Dezlegare farmece
Raspunsuri - Pagina 2
michelle-usa spune:
http://www.scribd.com/doc/7362755/Nectarie-Moulatsioti-Despre-Farmece-Si-Cum-Pot-Fi-Ele-Dezlegate
michelle
Katya spune:
Michelle, mersi tare mult pt link, frumos din partea ta sa pui o carte ortodoxa, esti tare draguta.
Lo_li_Ta spune:
Scuze ca n-am mai scris, n-am avut acces la net cateva zile. Multumesc mult pt raspunsuri, o sa ma uit acum pe link cu mai mare atentie.
Referitor la ce spuneati voi, eu cred totusi ca daca esti credincios, asa cum spune religia crestina, recunosti si existenta acestor practici asa cum sunt ele descrise in diverse scrieri. Probabil aveti dreptate, nu se prind decat de oamenii prinsi pe "picior gresit", dar eu ma gandesc ca avem cu totii momente de vulnerabilitate. Ce-i drept, nici mie nu mi-e teama de asa ceva, nu stiu sa spun de ce, dar nu ma impresioneaza. Persoana pentru care scriu aici este intr-adevar din categoria oamenilor nu foarte credinciosi, adica, stiti voi, nici ateu, nici crestin practicant. Daca poate cineva sa-mi faca o sugestie precisa de preot, v-as fi recunoscatoare.
afrodita77 spune:
Se spune noua zile de marti,si pe timpul cat se recita se aprinde o lumanare din Biserica
SF.Marta,ma indrept catre tine plina de incredere cerandu-ti ajutor.Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu.Spre a-ti arata recunostinta mea,iti fagaduiesc sa fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune.Te rog cu umilinta sa imi aduci alinare in suferintele si necazurile mele.In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania,te implor roaga-te pentru noi si familia mea ca sa-l pastram pe Dumnezeu in inimi,astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre,mai ales in durerea care ma copleseste acum......
Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta,infrange orice greutate precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.
1 Tatal nostru
3 Bucura-te Marie
Sf.Marta ,roaga-te pentru mine si familia mea.AMIN
enculescu spune:
Persoana respectiva - parerea mea! - trebuie sa se spovedeasca (cu sinceritate!), sa fie impartasita, preotii (2-3) sa vina acasa (la un bolnav nedeplasabil, au obligatia de a face lucrul acesta) si sa-i citeasca rugaciuni de dezlegare, Sf.Maslu! Incet-incet, problemele se rezolva. Sunt sigura de lucrul acesta! Inima sus!