Puiuti de Sept-Oct 2011 (33)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Oana iti multumesc.Eu dublu n-am facut.Asa mi-a zis dr, ca daca fac triplu sa nu mai fac dublu si ca daca fereasca d-zeu iese ceva naspa sa nu stau multe sapt in tensiune pana la amniocenteza.
Doamne ajuta sa fie bine.

17+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris_K spune:

camady, faci amniocenteza????? de ce? eu stiam ca e indicata peste 38 de ani...

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Oana iti multumesc.Eu dublu n-am facut.Asa mi-a zis dr, ca daca fac triplu sa nu mai fac dublu si ca daca fereasca d-zeu iese ceva naspa sa nu stau multe sapt in tensiune pana la amniocenteza.
Doamne ajuta sa fie bine.

Stai linistita ! O sa fie bine ! In general medicii prefera dublu test pentru ca la varsta respectiva de sarcina se masoara pliul nucal si piramida nazala. Aceste doua masuratori sunt indicatori importanti pt prezenta unei afectiuni cromozomiale. La copiii cu sindr. down piramida nazala e absenta iat pliul nucal masoara peste 2 mm. Mai tarziu aceste masuratori nu mai sunt relevante.

Oana 15+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen!

Mergi la inceput

Oana astea mi le-a facut la 12 sapt ecografic.
T.N era 1,2 parca.Sange nu mi-a luat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu-24 spune:

Buna fetelor,
M-am trezit si eu acum...dupa 1500000000 de ani:(. Vreau sa va povestesc cate putin din experienta mea. Acum avem 16 saptamani, la primele eco am aflat ca am avut gemeni, dar din pacte unul din ei s-a oprit din evolutie la 5 saptamani....Sincer am fost dezamagita, ca mi-ar fi placut sa am gemeni, dar daca asa a fost sa fie....maine mergem la medic si poate aflam ce este, fetita sau baiat, iar pe 24 mai la eco 4D la DR. Rotaru. Peste 2-3 sapt sa fac si eu analizele de sange pt triplu test.aaaaaa si la ultima eco mi-a descoperit ca am un uter fibromatos...am un fibrom de 2 cm sau mm nu mai stiu dar medicul a spus k nu trebuei sa ne ingrijoram ca este posibil sa fi aparut o data cu sarcina....Voi cum va simtiti? pe mine ma doare noada cand stau pe scaun in fund si cand urc scarile...de mancat nu imi arde deloc,nimic nu ma satisface din.p.d.v. gastronimic...,aaaaa si inca nu am scapat de greturi si satri de voma....pupiciiiii

Mergi la inceput

Bine ai revenit ralu. Ma bucur ca esti bine.
Mai era o mamica rammy parca care zicea ca are gemeni dar nici ea n-a mai intrat demult.Mai stiti ceva de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui bujo

Ce va mai mira, daca in maternitate se da diazepam la mamici ca sa doarma linistite si la bebei fenobarbital, tocmai ca sa nu le deranjeze pe asistente cu plansu?

bujo mami de Filip si 18+ cu

Mie la prima nastere mi-au facut diazepan injectabil cand m-au internat fara voia mea inainte de nastere, evident si evident ca e interzis si in sarcina si in alaptare si tot evident ca se face in mod curent, tuturor. Una peste alta nu am dormit un ochi de draci!!!!!!!!!!!!!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inezluiza spune:

vedeti fetelor sunt avantaje si dezavantaje sa nasti in romania sau in afara in romania te drogheaza sa fi cuminte aici nasti cum vor muschi tai si n cap sa te pui daca asa tie bine de asta ma bucur cel mai mult ca pot sami aleg eu feleul in care nasc in apa in genunchi pe burta s.a.m.d. in schimb in tara pe cal cu craci in sus si dai si impinge ca asa le e lor mai usor ata ete bafta noua sa reusim cu bine

Inez Luiza 19 + cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

BAu...

Imi cer scuze ca sunt mai absenta insa am inchidere de luna la servici si sunt zapacita rau de tot...azi nu am avut net..

Eu va scriu acum de acasa... Mi-am scurtat programul..
Desi sefa ca de obicei a bombanit pe sub mustata, seful mare domn a zis ca la 13 sa merg in fiecarre zi acasa numai sa fie bebe bine...

Inca nu va zic de ce acte aveti nevoie, pt ca inca nu mi-au dat de la RU raspuns de la medicul de med a muncii ... adik daca mai are si el nevoie de ceva..
Pana acum am dus cererea si adeverinta de la med de familie.. med de fam mi-a dat adev cu sarcina cu risc in baza recomandarii de la ginecolog pt placenta previa si 2 sarcini pierdute..

In rest sunt bine mereu obosita...

ZUbi , imi pare rau ca te simti rau... ( adik cu problemute) dar trece cat ai zice peste..

Caty esti dulce rau si ai o burtaaaaaaa

Bun venit noilor burticute..

MA duc sa pap ceva revin

18+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Seidana pe unde umbli de nu intri tu nici sa ne saluti

Mergi la inceput