16 saptamani si incepand cu a 17-a saptamana pe fiecare zi si aproape non stop o simt pe bebelina.

Caty nu o sun ca am ajuns la concluzia ca nu mi-au trecut greturile, ele facandu-si aparitia dupa -amiaza.

seidana eu am sanii mici, mici dar acum.....

Mai fetelor m-am ingrasat eu 6 Kg dar nici nu fac efort.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Ralu trece si nr de saptamani la semnatura .
Mie cred ca mi s-a parut ca a miscat sambata, deci pe la 17 sapt si 3zile.Spun ca mi s-a parut ca de atunci n-am mai simtit nimic.

17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mergi la inceput