Puiuti de Sept-Oct 2011 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
seidana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui caty2585
Asa este,sanatos sa fie chiar de e fetita sau baietelSa iti traiasca nepotica,sa fie sanatoasa si sa le aduca parintilor numai bucurii Fericita 20+ cu |
hm.. ii va aduce mamei ei.. si noua , si bunicilor.. taticului nu mai poate ..
noi ne dorim baiat, cu un subinteles, insa pana la urma nu ma las pana nu fac si baiat de iese acum fata... si de e sanatoasa/ sanatos nimic nu imi mai doresc..
Tie cum de nu ti-a zis ce e pana acum?
18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !
caty2585 spune:
Ia uite,cum vorbesc de minunatul meu bebe,cum ma loveste sa ma atentioneze
Fericita 20+ cu
racheel spune:
seidana ma bucur ca esti bineEram ingrijorata
Fetelor voi luati elevit?Mie imi este rau de la el si o sa-l intrerup.Pana la ora 13 nu am nimic si dupa cand il iau ma ia cu usturimi si arsuri si greturi.Nu-l mai iau.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
Doamne, ajuta-ne in continuare!
caty2585 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui seidana [ |
Asa este,sanatos sa fie chiar de e fetita sau baietelSa iti traiasca nepotica,sa fie sanatoasa si sa le aduca parintilor numai bucurii
Fericita 20+ cu
[/quote]
hm.. ii va aduce mamei ei.. si noua , si bunicilor.. taticului nu mai poate ..
noi ne dorim baiat, cu un subinteles, insa pana la urma nu ma las pana nu fac si baiat de iese acum fata... si de e sanatoasa/ sanatos nimic nu imi mai doresc..
Tie cum de nu ti-a zis ce e pana acum?
[/quote]
Si noi ne dorim tot baietel,iar vineri cand am fost la eco,dupa cum am spus mai sus,nu a stat deloc(ststea ca un covrig,cu picioarele deasupra capului) si nu a putut sa vada de e fetita sau baietel si nici nu a putut sa il masoare,asa ca mergem saptamana viitoare.Al meu sot s-a fixat pe ideea ca e baietel,iar vineri la eco ne-a spus doamna aia ca este probabi(ghiceste) ca e fetita,dar sa nu mergem sa ii luam hainute sau mai stiu eu ce,pt ca nu sta ca lumea sa vada exact.Asa ca acum se obisnuieste cu ideea ca poate fi fata
Fericita 20+ cu
seidana spune:
citat din mesajul lui racheel seidana ma bucur ca esti bineEram ingrijorata Fetelor voi luati elevit?Mie imi este rau de la el si o sa-l intrerup.Pana la ora 13 nu am nimic si dupa cand il iau ma ia cu usturimi si arsuri si greturi.Nu-l mai iau. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Deci dr gine tot imi zice sa-l iau.. eu ma fac ca nu aud.. imi e frica de vitamine.. si dr de fam imi recomanda centrum materna pt ca are iod...Am primit mama vit,tot cu iod, insa deocamdata le-am scos din cutie.. pana imi fac curaj
caty2585 spune:
citat din mesajul lui racheel seidana ma bucur ca esti bineEram ingrijorata Fetelor voi luati elevit?Mie imi este rau de la el si o sa-l intrerup.Pana la ora 13 nu am nimic si dupa cand il iau ma ia cu usturimi si arsuri si greturi.Nu-l mai iau. Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu Doamne, ajuta-ne in continuare! |
Buna Racheel,eu iau vitamine pentru sarcina inca de la inceput si ma simt excelent de la ele.Poate ar trebui sa vorbesti cu dr sa vezi de ce iti este rau exact....eu nu am auzit pe cineva sa ii fie rau de la vitamine.Imi pare rau ca nu te simti bine de la elesa treaca
Fericita 20+ cu
seidana spune:
Racheell pe mine ma ingrijoreaza atoshik ... ma enerveaza de-a dreptul ca nu mai stim nimik de ea....
loredanar spune:
eu iau elevitul. dupa ce am lesinat m-am speriat un pic chiar daca e f posibil sa fi lesinat de la fumul din biserica si nu de la o lipsa de vreo vitamina/minerala.
Lori 19+
racheel spune:
Dar pe langa faptul ca mi-e rau de la el, de cand il iau cam de 2 saptamani m-am ingrasat 3 Kg.Prea mult.Eu zic ca de la el.
Caty si sotul meu spera totusi sa fie baietel, eu ii spuneam ca este fetita dar el nimic.Si cand i-am spus ca este fetita a inceput sa se consoleze..canta trin casa are tata o fetita...si nu mai stiu cum este
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 18+ cu
racheel spune:
caty, intr-un an am luat magneB6 si tot rau mi-a fost si l-am intrerupt pana la urma
loredanar si ti-we bine de la el?