Puiuti de Sept-Oct 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Seidana pe unde umbli de nu intri tu nici sa ne saluti

17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mii de scuze.. umblu pe la scarbici.. bleah

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara spune:

Buna tuturor burticilor! Nu am mai reusit sa intru de cateva zile, multa treaba la servici + acasa, si mult somn in rest! Am reusit sa recuperez vreo trei capitole, am vazut ca s-am mai alaturat burtici noi - bun venit!

Eu am fost saptamana trecuta la eco morfo trim I (eram in 12s4z) si a fost ok. l-a masurat in fel si chip (translucenta nucala e ok! 1,68 mm; os nazal vizibil), i-a numarat si degetele de la manute :) cate 5 la fiecare! si tot felul de amanunte: rinichi, ficat, si alte organne - totul normal, conform varsei +/- 1 sau 2 zile; BFC 154b/m; placenta posterioara, omogena; col 42mm, OI inchis.
Din analize mai astept cele de trombofilie si cele de secretie. cele de sange si urina sunt in parametrii. Dar la APTT mi-a dat putin peste maxim: 35,9 / sec (valori ref: 24-35) - stie cineva ce inseamna?
La doctor am programare doar pe 14, mai am de asteptat. Din ce-am citit pe net, nu m-am lamurit daca e "bine" sa fie mai mare sau mai redusa valoarea APTT?!

Multumesc,

13+

mioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Nu iris..............imi pare rau ca s-a inteles asta.Daca mi-ar fi iesit nasol dublu ar fi trebuit sa fac amniocenteza, iar asta se face pe la 18 sapt si aveam de asteptat de la 12 la 18.Sper ca acum m-am facut inteleasa.
Oricum nu sunt departe de 38 avand 35 de ani

17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

aaa, am inteles acuma, camady... si eu sunt pe acolo, am 34.. multi ani inainte

Si eu vreau sa merg pe risc maternal, astept detalii .
Dar pana atunci, madame de la Resurse Umane, de la mine de la munca, trebuie sa anunte la ITM ca sunt gravida? Ca parca asa citisem undeva ca eu anunt in scris sefii si de la RU anunta mai departe la ITM...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caty2585 spune:

Seidana la cate saptamani ti-au spus culoarea caruciorului?

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nikoll_baby spune:

Buna mamici, sunt si eu o viitoare mamica, am 18saptamani, DPN 11septembrie, la ecografie dr. mi-a spus ca este fetita.

Mergi la inceput

Caty .. dr mi-a aratat probabilitatea de o putza.. insa si de e fetita sanatoasa sa fie.. tot rotunda e si acum, burta dar e mai mare...Oricu, nu cred in chetiile astea, cumnata nu a aflat pana in 7 luni jumate ce are, toti ziceau baiat.. insa surprize..o fetita cat 10 baieti...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui caty2585

Fericita 20+ cu

la 14 dar nu e f sigur.. la 16,5 bebele ne-a aratat fundicul...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Caty .. dr mi-a aratat probabilitatea de o putza.. insa si de e fetita sanatoasa sa fie.. tot rotunda e si acum, burta dar e mai mare...Oricu, nu cred in chetiile astea, cumnata nu a aflat pana in 7 luni jumate ce are, toti ziceau baiat.. insa surprize..o fetita cat 10 baieti...

Asa este,sanatos sa fie chiar de e fetita sau baietelSa iti traiasca nepotica,sa fie sanatoasa si sa le aduca parintilor numai bucurii

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui caty2585

Fericita 20+ cu

la 14 dar nu e f sigur.. la 16,5 bebele ne-a aratat fundicul...

Al nostru bebe nu a vrut sa stea deloc sa il masoare sau sa vedem daca e fetita sau baietel si asa mult ne doream sa aflam Dar speram ca va sta saptamana viitoare cand mergem din nou la eco

Atunci sa fie ceea ce va doriti voi cel mai mult

Fericita 20+ cu

Mergi la inceput